Visszajelzés Szülinapi parti - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 7.2.25.
  1. 1

480 szavazat
    58.9%
  2. 2

55 szavazat
    6.7%
  3. 3

37 szavazat
    4.5%
  4. 4

25 szavazat
    3.1%
  5. 5

39 szavazat
    4.8%
  6. 6

14 szavazat
    1.7%
  7. 7

13 szavazat
    1.6%
  8. 8

29 szavazat
    3.6%
  9. 9

26 szavazat
    3.2%
  10. 10

97 szavazat
    11.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én is terményeseket tettem most ki, mivel a növényre ható felhőm nem lesz jó holnap. 6 Manufaktúra van nekem, próbáltam keresni, hol a 7., de kifogott rajtam.

2. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Nekem csak 1 manufakturám van, de lesz elég időm letermelni a terményes röpiket..

sutimami57 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Dolphin módi volt olyan aranyos és tesztelte az ólakat. A 94. hozzászólásban megtalálod. A terményesek tesztje:
    Terményes ólak - Rumbatök felröppenőért
    44 Cukorkagyár adott 14 illetve 17 db-ot, két aratást végeztem
    44 Bőröndbolt adott 34 db-ot
    44 Gördeszkagyár adott 44 db-ot
    44 Kartondobozgyár adott 44 db-ot
    A Bőröndöt választottam, azt fogok kirakni manufaktúrába, ha kész a növény. Elég rövid az ideje és ahhoz képest elég jól adja a felrepit. A szédültet nem bontom az event miatt.

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Terményes ólaknál a szezondekort kirakni . :inlove:

5. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!

Gondolkodás nélkül ment az egyes értékelés erre a "remek" eventre! Nagyon nem is részletezném, hogy mennyire gyalázatos az egész, mert ahogy elnézem az event pontozását a játékosok részéről, tökéletesen megmutatja. Mivel 2hetes az event, így 2 nap gondolkodási időt adok magamnak, hogy egyáltalán elkezdjem e vagy sem. Én mondjuk mindkét farmomonn tudok ólakkal nullázni, meg ugye növényekkel is, de a terményes rész azért elég kemény megugorni. Kell hozzá állat, táp, plusz, ha nincs rá akció, akkor szupertáp, ha gyorsítani akarod az érésüket, miközben felröpit meg ahogy látom nem nagyon jó arányban adják.
    Lelombozó, hogy évről évre egyre rosszabbak az eventek.
    Aki tervezi végig vinni, annak sok sikert, aki szemezget, annak meg kitartást.

fankostepsi és sutimami57 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is kiraktam a terményeseket. Megnéztem, a két termékkel és egy felhővel 32,5 órás ólak beérnek holnap 14 órára. Remek, úgyis van több száz sárga birkanyíró a kerékről, egy mozdulattal túl is vagyok a terület berendezésén. Gondoltam én... Csak arról az apróságról feledkeztem meg, hogy a sárga ól alá alap is kell, azt meg nem ad a kerék...
    Azért kitettem párat, meg tűzcsapgyárakat, narancs halásztanyákat, gyertyaöntőket, sárga, piros és rózsa méhészeteket.

csio70, Baktati, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  7. Monicicca

Monicicca Utánpótlás-írogató

Szia Toma!
    Azt írod, 7 manufaktúra lehet. Most vettem észre, hogy nekem csak 6 van.
    A piros kosár alatt se találom a hetediket. Segíts kérlek, hogy hol lehetett megszerezni.
    Köszönöm

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Remélem fény derül a hiányzóra. Nem az osztálytársamra gondolok. :D

PZoli64, -gyöngy-581, Arrah és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Akkor remélem a malacpersely és a kantárbolt is megadja .. teszek mellé pannikat. Szerencsém, hogy nem lesz gond a 0-ázással, de annélkül gondban lennék. Én arra számítottam hogy valami olyan event lesz mint a karneválkirálynő.vagy legalább olyan nyeremény amiért érdemes extrákat is beáldozni.. ( nem forintot)szupertrágyát pl.. De most csak parti pörgetést kell... Ha már tápot is, és virágfestést is használni kell, akkor legalább hatékony legyen..

