Visszajelzés Szülinapi szuperbuli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nálam a 24 órás ólak mindig 1:1-ben adják (pannik nélkül is), ha ennyi felröpi szükséges. Egy 24 órás ól érésideje Valentin napi cseréppel és locsolva 15:33 óra, vagyis legkésőbb 22:30-ig ki kell őket rakni, ha már 14:03-kor aratni szeretnéd.
    Ha valaki még biztosabbra akar menni, akár neon békaólakat is kirakhat, ami 30:30 helyett 19:45 alatt érik be a cseréppel és locsolva (Ólvarázslat rúna is szükséges persze), még erre is van bőven ideje.

Kincső52, Gio, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  2. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Mik azok a csatnik amik az event növény érését gyorsítják? Van ilyen egyáltalán?

bogisaci60 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem gyorsítja.... Illetve terméshozamot szaporítja... ;)
    Répás almás csatni:music:

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gondolod, hogy emlékszem az előző háromra? Meg olyanokra, hogy a seprű az boszorkány, a szemeteslapát négyágú villa, a rádió meg mobiltelefon?
    Még ha ikonokat tettek volna be, ha már a tárgyak nevét nem ismerik.

brekkencs., denisadina, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Rég láttalak, szabin voltál?:)

Végig csinálod ezt az eventet?

kovacstne kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Hol találom a Jack ajándékát?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem lehet így kalkulálni. Az utolsó eventen mindkét területemen ugyanaz a hosszú gaz volt (nem tudom, mi), egyiken 83, a másikon 69 felröpit adott. Szóval nem szentírás, h. az egyik területen növény, a másikon fa és ahhoz igazítani. Megfigyelésem kis farmokon, hogy a diófa nem ad sokat, hiába 20 órás, a cukorjuhar elég jól adja. A raktárházak jók, mert a 2x2-es területre 4 (majd 6,8) ól fér, ez mindenképp több, mint a "normál" területek.
    Én anno vásárolgattam (úgy éreztem, ezekre megéri költeni), meg cserenapozgattam is, aztán hajtottam a barkácsokat és kiváltottam mindent, így most beraktam 1 adag neon békát (8), egy adag neon denit (8) és 2 adag vegyes neont (8-8, strucc-deni és kaméleon-szamár-medve), a 2 terményesben piros vegyes (alapból 36 órásak) vannak, 3 fásban vegyesek, az xx-eseket sem fogom lecserélni, bár gondoltam rá, de lusta vagyok. Utána úgyis tarolni kell.

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Akkor keress rá az előző csevegőben a képekre!
    Ahogy írtam, a régi képeken/helyszíneken minden változatlan. Olyan minimális különbségek lesznek, hogy nem seprű, hanem partvis név lesz a pajtában, vagy a tortafoma helyett kuglófforma. Ettől nem fogod elbukni az ismert terepet.
    Ha nincs kedved, időd, energiád, tudásod a keresgéléshez, várd meg, amíg elkezdődik az event és más idehozza a képeket.
    Utána már szabad, de addig sajnos nem.

Gio, brekkencs., almáspite48 és 10 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Gio, genka53, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bárki bármit mondd a TPnek köze van a felröpihez. Ha letelepítesz egy farmra 400 diófát és tízszer learatod, utána meg letelepítesz 400 bodzát és ezt is 10x learatod, mindig a bodza lesz a nyerő. Ez igaz 30as és 200as szinten is. Ugyanúgy, ahogy a barkácsnövelő felhők tiszta véletlenül hatással vannak a felröpikre fajtától függetlenül és területtől függetlenül.

Kincső52, Gio, Ribiszke és 10 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Számomra könnyű lesz ez az event. Tudtam, hogy érdemes tartogatni a "Jack ajándéka" nevű dísztárgyat, ilyen nehéz eventekre, és most végre ki tudom használni őket. Főleg hogy telihold is lesz... Duplán jól járok most, az előre gondolkozással. :)

Nekem tetszik az event.
    Sok sikert mindenkinek!

Mevilla, Rebcsok, Gio és 10 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Szia :) az biztos, hogy semmi sem szentírás :D ezért érdemes kísérletezni, ráadásul többször is. A felröpi mennyiségeknek ugyanarra a területre eventen belül is elég nagy a szórása, mivel véletlenszerűen jönnek minden egyes egységnyi növényre/fára/ólra, és a véletlenek csak a végtelenben találkoznak xD de néhány eventezős kísérlet után azért kiderülhet, hogy az adott farmon a 20 órás fa (az se mindegy, hogy melyik) vagy a szegfű ad több felröpit. Ha közel azonos, akkor azt kell ültetni, amire nagyobb szükség van.

