Visszajelzés Szülinapi parti - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    frissíts egyet, mert lehet leszakadtál a szerverről. Ha ez nem segít, akkor gyere Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, s add meg azt is, hogy melyik állatnál tapasztaltál problémát a Mini-játékban.
    A Frissítést követően ugyanazt a pályát tudod folytatni, ahol voltál.
    Sok sikert

Swartsch és vihence kedveli ezt.
  2. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

Szép napot! Nálam valami probléma van a mini játékkal, mert nem mindig fogadja el a kiválasztott cserét. Ha van valami megoldás rá akkor legyenek kedvesek megosztani velem. Előre is köszönöm.

3. Dolphin

Szia,
    előfordult ilyen teszten is, hogy egy-egy lépést elsőre nem akart elfogadni. Én ilyenkor választottam egy másik lépést, aztán visszatértem, s úgy már rendben volt. Illetve a Frissítés is segíthet.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni a problémád kapcsán, akkor pedig Farm név és Farm ID megadásával Segítségkérő topikban jelentkezz, s add meg azt, hogy melyik állatnál tapasztalsz problémát a mini-játék kapcsán.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, inanna11 és vihence kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A minijáték lassú és hibás...>:(
    Bosszantó születésnap:oops:

soresne kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    ha hibát tapasztalsz, akkor kérlek részletesen írd meg egy Segítségkérő topikban, s add meg a Farm neved és a Farm ID-dat is. Ez mellett add meg, hogy melyik állatnál tapasztaltad a problémádat, s azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Ezek nélkül sajnos nem tudjuk ellenőrizni és szükség esetén javíttatni a hibát.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Valami gond van a minijátékkal. Elakad. Néha simán leáll és egy idő mulva újraindul. Most már több alkalommal előfordult, hogy nem lehetett áthúzni (hogyan is fogalmazzam) a bábút máshova. Ismerem a játékot, tehát nem az a baj hogy hülye vagyok hozzá. Pl. van két sziv amihez hozzáhuznám a harmadikat de nem megy nem mozdul. Ezt eljátszom ötször-hatszor egyszer csak sikerül. De az idő amit amúgy is túl rövidre szabtak telik. És rögtön kéri a zsetont. Egy alkalommal meg teljesen lefagyott és nem akart újraindulni, kénytelen voltam frissiteni. Szóval valami nem műkszik rendesen. Ja mielőtt irnád, gép kitakaritva, frissitve minden. Tehát az nem lehet a hiba.

Sali~*.* és soresne kedveli ezt.
  7. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Vigyázzatok nagyon a + 60 FA -os játékkal.. Kicsit nem figyelsz oda, a 30-adik játék után, ha ráütsz véletlenül az ajándékos gyomagra rögtön viszi a 60 Fa-t és ujrainditja a sorozatot.. Este véletlenül a növényesnél, dupláztam.. Most meg a terményesnél.. 120 farmarany hamar odalett, elég egy kis figyelmetlenség..

SnéDóri, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Tegnap kétszer jártam én is így.
    Elakadás és fagyás is volt, jeleztem is a fórumba.
    Semmi nem segített, se ki- és visszalépés, sem a frissítés.
    Az idő oldotta meg a problémát, mert pár perc után már ismét megindul minden.
    Tegnap még abban voltam, hogy talán majd még ismétlek, ma már úgy gondolom, nem adok 60 FA-at azért, hogy ismét bosszankodjak.
    Ez egy ilyen szülinap, de hát hasonlóak szoktak ezek lenni.

feki13, soresne, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!
    Ha jól számoltam, akkor 103 ólból (terményes és állatos) 10 db érme:(
    Nem túl sok? :D

Utoljára szerkesztett: 24.1.25
    sutimami57, SnéDóri, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  10. Farm_Tadity_

Igen, de ez nagyon dühitő. Az időt már eleve túl rövidre szabták, hogy simán két zsetonból meg lehessen csinálni, főleg amikor már többet kérnek. És csak nyomja az ember a zsetonokat a nagy semmiért mert hiszen még azt a rövid időt sem lehet rendesen végigjátszani. Mert megáll, nem mozdul, lefagy.

farmerSS és Sagittarius69 kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nekem 15 órás terményesek vannak piros fejlesztéssel bepakolva 3 manuba,, így alapérés 8 óra, sztáppal jóllakatva, rekeszbe csökkentők, és így 2 óra alatt beérnek.
    Mindkét aratásnál a 24 ólból pannik nélkül 18 db. zseton, és 18 saját felröpije jött.
    Az sztáp olcsóbb, mint a 60 FA, így nem panaszkodom. Valamelyik héten csak összejön az az 5-600 felröpi belőlük.xD