-kaktuszable-, Sali~*.*, varigeri és 3 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést kérek, rosszul írtam. Rosszul emlékeztem, csak 6 manufaktúránk lehet:

Manufaktúra (terményes ólak)
    1. >>2016. 06. 29.<< 500 csillagért a bölcs tölgyről
    2. >>2016. 06. 29.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    3. >>2018. 04. 22.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    4. >>2019. 01. 30.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    5. >>2019. 09. 11.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból
    6. >>2020. 08. 27.<< 299 farmaranyért a gazdaboltból

(Javítom a hsz-t, amiben ezt írtam.)

PZoli64, -kaktuszable-, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  11. Monicicca

Monicicca Utánpótlás-írogató

Köszönöm

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Itt a baj Toma nekem. Fejlesztésem sincs annyi, de alap műhelyem végképp...2-3 műhelyből van 20db, természetesen a 48h-ból. Matemnatikailag nem gond az event. Csak megéri ennyi mindent használni ezért...? Még tenyésszek is, most volt kő kemény 1000 szupitápos event, erre itt egy 400-as. Nem vagyok hajlandó sztápot venni, ami van azzal gazdálkodom és ide nagyon fájó elverni ezt a 400-at.

Tervezek majd tyúkokkal próbálkozni. 5-7 db kapott a teszten Dolphin, gondoltam 18 pannival ez hátha felvihető 20 környékére.

Növénnyel várom, mert este 10 kor még aratnom kell a gazdaköribe, műhelyekkel már nem tudom várni. Így a gkört folytatva macskagyökér lesz kint. Bízom a 1/1-ben, de legalább közeliben, így holnap le is tudhatnám a mminijátékokat.

Csak tényleg, minden második kérdésem, MIÉRT HAJTSAK?! :( Két hét nyűglődés...

13. kukori80

Szerintem ne nyűglődjél, én se fogok. ;) Ahogy olvastam, a múltkor szereztél elég sok kitehetőt, ezek a kitehetők ugyan nem rosszak ( a 4. szinten ad 1000 TP-t 1x1-re lebontva) de a repülő korizás és a hócsúzda kaszkadőrei is adnak 1050-t. 4 db kitehetőért nem fogom lehozni a csillagokat az égről.
    A felhő csak a 150 %-os szorzójáért kellene.

14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ráhagyod? Nem érzem úgy, hogy ez annyira kell nekem, de én eventezni szeretek, minden héten visz valami újat a hétköznapokba. Ez meg két hétre beeszi ide magát.
    Nekem a mikulásos tökéletes volt arra, hogy elengedjem újra a dekorokat jó hosszú időre. Amire kell arra már megvannak :) Piccolókért fáj a szívem, hisz szinte sose kapok virágfestést.
    150%, DE csak akkor, ha 5-ös szint meglesz :/ Ez a legfájóbb, ha össze se jön, felhő se lesz. 4 dekor meg nem ér meg 2 hetet, ez valóban így van.

15. kannap

kannap Járnitanuló

Sziasztok! Az eventnövényt lehet komfort termőtalajba ültetni? 93-as szintűként megéri belekezdeni ebbe az eventbe?

16. kukori80

Ha szeretsz eventezni, akkor csináld meg a növényes részt. Esetleg a tenyésztésest. Igazából neked kell tudni, hogy mit is akarsz. Nem mondom, hogy nem lesz meg minden, de ez mindenkitől függ, ezért bizonytalan. A Piccolóért most csak annyit tehetsz, hogy kiváltasz 2 db-t és vársz. Azt se most fogod megkapni, majd csak 2 hét múlva.

-kaktuszable-, Sali~*.* és feki13 kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Na igen, ezt meg el is feljetettem, hogy az is 2 hét után érkezik csak...Annyira vártam, hogy jó lesz :( Mindig csak koppan az ember.

Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem biztos, hogy koppansz, mert ha megy a csík, akkor egyre többet kapunk. Azért kell most drukkolni, hogy sokan játszanak a minijátékkal.

-kaktuszable-, Luca_511, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ne gondold túl, csak játsszál két hétig ;)
    Olyan játékos még sosem született, aki örökké csak győz. /Charles Martin/ xD

20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

nem vagy egyedül Gizusom! :)

Arrah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.