A 20 órás fáknál szerintem is jobb a cukorjuhar, mint a dió, de még jobb az Afrikai ezüst. A talányos fák csak 5 órásak, de azokra is rendszeresen 1:1-ben jön a felröpi, ha ilyen sok kell (ezeket event közben is érdemes kidobálni, ha felröpire van szükségünk).
    A raktárházakról is megegyezik a véleményünk :)

Gio, brekkencs., almáspite48 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Totya-73

-Totya-73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mekkora területet érdemes kitenni event kezdéskor 1*1 1*2 vagy 2*2-est?

14. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép napot .

Azt a rézfánfütyülőjét neki, olvastam az event leirást , bár nikkelezett a szemmértékem de kolléga hemüvegét kapásból feltettem de ugyan azt láttam ! Nem semmi igy elsőre ,ha egy hétig tök magot eszek akkor is megcsinálom .
    Este jön a buldózer és a farmon gyékénnyel, a bahán sagura megy fel , fát - ólat nem hagyok , nem kell a nagyitó.
    Napi 5 aratást tervezek , aztán ki tudja mennyi lesz ,igyexem majd terményes bónuszokat bevetni.
    Sikeres eventet aki belevág !

És most jön Jónásnak az ÁÁÁÁ :
    Egy férfi mondja az asszisztensnek a fogorvosi rendelőben:
    - Jó napot! Mindegy melyik fogorvos tud fogadni, csak nő legyen.
    - Miért fontos ez magának? - kérdezi az asszisztens.
    - Mert végre szeretném egy nőtől azt hallani, hogy nyissam ki a számat, ahelyett, hogy fogjam be.

Lillapilla73, Mevilla, Kincső52 és 19 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Szia :) amikor elkezded az eventet, vagyis elkezded szaporítani a 10 db magot, azt 2x2-n érdemes. Előzetesen pedig 1x1-re érdemes ültetni minél hosszabb érésű növényt, ami kezdésre beérik, így ennek aratásával tudsz minél több felröpit gyűjteni induláskor. Ha még nincs olyan növényed, ami legalább 18 órás, akkor lehet, hogy jobban megéri 20 órás (vagy ha van, akkor 21-22) fákkal várni a kezdést

Lillapilla73, Gio, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  16. varga1234

varga1234 Fórum hercege

A nagyobb kockát addig míg szaporítasz aztán a kicsit ,hogy sok növényed legyen

Gio, szekulagábor és genka53 kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.:)
    No most el lehet kérni a szomszédoktól is a kapákat. :D:D
    Farm átrendezve, 1 területre raktam hosszú ólakat is hogy legyen nagyító, mert azt hiszem nekem kelleni fog. :)
    A normál módot fogom választani, mert azt már ismerem az előző eventből. Szeretem a különbségkeresőst is, de most nem fogok vele próbálkozni, mert mire megtalálok mindent, addig sok malomtermék rámehet és ennyi növénynél minden számít.
    Az első pár próbálkozásnál csak 70 pontot merek számolni, főleg a 3 új terület miatt. A zebráig szeretnék eljutni, aztán hogy meddig jutok, na az jó kérdés. :D A zebráig ki lehet szedni 34 viking erőlevest is.
    Megyek és megkeresem a Nagy hajszából a régi 3 képet, holnapig memorizálom, mert már elfelejtettem és ki is töröltem a gépből. :)
    A 3 új területről hozom majd a tárgyak neveit ahogy géphez kerülök.
    Sok sikert mindenkinek.

18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Event várásra hosszú érésű növénnyel mindenképpen 1x1, felszaporításnál/event növény/ 2x2, mikor megvan a kellő mennyiségű ültetnivaló az event növény is 1x1-ben répás-almás csatnival a legjobb hozam szempontjából.

ursa11, Gio, brekkencs. és 2 más kedveli ezt.
  19. varga1234

varga1234 Fórum hercege

2×2,aztán 1×1

Kuzdern kedveli ezt.
  20. szergej88

szergej88 Fórum-zöldfülű

Valamit nem olvastam figyelmesen.Egy halk, tiszteletteljes kérdés: mihez kellenek a kerek kerék pörgetések?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.