Visszajelzés Szafari kaland - 2024. november - event csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Luminary, Nov 13, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Poll closed Dec 12, 2024.
  1. 1

29 vote(s)
    15.8%
  2. 2

4 vote(s)
    2.2%
  3. 3

5 vote(s)
    2.7%
  4. 4

3 vote(s)
    1.6%
  5. 5

5 vote(s)
    2.7%
  6. 6

2 vote(s)
    1.1%
  7. 7

2 vote(s)
    1.1%
  8. 8

10 vote(s)
    5.4%
  9. 9

11 vote(s)
    6.0%
  10. 10

113 vote(s)
    61.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tyűha, micsoda izgalmas kalandok várnak ránk! Tenger, dzsungel, hegység! :D:inlove:
    Alig várom már! :D:inlove:
    Aki viszonylag kisebb pajtaértékkel rendelkezik a tenyésztett állatokból, annak érdemes megválogatni, hogy a hátizsákokért mit tenyészt.
    Vagyis nem javasolt alapállatokat berakni ilyenkor a tenyész-házba, hanem a célzott tenyészállathoz legközelebb álló kisebb rangúakat, azon túlmenően, hogy a GYÍK szerint pajtaérték ellenében cserélhetünk tenyészállatot adó ládákat. Pl. az Ugróegérnél a Főzőpocok, a Gorillánál a Zseni maki tovább tenyésztése ajánlott. (Ez csak egy ötlet, de szerintem hasznos, különben nem írtam volna. ;))
    A beadandók területi megoszlása:

Hegység .Tenger.Dzsungel.
    69 hátizsák10 Ugróegér96 hátizsák25 Szivárványhal135 hátizsák1 Szivárványos kaméleon
    .10 Alpesi tehénke.12 Bikacápa.50 Bengáli tigris
    .8 Fecskefarkú lepke.5 Pizsamás teknős.11 repülő béka
    .7 Jegesmedve.5 gömbhal.8 Smaragd anakonda
    .6 Mini gida.2 tigriscápa.3 Trópusi papagáj
    .2 Hótapsifüles.3 Páncél-jitsu teknős.3 gorilla

A Hol a kulcsom gazdaköri feladatba pedig 6.300.000 PÉ tenyészállatot kell beadni összesen.
    Sikeres játékot! :D:inlove:

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

xDxDxD
    Teljesen jó ötlet egyébként.

Swartsch, Sali~*.* and genka53 like this.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Mivel minden tenyésztendő állatom meg van az nem okoz gondot de kérdezném hogy a pajta értéken beadandóknál lehetőség lesz -e beadni bahamás állatokat is? Tudom hogy tenyésztenem kell bármit a hátizsákért!

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szerintem igen mível van majom tigris cápa bőven a tenyésztendök közt amiket kér azaz bahás állatok . :music:

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A hétvége eléggé pajtára támaszkodó eventeket hozott;) Tenyészteni jó;)
    Hajrá mindenkinek!:inlove:

ildiko44, .barbi1. and DevilMókus like this.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Remélem, hogy be lehet adni, de egy moderátori megerősítés azért jó lenne.
    Mindenesetre ha felajánlja a beadásokat én is bahásból szeretném teljesíteni :)

7. -Holdfeny-.

Ez olyan mint a csere event;) Ha megjelenik beadható.... ha nem akkor nem;)

ildiko44, nolina1965 and DevilMókus like this.
  8. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Teszten megnéztük és beadhatóak farmos és bahamás állatok is az event ideje alatt.[​IMG]

9. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm, közben megnéztem a német GYÍK-et is és ott is feltűntették mindkét variációt (farmos és bahás).
    Örülök neki, hogy simán beadhatom a bahás pajtámból is.

PS: A kérdést eredetileg nem én tettem fel, hanem egy játékostársunk itt.

Last edited: Nov 13, 2024
  10. -Holdfeny-.

