Visszajelzés Szüreti fesztivál + TOP 3000 (2022 ősz) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sajnállak! Én is elpazaroltam a felröpiket !!

DevilMókus és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük, találnak valami kielégítő kompenzációt! habár ez nem lesz könnyű:wuerg::oops:

-forrest-gump-, jutka190226 és magdi06 kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Olvastam. Én egészen biztosan. És senkit nem bántottam. Amire utalsz, az az írás utána jelent meg, miután írtam. Az üres frázisok puffogtatása nem érdekel, ilyeneket én is tudnék. S miután láttam a modi írását, nyugtáztam. Ez történt. De Te azért még beleállsz, pedig látható, hogy megértettük. Téma lezár, mindenki "dolgozik".

4. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

UPDATE

A faláda most már a karakterek etetéséből jön.

jutka190226 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

és
    "A faláda felröppenőhöz, csak a karakterek etetése során juthatunk hozzá, véletlen ajándékok sorában.
    Azért ez így elég gáz a BP részéről.......

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Beleálltam?
    Még a 142-es után 7 perccel is a tanácstalanság volt. Nem Nálad, de szerintem nem is nevesítettem.
    Akinek nem inge....
    Olvashatsz itt átverésről, pazarlásról, ilyenekről....
    Az azért érdekelne hogy mi alapján vetted ki azt az írásomból hogy Rád utaltam?

-forrest-gump- és vihence kedveli ezt.
  7. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszi szépen a megerősítést ! további jó játékot Mindenkinek !

8. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok, hajrá Magyarok!!!
    Nekem geoba szomszédom volt, néztem én is, hogy nagyon szárnyal, de egyszer csak kitörölt.
    Lehet nem tetszett neki a meccs? :p

Melan és juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No akkor nem lesz belőle túl sok... mert nem tervezem túltermelni a növényt...;)

-forrest-gump- és jutka190226 kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak halkan kérdezem: mire kellett mindenkinek az a faláda felröppenő, hogy ennyire rákészültetek? Az alap eventbe nem kell, a TOP-ba pedig nincs olyan értéke, hogy érdemben segítse a beadásokat. Oké, értem én, hogy aki a határon táncol, annak ez segítség lehet - de valójában nem az, mert mindenkinek jön, azoknak is, akikkel éppen küzd a bennmaradásért. Mindenki kapja vagy senki - egyre megy, ugyanott vagyunk.
    Szóval semmilyen értékes dologtól nem esett el senki, legfeljebb pár ládától, amit a TOP-ba bedobott felröpik miatt kapott volna.

Othep, strawberry49, Gio és 28 más kedveli ezt.
  11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Ezen adatok alapján tervezzetek ami a felröppenőket illeti.
    A faláda felröppenőt véletlenül írtam oda.
    Az eventhez fűzött véleményem inkább megtartom magamnak.-.-

12. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy ennyien nem tudunk olvasni? Vagy te már eredetileg jó kiírást kaptál?

Faláda
    (felröppenő - malomtermékhez)
    Hozzájutási lehetőség:
    - Felröppenőként fák és növények aratásából (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, bahama, eső erdő, zuhatagok szigete) ez van most pirossal áthúzva
    A faláda felröppenőhöz, csak a karakterek etetése során juthatunk hozzá, véletlen ajándékok sorában. ez lett most berakva!
    Pajta értéke:
    5000 / db
    Eventet követő beváltási érték: 600 TP, 800 CSP, 600 BTP / db

13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Toma! Csak a magam nevében írhatok: a ládákért azért dobálok majd be ezt azt, mert szeretem a ládákat. S ha ezzel a pár ezer felröpivel ki tudtam volna váltani a megtermelt javaimnak egy picinyke részét, már jól érezném magam. Pocsékolni semmit sem akarok, viszont mára nagyon rákészültem az amaránttal való nullázásra. Idő, kedv, hozzávalók..... Na de a volna=nincs. Ez az én indokom. Továbbléptem:)

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én is csak a magam nevében írom, hogy a pajtaértéke miatt megérte volna bedobni egy pár kisebb ajándékért :p

Szüreti láda 1 (malomtermék - TOP-ba, jó érték)
    Összetevők: 20 pattiszon, 3 faláda, 50 tönkölybúza
    Keverési ciklus: 60 másodperc / db (60 másodperc)
    Előállíthatósága: mind a kettő malomban egyaránt.
    Szükséges szint: 82
    Pajta értéke : 66.000 / db

15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szerencsére jó szokásomhoz híven sehová nem ültettem hosszú érésű növényt, így nem ért meglepetés.
    Nem fűzők kommentet az eddigi hibák miatt, sok értelmét nem is látom.
    Mindenki hibázhat aki dolgozik, hát ez történt.
    Az eddigi matekot köszönöm.
    A TOP-n szeretnék indulni, remélem nem érnek idén meglepetések.
    Minden indulónak sok szerencsét kívánok!

maszilva, -forrest-gump-, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  16. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia Toma!

Az eventet tekintve igazad van. De gondolom vannak akik területet bontottak a felröpi miatt, esetleg még gyorsítottak is az érésidőn szupertrágyával stb. Azoknak most nem annyira megértőek.

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most nem vagyok egy véleményen TOmával! Bocsi, de arra készűltünk, amit a tájékoztatóban leirtak! Ezt annyira nehéz felfogni? Azárt néha a szerkesztőknek is fel fogni néha, hogy mindennel nem etethetik azokat,akikből élnek! Bocsi, de ez kikérezkedett belőlem.

18. moncsi1966

moncsi1966 Utánpótlás-írogató

Kedves játékostársak!
    Lehet, én vagyok béna, de valahogy nem tudom megetetni Ciróka Lujzát. Nem találom sehol. :(:(

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Péntek fél kettő áll még ? :D:inlove:

20. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Kedves Toma!
    Lehet sokan csak az event alatt gyűjtött felröpiket dobálták volna be a ládákért, esetleg több játékos tervezett egy nagyobb nullázást amaránttal, jól jött volna mellé az a felröpi is. Igaz, hogy nem nagy az értéke, és számomra ez is mutatja, hogy van még egyre lejjebb...
    Lehet már baj van a memóriámmal, de nem emlékszem olyan TOP-ra, ahol az eventes felröpinek ilyen kevés lett volna az értéke...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.