Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Kész lett nekem is fullra az eventem két farmon. A harmadikon még folyamatban van, amit tudok, műsorzárásig még megszerzem ott is, mindenesetre nincs sok hátra azon sem :D. Mint írtam, először a különbségkeresőssel játszottam, utána a normál tárgykereséssel, de aztán szerencsére áttértem a 90 másodpercesre és az lett a nyerő, mert több pontot lehetett szerezni 1-1 játszmával. :D

Gratula aki már végzett, és további sikeres játékot, aki még csinálja! :D:inlove::inlove:

bocsinet, ildiko44, Swordfish és 11 más kedveli ezt.
  2. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Igen ez vitathatatlan.
    De a Te írásaiddal is csak nagyon ritkán lehet találkozni, így én is kifejezetten örültem. Szinte minden ötletedet felhasználtam a játékhoz, amit kifejtettél itt a csevegőben.
    Annyi különbséggel, hogy én a kezdeti gyakorláshoz regisztráltam 5 új farmot, (Mindenkitől BOCS, akik szülinap30, szülinap31... néven kapott egy csibét, vélhetően nem fogom továbbtolni őket) amit fel kellett húznom a 3. szintig, hogy a 3 gyakorló kört letudjam. :)
    Teljesen tarthatóak voltak amiket itt leírtál, az átlagok is nagyjából hasonlóan alakultak. 121 minijátékból meglett a jobb oldal, de nekem általában 3-5 mp-nél több nem maradt :) Így viszont a további játékok 121-145-ig már teljesen tét nélküliek lettek.

Szóval örültem/örülök az írásaidnak de most már visszamegyek olvasó üzemmódba :)

ildiko44, ibiocskacsekes, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Pharmer!
    Ugye,nem komolyan gondolta itt senki, hogy egy Szülinapi Buliról lemaradok???;)xDKell nálam nagyobb ajándék?xD
    No,de viccet félre téve, megküzdöttem érte,hogy vissza térhessek.
    KÖSZÖNÖM NEKED ÉS MINDENKINEK A FOGADTATÁST!xD:cry:xD
    Álmomban nem gondoltam,hogy a rengeteg levél fogad,hogy valami jelzést adjak már magamról. Azt pedig, hogy sokan elsirattak,hát ezt meg .......---Most meg jöttek sorba a levelek priviben és most meg a visszatérésem miatt,melyek öröm könnyekké változtak és ez érezhető is írásokon.
    Őszintén,de nagyon megvagyok döbbenve!
    Facebook-on voltam fent,hisz sok emberke országosan ott várt. Ide is írhattam volna pár sort,hogy aki szeret,aki szereti és hiányolja írásaim és vele együtt engem is,aki elvan keseredve,annak FEL A FEJJEL!,mert élek,csak szenvedek és orvosok is értem!
    Annyi csúnya írást, jelzőket, beszólásokat, mocskos kis regényeket,...... stb kaptam a játékban hirtelen távozásom előtt,hogy eszembe sem volt,hogy feljöjjek legalább annyi időre,hogy hírt adjak magamról. Én úgy hittem,hogy 1 pár embert kivéve,nem hiányzom Én a kutyának sem, itt.:cry: Vasárnap hajnalba ébredtem és már nem tudtam vissza aludni,így döntöttem úgy,hogy benézek már ide.
    Levelekre kattintva 1-2-öt olvasva,aztán már a többit is,hááát elállt a lélegzetem a sok kéréstől,melynek java 2018.áprilisi,de volt ez év januári is. Ezeket aztán olvastam és maradtam is,hisz ez akkor már nem is volt kérdés,mert annyi szeretet,aggódás jött át.
    Még annyit,hogy érezzétek,hogy mennyire nem voltam helyzet magaslatán,hogy D csop. 71%-os rokk. vettek le.:sleepy:
    MÁS
    GAB FARM-al sokat beszéltünk, mert Gizus is harcolt,csak mással. Sajnos,Ő a
    CSATÁT ELVESZTETTE.:cry::cry:
    Nehogy aztán büntibe mehessek,mert OFF(?) vagy mi legyek (elfeledtem), ezért a játékról.:p
    Belekezdtem annak ellenére,hogy tudatában voltam,hogy befejezni nem tudom,mert event az event még mindig nekem és újra!
    95-ös szintre léptem ma!:inlove:Bal oldal26/28 azaz 11-et,Jobb oldal 1748/1825,azaz 32-öt jelez.Keresés az mindig 70,mert 9-ig találom,de 10-dik csak késve.
    A Balta dobálós szuper,mert ami jött leves,abból kiváltottam mind a 60 sztápot, sztrágyát és pörgetéseket is mind.
    Most van 17 csillag érmém,de ehhez jön még éjféli aratásnál gondolom.
    Az
    Egértorta és még 1 Pirannya kitevőm meg van,de Felhőm nem lesz 1 sem meg,tehát befejezni nem tudom. Gaz van aratás előtt több mint 6.000 db.
    ÖSSZEGEZVE:
    Szerintem 2,5 nap alatt ez nem rossz teljesítmény és véleményem szerint ami idő adva volt rá,az alatt teljesíthető is volt vígan!

