Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Először is, csak 10 db 2x2-es helyre kell úgy ültetned, hogy az 14 órára beérjen. A többit ráérsz akkor aratni, amikor az első, illetve a második kör eventnövény (90 db 2x2-es föld) beérik. Én a helyedben turmixolnék valamire 20%-os érésidő csökkentő bónuszt, és megpróbálnék aszerint ültetni. A többit Neked kell kitalálni, hiszen én nem tudhatom, hogy pl. akarsz-e szupertrágyát rászánni a mostani ültetésre vagy a felszaporításra, van-e virágos felhőd, stb. De ha több konkrétumot írsz, segítek, illetve az aláírásomban lévő táblát is használhatod - én is annak a segítségével tervezek.

osztrak12, Fatther, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Miért lenne pofátlanság,akkoriba a gazdák megküszködtek érte és nem azért tettek hogy csak dísznek legyen meg ha mindenki úgy gondolna mint most te senkinek se kellenének az új ólak:)

majoranna65, osztrak12, Sonche és 11 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Igazad van, megküzdöttünk érte, elég sok szupitápba került

osztrak12, Fatther, nyuszi63 és 12 más kedveli ezt.
  4. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Ahogy Te is írtad, a kezdéshez való területre rövidet ültettem, folyamatosan próbálkozom a turmixolással, de ha nagyon nem megy, marad a nemesített szegfű, életelixírrel és élet forrással, meg virágos felhősorral, 2x2be sztrágyázva. Úgy emlékeztem csak holnap kezdődik az event... pörgettem 100% terménybónuszt és nem foglalkoztam semmivel, csak automatikusan arattam :p Így jártam xDxDxD Azért köszönöm a segítséget, a turmixolás mindig kimegy a fejemből :oops:

Fatther, Sonche, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Olvasás helyett elkezdtem nézelődni a farmon. Ugye nem aratok, csak nézelődök, bár elindítottam a kupit zsúfolásig. Ha nem lesz bumm ma, akkor péntekig megvár, nem kell bájital.
    Éssss láss csodát.... Na végre látom a bónuszkarikákat a kompenzáció végett. Majd leesett a fejem, hogy 1x1en 13 növényt aratok majd 2 után. A terményes bónuszok maradnak holnapig, sőt fél óra múlva leérik a gyertyaöntőm 5 gyertyával. Muszáj leszednem 2 előtt, nem érdekel a röpi most, úgy is csak 1et adna. Beáldozom a sztápot érte, max eladom majd a gyertyát.
    Lehet mégsem bánom, hogy a kerberosz nem jött össze, úgy is lesz még belőle rakatnyi, amíg elérhető marad. Ahogy a többiből is szokott. Úgy látszik a kipörgetett bónuszoknak jobban veszem hasznát.
    Milyen érdekes, ahogy változik a farmvilág percről percre :D Tényleg, akár a hullámvasút.
    (Alig merem leírni 35 borz, 85 hód, 80 tojás, 40 festékpaletta stb lesz a raktárakban.
    Azért ezek a bónuszok nagyon jók, csak nagyon ritkák, nagy számú forgatásnál szépen hozhatnak. A raktárházak viszont nagyon nagy ötlet volt a bp-től. A röpit is szépen hozzák. Szeretem őket. )

Utoljára szerkesztett: 11.10.17
    majoranna65, osztrak12, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  6. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Az én piacomon van, biztos lesz a te piacodon is. Ahogy halad majd az event, úgy fog az ára is lejjebb menni. Kitartás :)

osztrak12, genka53 és Gio kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Na itt van megint a dilemma...200% tp bónusz még 21 órán át. Most eventezzek, vagy pakoljam ki megint a kütyüket legalább 1 aratásra?o_OxD
    Szerintem 1,5 területet beáldozok kezdő aratás után, kipakolok ezt-azt, jó lesz az reggelre...csak 20 perccel kell korábban kelnem...mit nekem 5 vagy 5.20...

osztrak12, Fatther, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  8. miniowl

miniowl Fórum hercege

Már 90000....

