Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Most ráértem kiszámolni a dolgokat: tehát:
    az idő alapúnál minden megkezdett játék 10 pont
    minden megtalált tárgy: 1 pont
    90 mp-n belül több mint 20 tárgy: 15 pont
    Tehát ha másfél perc alatt megtalálok több mint 20 tárgyat, akkor kapok 46 pontot.
    A normál módban ha megtalálok 10 tárgyat , akkor kapok 70 pontot.
    Tehát az idős csak azoknak jó, akik gyorsak. Én már lassú kakas vagyok.:)

Kincső52, bocsika67, Jucika és 27 más kedveli ezt.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

ÁÁÁÁ :music::oops:xD

Nagy munka, nagy nyeremény.
    Nekem tetszik, végre valami komoly! :)

Helyes! A támogatást 10 db 200%-os terménybónusz formájában kérem ide továbbítani a farmra, az első 10 party pörgetésből! :pxD
    Neki bizony! Nekirugaszkodunk, rendesen csináljuk és jutunk ameddig jutunk. :)

Utoljára szerkesztett: 22.1.19
    Kincső52, rokaro1, cb83 és 16 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szép estét mindenkinek! :)
    Én tudom, hogy a magyar ABC "Á" betűvel kezdődik, de azt is szokták mondani, hogy aki Á-t mond, mondjon BÉ-t is xD!
    Hát én "BÉ-menek" a spájzba, akarom mondani az éléskamrába, és szépen leporolom az ilyen - olyan növelőket, és meglátom melyiket választom.
    Mivel event, ráadásul szülinapi, és két felhőt is megszerezhetünk, + 6 db gyárfejlesztést is, ezért nem is lehet kérdés, hogy csinálom-e, vagy sem.
    A raktárházakat kint hagyom kezdésig, mert ezek 2*2 területen 8 fával ill. óllal több röpit adnak (ólak még trágyát is), mintha a leghosszabb növényt ültetném a helyükbe. Mellettük a farmon hortenziát, a Bahán saguarot ültetek rövidesen, aratás után.
    Event kezdet u
    tán max. csak a vadaskerteket hagyom meg, esetleges tyúkos/papagájos trágyagyártáshoz, de még az sem biztos.
    Event kezdés előtt ládabontások, pörgetések mert jó lenne onnan is szerezni termésbónuszt, nem csak Jack ajándékára hagyatkozni.
    Kezdéskor gyors képkészítés a kis-farmokon, ugyanott gyakorlás, és fog ez menni! ;):)
    Egyet sajnálok, hogy az eventnövény betakarításnövelőt nem tudjuk használni, (pedig milyen jó lett volna, mert direkt erre tartalékoltam, hogyha nagy növényigényű eventet kapunk), mert a Telihold ligetben nem hat a rémnövényekre, és ebből a szempontból a Süvöl-tök is annak számít, hiába mondjuk ki rá, hogy a Teliholdon is event van. :p A Teljes betakarításnövelő "S"-t sem érdemes elpazarolni most a növényekre, mert ugyanannyit ad, mint a RACS, az "L"-t meg sajnálom rá;).
    Megfontolt eventre való rákészülést és sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

Kincső52, fabatka, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az attól függ, mit nevezel "teljesítésnek". Ha fullra akarod vinni, akkor a 90 ezer növény letermelhető napi négy aratással (teljes területen), és ebbe még az is belefér, hogy éjjelre hosszút ültetsz a felröpi miatt.
    Szerda: felszaporítás után egy kör, majd éjjelre hosszú.
    Cs-K: négy kör eventnövény (aratva 10-14-18-22 órakor, vagy trágyával hamarabb), éjjelre hosszú.
    Szerda: egy kör (szűken belefér a kettő is, de a malmozás és az eljátszás már necces lehet, így inkább csak eggyel számoltam).
    Ez összesen 26 kör. Ha a felröpi megvan, akkor már éjjelre is lehet eventnövényt ültetni, az plusz egy (vagy több) kör. Egy kis szerencsével azért egy hét alatt egy 6 órás +1 bónusz beköszönhet a normál kerékről is, illetve valamennyi szupertrágya és/vagy KacsaKata is beáldozható.
    De igazad van, nagyon ki van centizve. Mindenki gondolja át, mit áldoz rá, mennyi ideje van erre, és eszerint tűzzön ki célt maga elé.

csio70, -vadocka70-, -Kicsi21- és 20 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Az én írásom nem erre vonatkozott. Nem olvastam el alaposan az előzményeket. Mert éppen közben írtam az előző hsz-emet. Azért töröltem azt, amit láttál egy kis időre.
    Itt nem volt nagyobb, vagy egyenlő jel. Az csak az időre menő két másik játékban szerepel.
    Itt a "megtalált" szó van. De mivel nem csak 45 megtalált tárgynál, hanem 46-nál, 47-nél stb. is ennyi pontot kapunk, ez újabb félreértésre adott volna okot.
    45 megtalált tárgy 55 pontot ér.
    Remélem, hogy ez nem akkora stratégiai infó, amin valakinek a sikeres eventje múlna.