Én Balfék,ha előbb jövök,akkor lehetett volna 4 felhőm most és sok-sok minden még,de nem vagyok telhetetlen és már az öröm számomra,hogy nem kellett vissza fordulnom oda,ahonnét benéztem.:inlove:
    Szeri van és köszönöm ezt a fogadtatást Gabi (osztrak12) Farmról. (Rózsika)xDxD

Utoljára szerkesztett: 29.1.19
    brekkencs., CoraQueen, marica53 és 28 más kedveli ezt.
  4. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Nemrég lettem én is kész!
    Tetszett nekem ez az event, egy kihívásnak mondhatom magam részéről!

katt a képre:

1db +1es bónuszt pörgettem a sima keréken, semmi mást! a többi mind saját termés volt :D

Nullpercezési lehetőségem nincs, így az se könnyített!
    A pannik kitettek magukért! 3-3,5 nap alatt megvolt a röpi enövényből!

Gratu aki befejezte, és kitartást aki még küzd!

ildiko44, Fuhur, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

6. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Nagyon órülök és további gyógyulást kivánok.Sajnos az eventet én sem tudtam 100% megcsinálni.de a zebrát sikerült megszereznem

brekkencs., osztrak12, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  7. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Gratulálok! :) Én most léptem a 199-es szintre. Loholok utánad. :D

ildiko44, Fuhur, *boszi* és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kész az event mindkét oldalon , és kimaradt 90.000 db event növényem . :D

osztrak12, Fuhur, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. ibiocskacsekes

ibiocskacsekes Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A 2 hónapos farmocskámra nem vettem semmit, a csatnin/piacról/ kívül semmim nem volt. A 2 felhőt megszereztem. Aminek nagyon örültem, szinte futottam a bahán, mint a zebra, amit nem sikerült megszereznem.
    Még nem vagyok 1 éves, ha a 2-höz a "9 hónapot" hozzáadom sem, így nem kesergek a "csíkos" miatt.
    Jó olvasni a sikereket.

ildiko44, Döbi65, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  10. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

36/81 az allas nalam, az a fo, hogy a felhok meg lettek majd zebra is lesz biztos nem egy. Sajnos mindig nem lehet a gep mellett ulni, egyeb is van az eletben. Kitartast mindenkinek!

ildiko44, Döbi65, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 3 játék választ el a 145 játéktól. 105 felröpi kellene még. Most 3 területen megy még eventnövény, másfél területet tudtam szupizni, azt fél óra múlva aratom. Sikerült ma reggel egy 100%-os terménybónuszt pörgetnem. A bahán 2 terület anakonda, papagáj kirakva. Remélem felröpi is összejön. Most már nem számít hány pontos lesz a keresés, csak a 3 játék összejöjjön és az 50 farmarany. Nem hittem, hogy eddig eljutok :)
    Sajnos csak fél 9-ig érek rá, utána megyek dolgozni, ott meg már mégha aratni tudnák is, de keresgélni biztos nem. Addig kell megcsináljam. Meglátjuk sikerül-e.

