Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Nem így értettem.
    Én úgy érzem, azzal, hogy 1-esre értékeltem és nem álltam neki elég korrekt visszajelzést küldtem a BP felé.
    De nem is picsogtam, hogy ez sem jó meg az sem jó de közben meg hajtottam meg reménykedtem hátha a rengeteg befektetett idő és energia megtérül.
    Amíg nem fogunk össze játékosok és nem jelezzük egyértelműen a BP felé, hogy rossz az irány addig miért is vár bárki változást?
    Azzal, hogy csináljuk az eventet aztán 1-est adunk de közben meg jól elszórtunk farmaranyat+forintot jól megbüntettük a készítőket és jó sok profittól estek el igaz?
    Én is szeretem ezt a játékot de képes vagyok kihagyni eventet ha azt érzem, hogy madárnak néznek.
    Mindegy, másképp gondolkozunk amivel nincs is baj hiszen ettől is színes a világ.

Remélem összejön a felhő mindenkinek aki játszott.:)

DevilMókus, fankostepsi és feki13 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az 1%-hoz pontosan lehet tudni, hogy mennyi pont szükséges, egyszerű matematikai művelettel kiszámolható ezen bejegyzés alapján.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431893
    Minden egyes lejátszott mini-játék 500 pontot ér. De a pontokba beleszámítanak azok a pontok is, amelyek az egyéni feladatok teljesítéséért járnak, hisz lehet többen vannak, akik még nem fejezték be a Lajhárnál az egyéni feladatokat. Mindkét egyéni feladat 5.000 pontot ér. Hogy ehhez a hátralévő 1%-hoz mennyi Játékos / Farm szükséges, az azon múlik, hogy ki mennyi mini-játékot játszik még este 10 óráig a Lajhárnál.
    Attól, mert Te feleslegesnek érzed beadni a 60FA-t a megszerezhető ajándékokért, jutalmakért, lehet, hogy vannak olyan játékosok, akiknek megérte, s örömmel tették meg a közös haladásért - s ezért tudtunk a Közösben már a 4x szintig elérni. S a szűk 11 óra alatt van lehetőség még az utolsó 1%-ot is összeszedni.
    Hajrá Mindenkinek, aki még Mini-játékozik!

Crispello, Swartsch, Puli-tanya és 3 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Na szuper! Mennyi pontra van akkor most szükségünk? :D Pontosan kérem! :D

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az összefogásra buzdítást csak óvatosan írd le... ilyen témában!
    Hamar játékjog vesztéssel járhat:oops:
    Igen ezt értjük... Csak nem látjuk a számlálót... a pontok pontos pörgése kicsit pontosabb lenne, még ha 10 perces frissítésenként is....
    Ez hiányzik...8) Ennyi és nem több!

Utoljára szerkesztett: 5.2.25
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Így mindjárt más a leányzó fekvése! :) Elhiszed, hogy egy petákot nem fizettem ezért? Nem adtam be FA-t és nem vettem meg a 3000ft kosarat sem. Miért? Nem azért mert nem dobom be a közösbe amim van, mert azt megtettem a fullra játszással. Ezzel pipáltam az eventet a részemről. A többit? Nem vártam, hogy más csinálja meg, annyi lesz ami pontosan ezért ez az osztályzat. Szerintem se kellet volna semmit rákölteni senkinek, akkor is meglett volna. Viszont, azzal, hogy nem játszom az egész értelmét nyeri. Pontosan azzal kellene foglalkozniuk amiről beszélünk, a visszajelzésekről. Nem "csak" a számokat nézegetni, hogyan pörög az ő kis dollár számlálójuk. Ezt pedig a létrehozott eventértékelő és fórumi visszajelzésekből kellene leszűrni.
    Nem vitatkozni akartam veled, mert eddig is egy véleményen voltunk, leszünk. Inkább végre egy pro contra beszélgetést lefolytatni! :)