Aki tud nullázni annak lényegében mindegy:music:
    De biztosan lesz akinek segítség lesz az hogy mindkét területről mazsolázhat a pajtában;)

feki13 and DevilMókus like this.
  11. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Szia, csak tippnek írom. Ha tenyésztesz, a rózsaszín zselét kapcsold be, és amiből magasabb szintű állatot akarsz, annak adj luxus bájitalt, így éred el a magasabb tenyésztéseket. Én a levesmesternél és még a farmaranyat is adó tenyésztéseknél egy-egy farmaranyat feláldoztam, így két szinttel magasabb állatot kaptam rendszerint. Tehát rózsaszín zselé - ez ugye felezi az időt - luxus bájital és ha kettőt akarsz ugrani, akkor egy farmarany, de csakis arra az állatra, amelyikben kettővel magasabb fokozatot akarsz elérni.

És még van egy tippem, nekem valamelyik felhősor adja az arany állatos ládát, abban szoktak arany állatok lenni, főleg birka, liba, meg tyúk, és esetleg elefánt. Hátha neked is bejön.
    Sok szerencsét, ha belefogsz.

12. Juliska58

Juliska58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kedves Bernula Tami!
    Hogyan kell. és hova kell befizetni a farmaranyat, hogy magasabb szintű állatot kapjak?
    Köszönöm a vlaszt!

BernulaTami likes this.
  13. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia! Rózsaszín zselé és luxus bájital oké. Farmaranyat hol, hogyan kell hozzáadni a tenyésztéshez?

BernulaTami likes this.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Most jutottam odáig, hogy megnézzem az eventet. A gazdakörinél kikerekedett a szemem. Aki csak a 3 kulcsot szeretné kivenni, annak elég felmenni az ezüstökön. Ehhez 4.500.000 értékben kell beadni állatot, ami nem kevés, viszont sok. Persze minden nézőpont kérdése, mert a 6.300.000-hoz képest kevés, ami a teljes gazdakörihez kell. A 3 gorilla a legnagyobb beadás -1 piccoloért, de ez nem kell a felhőhöz, úgyhogy mindenki döntse el, hogy beadja-e.
    Sok sikert.
    Szia. A tenyésztős házban a bal alsó sarokban van a FA-s beadás. "Befejezés, mind most ".

15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

Én is így állok:D. Nekem sincs egy gorillám se és a bengáli tigrisből hiányzik egy jó pár. Szerintem is leskelődnek.:D:D

Last edited by moderator: Nov 13, 2024
    -gyöngy-581 and -Holdfeny-. like this.
  16. -gyöngy-581

Szia Kukori!
    Én már döntöttem, minden kell amit az event kínál :)
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy mennyi aranyat kell leperkálni pár gorilláért amit beadok (és a felesleget eladom a piacon, ha lesz ára) vagy bengáli tigrisért :D Talán valaki majd megírja ide a csevegőbe.
    Ha úgy fog a cerkájuk ahogy a gyopár megrendelők kérnek a felröpikért, azt hiszem nem rajtam fognak meggazdagodni :)

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia gyöngy.
    Nálam most tele a kuckó és 264 FA-t kér.
    BernulaTami úgy gondolta, hogy beraksz 1-2 nagyobb majmot luxussal (bőgőmajom v. csimpánz) és azt FA-al befejezed. Állítólag akkor kettőt ugrik. Én még nem próbáltam, de ki fogom próbálni, viszont nem tudom, hogy mennyi FA-t kér érte.

18. -gyöngy-581

Köszi!
    Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam vissza, így én arra gondoltam, hogy a gazdakört akarjátok befejezni aranyért.
    Elnézést legközelebb olvasni fogok írás előtt. :)

PS: Egyébként én ezt is babonának tartom, nagyon sokat tenyésztek, de soha sem fejeztem be aranyért, mert a tenyésztés egy jó nagy adag szerencse, élő rúnája a tenyésztésnek és esetleg a bájital használatával lehet segíteni az ugrásokat, arannyal nem szoktam, főleg azóta nem amióta nullázom a tenyésztésekkel is.

19. DufekÁdám

DufekÁdám Aktív író

Sziasztok!
    Gorillám nincs, piacon nem adja föl, tenyészteni sem lehet.
    Akkor hogyan szerezzük meg?
    Köszi

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jelen pillanatban egy nyitásért 1 FA-t kér.;)

Ezt adta egy FA-ért

Tehát beraktam a bőgőt, 1 FA-ért kaptam azt, amit FA nélkül is adott volna.
    Már meg érte nem?:D

Thread Status:
Not open for further replies.