bocsinet, ildiko44, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event számomra befejeződött.
    Nehézvolt,de nagyon megérte.
    Minden felhő meglett. A Bal oldalon 138 játékot teljestettem, a jobb oldaliba 12.067 pontot sikerült összeszednem.
    Most érdemes voltküzedni ;)

ildiko44, Fuhur, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Örülök a sikerednek! De megengedsz egy-két megjegyzést? Nem kritika, jótanács...
    Nem tudom, hányszor tudtál egy nap aratni, így azt nem tudom megítélni, indokolt volt-e ennyi szuperizét elhasználni. Viszont a felröpizést ne így csináld legközelebb. XXL fák és ólak... Hagyd őket a csudába.
    A felröpi az érésidő függvényében jön. Az XXL fákat napi kétszer arattad, tehát 2x12=24 órányi fát arattál egy nap. Ha a szegfűt ültetted volna helyette (koránérő termés és bioimádat nemesítésekkel, valamint a két alkimista termékkel és vízzel), azt is tudod kétszer aratni naponta, de 2x18:54=37:48, azaz több mint másfélszer annyi érésidő, tehát (hosszú távon, statisztikailag) másfélszer annyi felröpi! Arról nem is beszélve, hogy sokak tapasztalata szerint a fák kevesebb röpit adnak, mint az azonos érésű növények (ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, de gondoltam, ezt is megemlítem).
    Az ólakkal pedig az a baj, hogy egy felröpit adhatnak legfeljebb. A helyébe kitett 1x1-es földek pedig akár 4-et is. Elég jól jött a felröpi, így az azonos érésidejű földek az ólak helyén kb. dupla annyi felröpit eredményeztek volna Pannik nélkül is.
    Így ha fák és ólak helyett növény van kint, gyorsabban gyűlik a felröpi, és akkor az eventnövényre sem kell annyi szupertrágya és KK.
    ----------
    Én ma délelőtt leszek kész, napi négyszer arattam (egyszer sem jött össze az 5 aratás). Csak az eventből kinyerhető +1 bónuszt használtam el, nincs Jack-em, és a kerék is mostoha volt hozzám. A felszaporításon kívül nem használtam szupertrágyát; KK-t igen, az utolsó nem teljes aratás kiváltására 722 db-ot (itt sokat gondolkodtam, hogy plusz egy kör szupertrágyázott eventnövénnyel oldjam-e meg a dolgot, elvégre sokkal több szupertrágyám van, mint KK-m, végül győzött a lustaság: sokkal egyszerűbb volt a KK-t rászórni, mint plusz egy kört termelni). Előkészületként és két éjszaka hosszú érésű növény ment (a lehető leghosszabb, amit bónuszokkal le tudtam vinni úgy, hogy a reggeli aratásra pont beérjen), a többin eventgaz. Igaz viszont, hogy a kezdeti nagy aratást és a két éjszakai hosszút Pannikkal arattam, és így lett meg - bőven - a felröpim. Ha nem lettek volna Pannijaim, szupertrágyával oldottam volna meg, így akkor pár száz nálam is fogyott volna. Általában sokkal jobb megoldásnak tartom a szupertrágyát a hosszú érésű növényekre használni, mint eventnövényre, mert (többek között) így több időt spórolok, vagyis összességében az event ideje alatt több érésidőt gyűjtök össze, ami több felröpit jelent.
    A játékokat kis farmokon néztem meg, majd a 90 mp-es verziót játszottam. Kb. félidőben áttértem a sima normál játékra, elég plusz pontot gyűjtöttem össze, hogy már az is elég legyen. Az összehasonlítást egyszer kipróbáltam - finoman szólva, nekem nem jött be.