De ha tényleg ekkora félretájékoztatásnak minősül, amekkora feneket kerít ennek Leho, idekeverve a bankoktól elkezdve a biztosítókat, akkor hamut szórok fejemre.

Ilyenkor jut eszembe az, hogy amikor ízekre szedtek egy gyikot, fel sem tudjátok mérni, hogy egyébként valaki ebbe mennyi szabadidőt, éjszakát ölt bele, millióféle időrabló teszttel, számtalan visszajelzéssel, adategyeztetéssel, hadd ne soroljam a többi belső melót és akkor elhasal a nagyérdemű előtt 5 azaz öt ponttal...
    Már csak azért is, mert kifejezetten megbántott Leho azzal az írásával, amiben azt szapulta, aki fordította. Én vagyok az Leho. Nyugodtan lehet megkövezni, vagy leköpködni.

Azt már rég tudom, hogy nincs hibátlan gyik, ha észrevesztek bármit, elnézést kérek, javítom és látom benne a jó szándékát annak, aki ezt jelzi. De Leho lekezelő stílusán most nagyon kiakadtam. Nem érzem úgy, hogy erre rászolgáltam volna.

Azt hiszem, mára át is adom a csevegőt a kollégámnak, én pedig elmegyek könyvet olvasni.

Babuxx, csio70, Benedek75 és 19 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Szeretném osztani a nézeteid. De egy szűk rétegen kívül itt nem lesz örömködés. Aminek csupán annyi az oka, hogy nem lehet újraindítani, ha nem tetszik az eredmény. A múltkori is teljes botrány lett volna, ha nem jövünk rá, melyik kaput nem csukták be. Bizonyára néhány tucat ember nagyon jól fogja érezni magát. De ez a max.
    És ne feledd: amit Te kipróbáltál, annak semmi tétje nem volt. Az meg jelentősen tompítja a kudarcok hatását. De itt az elsőtől az utolsóig minden játéknak tétje van. És ez, úgymond, jelentősen fogja korbácsolni az idegeket. Komoly hatékonysággal. Ennek meg nagy valószínűség szerint jelentős hatása lesz a teljesítményekre is.
    A sok játék egymásutáni, minél több egyszerre elvnek, pedig a szem, az idegek, a kéz fáradása, család stb szab határt. A szabad félóra, ugye max 20 játék, de inkább csak 16. 145nél minimum 4 óra, és még köhinteni sem lehet. Ezért messze nem tudok úgy lelkesedni, mint Te. Sokan falhoz vert ... akármicsodák leszünk a végére. Ha hozom a full teljesítést, akkor sem leszek tőle majd boldog. Amolyan, jó, hogy már befejeztem és gyorsan elfelejteni érzés lesz a maximum. Mint a bukott diák, a pótvizsgán.
    Ezért nincs ebben az eventben egy bolhapiszoknyi játék sem.

Ribiszke, _Cygnus_, almáspite48 és 11 más kedveli ezt.
  7. csomioli

csomioli Fórum-zöldfülű

Kedves Rékuci
    Tudnál nekem segíteni abban, hogy Jack ajándékát hol lehet szerezni, illetve a Krokusszal 0 percezek alatt mit értesz?
    Ne haragudj, hogy zargatlak bár 97 es szintű vagyok , de ezek nekem nincsenek meg.
    Köszi a választ előre is

1 db Jack ajándéka dekor (amit most be is fogok vetni), Krókusszal 0 percezek,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.1.19
  8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Leho69!

Szerintem van benne játék, méghozzá többféle is, hogy mindenki ki tudja választani a neki szimpatikusabbat.

Kérlek titeket, hogy most már próbáljunk visszatérni a taktikákhoz!

Gio, brekkencs., -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves csomioli!

Jelenleg nem lehet beszerezni a Jack ajándéka nevű dekort.

Jack ajándéka
    Érési idő:20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont:2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor

A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.