jucus100, DevilMókus, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kezdetektől írom, hogy nincs értelme.
    Vegyünk két tanulót. Az egyik közepes képességű, szépen gyűjtögeti a 2-es, 3-as és 4-es osztályzatokat; végeredményben 3-asra áll. A másik jó képességű, de lusta és trehány. A feleletei és a dolgozatai 5-ösök, de egy csomó egyest is beszedett hiányzó HF-ok, és hasonlók miatt. Ő is 3-as. Mégis, óriási a különbség, és nagyon eltérő, mit kell velük kezdeni.
    Ez van itt is. Ez az event nálam pl. nem egyes. Igaz, hogy van benne egy csomó negatívum (nem ismétlem sem magamat, sem másokat), de hogy bevonták az ólakat és a terményeseket is a felröpigyűjtésbe, tetszik. A két hetes időtartam egyszerre rossz is meg jó is: rossz, mert aki hamar végez, unatkozik; jó, mert aki ritkábban tud aratni, és állandóan küzd a felröpikkel, azt is lehetőséghez juttatja, hiszen nem elborult mennyiségeket kellett letermelni. Mindig olvasható a reklamáció, hogy túl sok az event - erre jön ez a két hosszú event, és ez sem jó... Ahogy nemzsu is írta, nincs malomtermék. A dekorok önmagukban jók, egy éve még elképzelhetetlenek lettek volna ilyen tulajdonságú eventnyeremények. Stb.
    Erre bármilyen osztályzatot adhatok, az nem jelent semmit, azzal a központ semmit sem tud(na, ha akarna) kezdeni.

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

c
    Szia!
    Köszönjük az emlékeztetőt, megértettük elsőre is. Az, hogy a háttérben látszik csak a "mozgás" nem vigasz a játékosok részére.
    Nem látszik, mennyi az annyi, ami elég is lehet/ne. Így olyan zsákbamacskás lett ez az event.
    A másik amit én hiányolok az ismétléseknél: bizony ott sem látszik, hogy mennyiszer újráztam!? Más eventeknél ment tovább a lejátszott játékok száma. Itt valahogy ez is kimaradt. Nem panasz, tény.
    Az értékeléseket a legelejétől figyeltem, indulás körül 79 % az első sorban. Azért ez talán már akkor is jelzés értékű lehetett.
    Gondolom, ha el fogja érni a számláló az 5x-t akkor esetleg változtatnak a játékosok, vagy nem.
    Jó drukkolást mindenkinek, aki nem tett a közösért kicsit sajnálhatja, de semmi baj, majd jönnek a felhők, dekorok más eventekből.
    Gyerünk lajhár, szedd össze magad, kicsit lépj tovább, már nincs sok hátra! /azért szó mint szó, nem hazudtolja meg magát/:D
    :)

nagymami2, Swartsch, farmerSS és 8 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

1*60 aranyattettem bele... De önös érdekből... ;)
    Így kevesebb ideig szellőztek a terményesek;)
    A felhős kosarat megvettem...8) Az nem volt zsákba macska!
    Lajhárunk is célba ér... Hamarosan jön a takarítás s reméljük lefelé nem tud mozdulni a számláló:p

fairmike kedveli ezt.
  9. klaudia06

klaudia06 Járnitanuló

Köszönöm, ez szerintem mindent tartalmaz!

Sali~*.*, DevilMókus és kovacstne kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Szomszéd.
    Nagyon széppen összeszedted,azt hiszem ez a lényeg.8)
    Egyébként persze ha hátra lépek egyet, akkor vannak az eventnek elönyei is ahogy Toma is írja.
    Örülünk az ajándékoknak, emiatt is lehet túl szigorú a minimum osztályzás.:music:
    Boncolgathatjuk ezt a storyt valahogy mégse az igazi,naxD
    De megélni mégiscsak ebben a formában nem volt kellemes.:oops:
    Mindenestre jó sok dekor ,és piccolo lesz. xD
    Köszönjük széppen.:inlove:

Swartsch, Puli-tanya, fankostepsi és 5 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Maga az egész szülinapi buli bizony jó volt, azért kaptunk kódot, ajándékot stb.:inlove: Köszönöm szépen!
    Csak ez az új fajta event haladás lett volna látható. Most mindegy, hogy elérjük, nem érjük /dehogy mindegy!/ legalább látni engedjék a haladást. A 2. felhőt én sem vettem meg addig, míg nem látszott, hogy elérhető közelségbe került az l. felhő megszerzése is.
    Nincs valakinek elfekvőben egy régi lajháros képe, ahol táblát cipel?
    Hajrá lajhár, ne pihizz annyit, érj be a célba és egy ideig nyugton maradhatsz.:)

Luca_511, nagymami2, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Én megvettem az első pillanatokban... s ezért meg is lepődtem, hogy 2 hétig nézegethetem a megvásárolt fejlesztéseket a még meg sem kapott dekorokat:oops: Szóval okosabban csináltad mint én;)

13. őzgida

őzgida Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A lajhár feladatnál a minijátékot nem tudom befejezni, 30 érmém hiányzik hozzá. Melyik topikban tudok kérni baráti ajándékot?

őzgida ID: 26830785

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

A 2 hetes Szülinapi parti event ma este 22 órakor véget ér.

Sok sikert a hajrában azoknak, akik még esetleg termelik a növényt a Koalának, vagy gyűjtik a felröppenőket a Krokodilnál, Pingvinnél, Lajhárnál lévő egyéni feladatokhoz.