Pharmer500#2, imi010, brekkencs. és 12 más kedveli ezt.
  14. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Megint egy non-stop maraton event, amit normál körülmények között nem lehet megcsinálni. :oops: Továbbra sem vagyok hajlandó éjszaka fölkelni, és bár vásárolgatok pénzért rendesen, de itt ki kellett nyitni a pénztárcát. Én nem így ünnepelnék egy szülinapot! :sleepy: Dolgozó ember vagyok, akinek a munkahelyen nincs lehetősége játszani. Nem baj, már rég elengedtem azt a kényszert,hogy mindent meg kell szerezni...

imi010, osztrak12, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  15. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szijamia,üdv a fedélzeten újra!:D
    Ma reggelre sikerült fullra teljesíteni az eventet,kicsit kellett vele dolgozni,mert szupit nem pazaroltam rá,jutok ameddig jutok alapon!
    Végre vége!:DA következő szülinapnál remélem nem ez lesz az etalon!:D

osztrak12 és almáspite48 kedveli ezt.
  16. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

:)Sziasztok , jó reggelt mindnyájatoknak !
    Végre megvan az a fránya zebra, örülök neki:D, de az ilyen event többé még álmomban se jöjjön elő:mad:.
    Még 2x kellene vetnem aratnom, hogy végére érjek, de bizony holnapig be sem kapcsolom a gépet! fújjjjjjjj event kitalálója :mad:

Gratulálok a már végzetteknek, ügyesek voltatok! Le a kalappal előttetek !
    Akik még küzdenek azoknak sikert az event zárásáig !

ildiko44, Döbi65, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nagyon ügyes vagy, minden elismerésem. A farmpengős lehetőséget már mind kimerítettem, nincs egy szál se benne, se tápból, se trágyából, amire szükségem volt, már kimerítettem. Így is van még vagy kétezer FP-m. Krókuszom még egyáltalán nincs, nem tudom, milyen szinten lehet szerezni. én jelenleg 130-on állok. Nekem az a tapasztalatom, hogy az XXL-es fák hiába érnek be hamarabb, nem adnak annyival több felröpit, sőt, csak elvétve. Csomagot még nem vettem, ill. valamikor egy másik eventben a legkisebbet. A pixelekkel én is kínlódtam, de nem vagyok elég gyors, így nem tudtam bevállalni a 90 mp-es játékot, maradtam a 10 db megtalálásánál. A bal oldalt nemsokára befejezem, a jobb oldalival el vagyok maradva, azt nem fogom tudni befejezni, de legalább a zebra megvan (az még nem volt). Drukkolok, hogy minél többen sikeresen zárják le ezt a húzós eventet, már nincs sok hátra.

imi010, ildiko44, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, hurrá, hurrá, megvan a két felhősor és a kis zebra is már a pajtámban. Nagyon jó kis event volt, semmi nélkül sikerült ezt elérnem, csak viz volt, meg egy kevés saját trágya . Én nem dolgoztam magam halálra, hiszen csak 4 óránként tudtam a géphez ülni, akkor arattam mind a hat farmot, igy másra is jutott időm, a sok sok plusz dolgot meg ajándéknak veszem, hiszen ha csak pajta töltögetéssel töltöm az időt, nem jönnek ilyenek. Szóval nekem nagyon jó volt annak ellenére hogy a felröpi nagyonkevés jött, ha többet kaptam volna talán mindent meg tudtam volna csinálni de igy is szuper. További jó játékot, és szép napot kivánok mindenkinek.

ildiko44, mebajah és bocsika67 kedveli ezt.
  19. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok!

Próbálta már valaki, hogyha kész mind a 2 oldal, és tovább játszik, ad-e még valami jutalmat?

20. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Csak a játék élményét adja! xD

imi010, osztrak12, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.