Szentjánosbogár ünnep event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Apr 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Ha jól számoltam, a hozzászólásomban (88.sz) az ábráimon látható alap háromsoros ábrákhoz kell - ami a felhősorra és a rávaló kitehetőkre elég -

640 sátor
    520 termosz
    + 17 hátizsák (amihez kell 340 sátor és 340 termosz)

Azaz összesen 980 sátor és 860 termosz.

2. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Köszönöm szépen, nagy segítség volt!xDxDxD

3. kicsak

kicsak Junior szaki

Kedves Betti, köszönöm szépen az összefoglalásod, én is ez alapján csinálom. Természetesen köszönet a többieknek is, a sok lehetőségért, és változatért.:) Nekem vagy felhősor lesz kitehetőkkel, vagy valami más. :) Jutok, ameddig jutok. :)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm ;)
    Igyekszem 3 sorral folytatni továbbra is ;)
    Mivel éjszakára nem ültettem ....:oops: még csak 1 feladat van kész :wuerg:

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Három sorral kezdtem én is, de a 3. feladatnál hiba történt.Próbált az unokám besegíteni, de amit talált, azt adott be, így most mindet ki kell váltanom,mert minden sorban van egy kettő.Nem kapok érte 8 érmét,hát ezt megsz..tam,Megdicsértem,de tényleg,hogy nagyon ügyes, de várjon meg engem és mutatom neki, melyikre kattintcson.Közben kívánsága szerint még sütizni is kell,1 órakor jönnek érte.Addig még ronthatjuk tovább,Üsse kő, lényeg,hogy itt van.

6. -Holdfeny-.

Hát a gyerekek már csak ilyenek ;)
    Imádni való ahogy segíteni akarnak ...

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

4 szintet teljesítettem eddig a terv szerint. Van 32 érmém, 573 termoszom, 384 sátram, 7 hátizsákom, 908 izzó bogyóm és 2697 jácintom. Komfortba izzó bogyó van vetve.
    Nem 0 perceztem, nem hagytam meg a +1 terménybónuszt és nem vettem kosarat.

Még mindig nem látom, holnap ilyenkorig hogy tudom a felhőt kiszedni.:music:

8. Hechingen

Hechingen Rutinos

Ne aggodj én is így játszom kislányom 3 éves folyamatosan aratni akar meg etetni az állatokat:) A másik kislányom 8 hónapos ö még nem tud besegíteni,de hamarosan ö is itt fog toporogni gondolom....Aztán majd leshetek kinek mit engedjek meg,ki arat-ki vet....Én meg a fejemet fogom majd:)

9. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Sziasztok . Hol lehet szerezni Barna bakot?

Meellcc and bindi5454 like this.
  10. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Vagy veszel a piacon, vagy tenyésztesz nyulat. :)

11. -Holdfeny-.

Pl piacon ;) vagy a tenyészállomáson ....

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Tenyészállat, pl.piacon vagy tenyésztesz.

genka53, Meellcc and bindi5454 like this.
  13. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, a piacon tenyészállat.Nálam 20000 csp-ért adják.

genka53, Meellcc and bindi5454 like this.
  14. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Képzeld el ezt 3 unokával. 4-7 és 8 évesek:) Délelőtt( de ekkor nekem is akad dolgom) vagy este 9 óra után vagyok "nyugisan":)

15. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Kőszószónőm mindenkinek a segítséget. :)

16. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Szia! :)
    Ezt a hozzaszolast/tablazatot nezd meg -BombardilToma- #2640 (lap alja), itt megtalalsz mindenfele variaciot es ezekbol lehet valogatni mit lehet meg kihozni egyes helyzetekbol. :)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...né-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-132

17. vekony1

vekony1 Haladó

Köszönöm a segítséget.

bindi5454 likes this.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak óvatosan!!!!
    Az még akkor készült, amikor nem tudtunk mindent az eventről, és azt taglaltuk, hogyan lehet minél több lámpa kigyújtásával letudni a feladatot. Most már viszont az a konkrét feladat, hogy hogyan lehet a lehető legkevesebb lámpa kigyújtásával (vagyis a legkevesebb növénnyel-felröpivel) a lehető legtöbb ajándékot, illetve zsetont szerezni. Vagyis abból a régi képből csak azt láthatod, hogyan lehet három sort kigyújtani egyszerre. Ennek 8 féle variációja van, és arra kell figyelni, hogy a piros lámpát gyújtsátok ki utoljára. Azt már a konkrét feladatokban érdemes megvizsgálni, hogy éppen melyik lehetőség a legtakarékosabb a 8-ból (erre voltak korábban fejtegetések). És vannak, akik inkább többször mennek végig, több növényt letermelnek, és táblánként csak egy sort gyújtanak ki, így a lámpák alól több ajándékot lehet kiszedni. Erre is vannak remek ötletek; vissza kell olvasni.

19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Köszi szépen, segítettél sokat. Én is a Te verzióddal csinálom, bár már nyitottam olyat, amit nem akartam, de nem rontottam, eddig még. Sok sikert!

inanna11, LBetti and sziszi1965 like this.
  20. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Szia! :)
    En magdi06-nak valaszoltam, hogy a kisunoka segitsegevel meg milyen variaciot tud kihozni a 3-as szintbol meg esetleg a tobbibol is... :)

Nekem nagyon tetszenek a variaciok amit keszitettel, aki vizualis tipus annak biztosan sokat segit, tobbek kozt nekem is! ;) Ezer koszonet erte!

Igazsag szerint en a majdnem utolso napig (csutortok) nem dontom el, mit es hol fogok beadni, addig termelek es gyujtom a felropiket, szombaton este elinditom a 100% PE bonuszt (tehat reggel telerakok mindent kutyukkel) es majd csak hetfon este szedem be oket, ugyhogy addig teljesen felesleges szamitasokat vegeznem.
    Viszont nagyon hajlok az egysoros megoldasokra, majd csutortokig eldol, akkor lesz meg idom legyartani a hatizsakokat is.

Last edited: Apr 29, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.