Swartsch és Sagittarius69 kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Próbálj a végére érni, aztán felejtsd el az eventet.
    Mást nem nagyon lehet tenni.
    Biztos, hogy jót akartak, de hát ez lett belőle.
    Az jobban zavar, hogy mennyire nyilvánvaló, hogy arra mennek, hogy minél inkább költs.
    Számomra ez jobban lehúzza ezt a szülinapot, mint egy nem jól sikerült eventes próbálkozás.

sutimami57, feki13 és farmerSS kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Ebben egyetértünk. Azért is igyekszem annyira, hogy minél hamarabb meglegyen. De akkor sem "jólvanezigy". Mert nincs jól. Mert én már pl. nagyon kezdem unni a selejtes játékokat, eventeket. És minél több selejtes eventet csinálnak, annál kevesebbet költök a játékra.

sutimami57, JUCUS és feki13 kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Hidd el, még én is költenék erre az eventre, ha olyan szuper ajándék(ok) lenne benne, de nincs, pedig nagyon sokszor átnéztem a nyereményeket.
    A karácsonyi eventből kiszedhető kütyük ezektől jóval jobbak, és aki adott egy kis időt ezek megszerzésére, a kövi cserenap után már el is felejti ezt a szülinapos "vagy kaptok vagy nem" ajándékait.

Farm_Tadity_ és feki13 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Arra kell figyelni, hogy nem a teljes kockát érzékeli, csak a kockában lévő figurát. Ha nem arra kattintva próbálod húzni, nem fog menni. És mindig meg kell várni, amíg minden új figura a helyére kerül, nem lehet sietni (én telefonon rendszeresen játszom ilyen játékokkal, és ez nagyon sokszor megakaszt, nem ehhez vagyok szokva). Szóval úgy nagyjából leprogramozták, oszt jóvanazúgy...
    Viszont a játék nem időre megy, hanem egy megadott lépésszám alatt kell összegyűjtened a bal oldalt megadott számú elemet.

vihence, sutimami57 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Így is kell csinálni.
    Valahogy jeleznünk kell feléjük, ha valami nem jó irányban tart és ennek a legegyszerűbb módja, ha kevesebbet költünk.
    Tegyenek be olyasmit a játékba, ami jó, ami kell nekünk, amit érdemes megvenni.
    Azért nem adok még 60 aranyat se, hogy idegeskedjek. :)

Igen.
    Ez a mostani event elment volna karácsonykor is, a zoknicsapdás meg most.
    Így még lett volna értelme is.
    Örülök, hogy kész vagyok ezzel, most 2 hétig mennek vissza a kütyük.

vihence, sutimami57, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    egyik mini-játéknak sincs időkorlátja. Ami elfogyhat, az a megadott lépések száma.
    Ezt újra tudjuk tölteni 1 Szülinapi zsetonnal. Próbálj bónuszokat létrehozni, mert a bónuszmezők kattintása nem fogyaszt a lépésekből.
    Sok sikert!

soandy, Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Köszönöm. Hiszen eddig is ezt csináltam. De ha megáll a játék? Ha lefagy? Ezen nem segit semmiféle bónusz. Hiába van 5-6 akár 10 bónuszom, ha egyszerűen leáll a játék. Ne értsd félre nem titeket moderátorokat okollak, hanem a BP-re haragszom, hogy megint selejtes játékot alkotott. Persze a selejtes nem jó kifejezés, mert lehet a megállásnak több oka is. Pl. sokan játszanak a minijátékkal és nem birja a szerver.

19. Dolphin

Szia,
    megértem, hogy dühítő, ha nem tudod a tervezett lépést végrehajtani. Én is tapasztaltam már egyszer-egyszer ilyet. Én ilyenkor választok egy másik lépést, vagy bezárom az ablakot és visszajövök újra, s utána már menni szokott. Azzal, hogy bezárod az ablakot, majd visszalépsz, nem veszítesz semmit, ugyanonnan tudod folytatni a pályát. Amíg nem fejezed be a megkezdett pályát, addig nincs plusz Szülinapi zseton levonás. Csak a Mini-játék indítása, illetve a +10 új lépése kerül zsetonba.
    S igen, okozhatja az is a pillanatnyi lefagyásokat, hogy sokan játszunk egyszerre.
    Sok sikert!

vihence, Swartsch és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Köszönöm a vigasztaló szavakat. Azt ugyan már próbáltam, hogy másik lépéssel folytassam de az sem mozdult. Azt viszont nem próbáltam, hogy bezárom. Na majd a következő esetnél megpróbálom azt is. Hátha......

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.