Kihelyezhető:

• a bónuszt adó dekor a futtatóba és minden területre (a teliholdas farmot, a gombaerdőt és a felhőket kivéve)
    • a speciális tulajdonságát elveszített dekor a felhőkre és minden területre (a teliholdas farmot és a gombaerdőt kivéve)
    Játékba kerülés ideje:>>2018. október<<

Tematikus felhő tartozéka:>>Arkádia felhősor<<

A krókusszal való nullapercezéshez kell:
    • Trágyaimádat együttes csomag nemesítés a krókusznál
    • Szupertrágya-imádat nemesítés a krókusznál
    • Fehér ártatlanság
    • Karácsonyi süti
    • Szupertrágya

Ennyi! :) Más nem kell, sem gesztenyés felhősor, sem víz, sem trágya. Ezúton köszönjük szépen nyuszikának a felfedezést és Tomának az alátámasztó számolást! :) Fentiek együttes használata esetén (előbb nemesítések, aztán termékek, végül ültetés és szupertrágya) azonnal érik a krókusz. Komfortban éri meg a legjobban! ;)

csio70, rokaro1, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm a válaszod. Sajnálom, ha megbántottalak volna akár azzal a Jack-re utaló zöld mondattal, akár ezzel a pontozásos dologgal; nem volt szándékomban. Ugyanakkor az az 5 pont nagyon is számíthat, amikor azt próbáljuk kitalálni, vajon kinek melyik minijáték és hogyan érheti meg.
    Le is zárom, de az egyértelműség kedvéért továbbra is javaslom az ismertetőben vagy a "legalább" szó használatát, vagy a pl. "45-49 megtalált tárgy" formát.

Leho69, Ribiszke, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  11. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Hm..több okból is csinálom , vannak tetszetős nyeremények azért.. bár azt én sem értem miért kell ennyi minijáték.. A múltkori mondjuk ment könnyen, inkább csak túl monoton lesz az a baj.
    Elkezdem, aztán meglátom meddig jutok. A szigeten elvetettem a saguarót, a farmot beültetem krókusszal. Kezdéskor elhasználom azt a kb 300 zöld pörgetést, remélem valami bónusz csurran cseppen. 2 egaz termésnövelőm van, valószínű azt is beáldozom. Úgyis csak porosodnak mióta, azt se tudom mikor szereztem őket.
    A raktárházakon töröm a fejem, hogy kint maradjanak e kezdés után.
    Igazából röpik miatt szoktam kint tartani őket, de ha jól adja anélkül is akkor lehet leszedem őket.
    Sok sikert mindenkinek.

genka53, Rebcsok, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ezen csodálkozom, mert általában kezdéskor, menet közben-saját magad szerint-sokat bakizol.Játszani nem jó, hanem öröm!:)Abban az esetben, ha:
    Drága, örökbecsű Sándor György: "egyenlő pályák, egyenlő esélyek".

o_OBahán fák, farmon hógolyó. Valahogy elkezdem, aztán a maja papok, a farmon a konkvisztádorok eldöntik, hogy akarok-e nagyon játszani akarni......Sok sikert, akaratot, időt, energiát, pénzt mindenkinek!

Ja és igen: Szülinapról van szó. Egy olyan szülinapról. ahol az ünnepelt egyre inkább elfelejti, hogy a születése, és annak ünneplése, és a fennállása sok millió emberen múlik. Ma még van, de lehet, hogy holnap már nincs. Mert a javai mind az övé, de mi ünnepeljük, tartjuk életben......Én nem szoktam ajándékot kérni, mert nem az én érdemem, hogy megszülettem. Ez a szép, kedves játék azonban a mi érdemünk, nélkülünk semmi lenne. Szeretem, de neki még inkább szeretnie kellene bennünket......... Megint köszönöm BP.

Utoljára szerkesztett: 22.1.19
    _Cygnus_, almáspite48, megirn és 6 más kedveli ezt.
  13. alx528

alx528 Fórum mestere

Napi 2-3 aratással nekem nem hajas :) szerencse ,hogy nincs kardom:p ;):)

Ananke kedveli ezt.
  14. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

nekem tetszik az event az elözöt is jól teljesitettem csak növénnyel készülök a holnapra és csakis kizárólag az event növényre megyek nem kell nagyitó ugyanis az elözöt is anélkül vittem végig

genka53, Rebcsok és Gio kedveli ezt.
  15. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Most egyet kell értenem Lehoval. Hiába vagyok én a 112. szinten, sok feltételem nincs meg ehhez az eventhez. Hiába szeretném megcsinálni, nem fog menni. Például pannim sincs még egy darab sem, nem hogy több. És még sorolhatnám. Azért belekezdek és jutok ameddig jutok. Nem fogok görcsölni. A családomat nem akaszthatom szögre, mert én eventezek.