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Mivel a tölgyesre már a hét végén visszatelepítettem a mamutokat, a többi hely meg a raktárházak változatlanul hagyása mellett úgyis event növényes volt, így késő este learattam a maradék varjúhájat, és lóherét vetettem el a helyére (egyéb termék, hosszú, +1 aratású, úgyhogy ideális akár mostani event-várónak, akár a gazdaköri feladatba ;)).
    Aki vizuális természetű, mint én is :D, azok kedvéért készítettem ezt a kis összeállítást az alakzati nyereményekről.
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

yokas, -gerbera-54, maszilva és 24 más kedveli ezt.
  10. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

A piachoz viszont érzék kell. Én hiába pörgetem végig a teljes kínálatot, csak a teljesen nyilvánvalóan olcsót tudom kiszúrni. Még abban sem vagyok biztos, hogy amióta játékban van az illatgyertya, megnéztem-e, mennyiért árulják a piacon... o_O

osztrak12, Sonche, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  11. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Előszőr is nem akarom senki kedvét szegni az eventektől , de ami itt folyik az már kész kavalkád .:( Először azt hittem félrenézek valamit , de sajnos nem .Még nincs vége a viking eventnek se és bedobnak még két eventet én ezt nem értem és nem is akarom , de ha valaki meg magyarázza mi a poén ill a játék ebben annak megköszönöm úgy is jön hamarosan a csere nap:)Úgy döntöttem egy időre leállok minden eventel , mert nem látom már ennek értelmét , hogy vagy a tápkeverést kell megszakítanom vagy valami más hibádzik.Szóval fókuszálok inkább a gazdakörikre így legalább nem mérgelődök na meg panaszkodok itt nektek , de a viking event is egy csomó időbe telt (szerintem ez már rég nem a játékról szól amit a leginkább sajnálok ) .Már elfelejtem kirakni a titok fákat és ólakat is pedig régebben tűkön ültem és izgalommal vártam mik bújnak ki belőlük , de ez amit most tapasztalok , hogy felér egy harcal , ha sikerül egy event nem beszélve arról , hogy elkezdtek pirosodni a Szomszédaim amit valahol meg is értek.:( Ettől fügetlenül mindenkinek sok sikert az eventhez ill. eventekhez és szép napot :)

maszilva, osztrak12, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Hát valahogy így van.
    Ne is mond, nekem hamarosan 4 szomszédom pirul be, már csak alig zöldek. Most szabin vannak-e vagy mi van nem tudom . :( Csak fura volt, hogy mostanában nem jön tőlük a meglepi. Mert ha 1-1 kimarad sebaj, mindig mindenkinek nem lehet küldeni, de, ha már 1-2 hétig szünetel, akkor ott már valami gond van.

osztrak12, emocy91, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én előkészítettem az eventet, remélem meg lesz az eredménye.Péntek reggel befejeztem az előzőt,47 dobással, elég is volt belőle .Most várom a sok felröpit! vagy jön, vagy nem, de az a 800 db nem sok, remélem meg lesz.A Viking eventből is maradt + 1900 db.Sajnos a szomszédok most is azt a felröpit küldték, tehát ma már tőlük sem sokat kapok.Attól függetlenül én küldöm nekik a mostani felröpit.

14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Csak tántorgok az eventek között, soha nem érünk a végére. Szünet az nincs, lehet gyorsan gyalogolni.... Az illatgyertyával nagyon jól állok, vagy 160 van belőle, pedig már néhányat el is adtam.....igy azt hiszem ezt be tudom fejezni, csak ne kéne annyi növény és felröpi... Szinte át sem tudom gondolni, mit is kéne tenni. Most azon filózok, hogy lehet, ki kéne hagyni? Az biztos, hogy azokat az eventeket kell feltétlenül csinálni, ahol új ólakat lehet szerezni, mert ha azok a pajtában vannak, gond már nincs,csak a területtel, mert mindig van ami hiány....nem érjük utól magunkat.
    Örülök, hogy sok segítséget adtok, számolással, iránnyal, mert különben soha nem érnénk a végére és teljesíthetetlenek lennének.A gazdakörik befejezése is elmarad, mert nincs rá idő. Csak azt tudnám, hogy az apróbb farmokhogyan tudnak teljesíteni, hiszen nekik nagyon lassan halad az egész

osztrak12 és emocy91 kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

osztrak12, Fatther és ildiko44 kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Csevegők!

Mindenképpen várjátok meg az event kezdéssel az "event online" bejelentést.

genka53, osztrak12, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  17. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok kezdödne az event most meg pihi van a farmon

osztrak12 kedveli ezt.
  18. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Kénytelenek leszünk!
    Elküldtek pihenni!
    o_O:)

osztrak12, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. fánifüle

fánifüle Utánpótlás-írogató

Kedves Módik!!! Meddig fog tartani?

osztrak12 kedveli ezt.
  20. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Emmán megint jól kezdődik, már csak röhögök...

osztrak12, -Fülemüle-70, Amira09 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.