Kérünk Mindenkit, ellenőrizzétek, hogy beadtátok-e minden eltervezett egyéni feladathoz a teljes szükségletet, megvan-e az adott feladatoknál a zöld pipa. A beadásokat ne hagyjátok az utolsó pillanatra, nehogy kicsússzatok az időből!
    Utólag senkinél nem fogjuk tudni a beadást pótolni (a jutalmak jóváírásához), akkor sem, ha a Pajtában rendelkezésre állt a megfelelő mennyiség.
    Azon egyéni feladatok, amelyekkel készen vagyunk azoknál az ajándéknál a jobb alsó sarokban ott a zöld pipa és szürke a + jel (ábrán 1. számmal jelölve), ahol még nem végeztünk a beadással (vagy el sem kezdtük a beadást), ott a + jel zöld, és lakat van az ajándékon (ábrán 2. számmal jelölve)
    upload_2025-2-5_12-51-57.png

A Közös szint szerinti jutalmat (dekorfejlesztés, ládák) azon esetekben kapjuk meg, ahol az egyedi feladatot teljesítettük. Tehát aki két egyedi feladatot teljesített a nyolc lehetségesből, az az adott két oszlop jutalmait fogja megkapni.
    Az egyes egyéni feladatokhoz tartozó szintek szerinti jutalmak ebben a bekezdésben olvashatóak át:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431245

Jelenleg 4x szinten tartunk, de estig meglehet az 5x szint, hisz van még szűk 9 óra az eventből, s a Lajhárnál már elértük a 99%-ot, tehát az utolsó 1%-ot kell teljesíteni. Ebbe beleszámítanak a Lajhárnál teljesített mini-játékok (mindegyik 500 pontot ér) és a Lajhárnál lévő egyéni feladat teljesítések (5000 pont mindkét feladat).

Amennyiben elérjük az 5x szintet, akkor minden olyan Játékos, aki legalább 1 egyéni feladatot teljesített a 8-ból, megkapja a Születésnapi parti felhősor 1. felhősort is.

A dekorok, a fejlesztések, a ládák és a 1. felhősor (ha meglesz az 5x szint) az event vége után kerül Mindenkinél jóváírásra (pontos időpontot még nem kaptunk a Központtól, hogy mikor).

Emlékeztetőül: a Születésnapi parti felhősor 2. felhősort csak a Szülinapi kosár XL kosár megvásárlásával lehet megszerezni, ebben a kosárban a felhő mellett 2-2 fejlesztést is tudunk szerezni még a Dekorokhoz, valamint van benne egy matrica is. Ezt a kosarat is az event végéig lehet megvásárolni.

Hajrá Lajhár 1%! Bőséges aratásokat és sikeres mini-játékokat, akik még játszanak!

-Böcsi-, nagymami2, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Swartsch kedveli ezt.
  16. Judit613

Judit613 Törekvő

En csinaltam, de egy krajcart nem adtam bele a kozosbe. Eleg volt a sok beadando.

-Holdfeny-. és GreekYogurt kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ajaj, már megint károgó varjú lettem. Nekem nagyon gyanús az a hiányzó 1 %. Nagyon elhúzza a BP. Hátha lepottyan még pár FA a játékosoktól vagy vesznek FA-t, hogy újra indíthassák a mini játékot. Netán kevés lett a bevétel és ezért nem fogják odaadni a felhőt.

Ui.: Hála istennek nem lett igazam. Megvan a 100 % mindenhol. Bár ez jó pár játékosnak biztosan 60 Fa-ába fájhatott.

Caccus, -Holdfeny-., Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. nemlóverseny

nemlóverseny Utánpótlás-írogató

1% = 1000 játékos 30 minijátéka.
    Már nehogy ezen bukjon a dolog. Akinek van kisfarmon vagy "nagyon", lejátszható játéka, az tegyen meg ennyit a közösért meg magáért.
    Aki meg nem kezdte el az eventet, az nyugodtan csináljon meg legalább egy egyéni feladatot, ne tartsa magát az elveihez.
    Remélhetőleg meg lesz a felhő és attól, hogy ő is kiszedi, senkinek nem lesz kevesebb. Ráadásul akkor mégis csak rakott be a közösbe is.

tina07141983, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Krajcárt nem is kért tőled senki, de a minijátékok nem kerültek volna semmibe, max. egy kis idődbe és minimális virtuális anyagi veszteségbe.
    Az el nem játszott felröpid darabjáért 24 TP és 36 CSP jár, ha jól emlékszem, legyél vele boldog!

20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Pukkan a pezsgő! ;) 5x

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.