almáspite48, Cincilke, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia;)!
    Nekem nagyon tetszik az egész. Kicsit kutakodtam a Nagy hajsza csevegőjében a képek után (meglettek és egész jól emlékszem rájuk:D) és jókat röhögtem az akkori hangulaton:D8)
    A taktikám a következő: 2 és fél területen hortenziát ültettem, fél területen még kint vannak a homárok és csak reggel veszem le őket:oops: ;) A helyükre reggel ólakat fogok tenni, mivel kezdésnél úgyis sok pannival aratok, 15 piros kecskeól szerintem beérik kettőre és remélem 1/1-ben ad majd nagyítót. A bahán-esőerdőben-zuhatagon rrrrrengeteg saguaró, 2 raktár és 1 narancs oroszlán (imádom!) várja a kezdést. Felszaporítás a bahán lesz, a farmon 2 terület sárga nyúl fog nagyítót szállítani nekem, amíg elkészül a gaz, hogy jusson 1x1-be mindenhová.
    Most nézelődtem a polcon, és van egy olyanom, hogy növénybevételi bónusz. 24 órás, 100%-os. Azt se tudom, honnan szedtem:eek:xD, bár most bevillant, hogy bónuszládafia lehet:p. Ráadásul arany rekeszes... Most ezen variálok, hogy felhasználom azt is kezdéstől, legalább több hortenziám lesz, hat a teliholdas gazokra is, gyanítom, hogy az eventgazra is, reggelre úgyis azt rakok. De a fonalat elvesztettem a +1-ek, +2-k között, mert csatni, meg növénybónusz kezdéstől 1 napig, meg eventnövénybónusz +2 jack beszáll a reggeli aratásba és még 2x. Így aztán meglepi lesz, mennyi növényt termelek csütörtök estig:music:8) Meg azért 100 körüli alap és 10 partipöri is felhasználásra kerül. Izgat ez az event, nagyon várom. Kíváncsi vagyok mennyire korlátozzák le a röpit, mennyire lesz nehéz ennyit összelapátolni. Kosarat szokás szerint nem veszek, szupit csak a minimumot használom el.
    És még a telihold is...oda viszont kellene egy világítótorony vagy egy nagy piros villogó fény vagy valami, hogy ne csak este meg reggel járjak arra, hanem napközben is eszembe jusson... Olyan sok növényt bukok el azzal, hogy be se megyek oda...
    No:inlove: puszi.

17. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

ÁÁÁÁ! Most olvastam minden taktikát, javaslatot.. eventleírást.. Végig gondoltam a napjaim. Napközbeni aratásra (kora délutánig) sok lehetőségem nincs.. De ez is egy kihívás.. Belevetem magam, mint kopasz tyúk a fazékba, aztán kiderül...

csio70, tothkrisi5, rokaro1 és 12 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Aztakutyamindenitnekije :D Ez event a javából :) Azt hiszem csinálom, a Zebrát is szeretném. Maxolni a feladatot szerintem nem fogom tudni, mert nem leszek képes egész nap gépnél ülni ( dolgozni is kell), este meg nem bírok felkelni, főleg úgy hogy hajnalban kelek minden reggel.

Próbálok majd megint nektek segíteni a képek szerkesztésével a másik 3 területről, az előzőeket megtaláljátok a Nagy hajsza eventcsevegőjében. Nem igérem, hogy azonnal szolgálhatok vele (holnap is 4 felé kerülök gép elé), de próbálom estére megcsinálni. Persze ugye nekem is ki kell próbálni egy pár farmon és látni, mi-micsoda, nehogy megint elírjak valamit. Próbálok majd pontosabb lenni :) Kérdésem ezzel kapcsolatban a moderátorokhoz a következő: Kapunk eventkezdés után listát a tárgyak neveiről? Vagy azt csak a játék során mi magunk kell megjegyezzük? (emlékeim szerint legutóbb is ki kellett töröljék az eventkiírásból).

Na szóval: Nincs Jack, se party se semmi eventbónusz, amivel növényt növelhetnék, úgyhogy csinálom majd amíg tudom, ennyi. Nem görcsölök rá, annál rosszabb. Legutóbb átlagban 70-es pontot, vagy kicsivel afelett hoztam. Remélem most is sikerül majd ez.

spagetti24, maszilva, heureca3 és 24 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kösz! Ez volt az utolsó hszem, amit bármelyik moderátornak írtam.
    Pá!

JUCUS kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv!
    Tudjátok azért mindennek van határa! -.-
    ELÉG VOLT!!! -.-
    Bárki is ír kérem szépen gondolja végig, ha kel 100 x, majd akkor írja amikor az nem lesz bántó bármely játékos számára sem!

ljanika6, heureca3, bocsika67 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.