Visszajelzés Szentjánosbogarak naplemente fesztiválja - 2023. június - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Szia.
    Köszönöm, hogy válaszoltál a hivatalos hirdetményeknél nem találtam (az ilyesmi emlékezetem szerint ott szokott megjelenni) és az event ismertetőben sem lett kijavítva az event végének időpontja a technikai hirdetményeknél nem kerestem, pedig ezek szerint ott kellett volna. A lényeg, hogy nem feledkeztek meg a kárpótlásról még szerdán delelőt is kapálhatunk 10-ig, ha akarunk.;)

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ha nem tévedek csak a rémisztő és a gótikus zombijuh tenyészthető.

3. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Időben jelezték hogy a karbantartás 15 óráig tart. Abban igazad van hogy az event ismertetőben nem javították ki a hosszabbítást, de az eventekben már szerdán kijavították és azt kell nézni mikor milyen event van és meddig tart.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kint volt (van) a hirdetményeknél is, ITT.

-kaktuszable- és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. PBerti

PBerti Haladó

Nem hiszem el,hogy ez már a sokadik szentjánosbogár event és nem tudták rendesen kijavítani a hibákat. Rákattintok egy mezőre és amint elhúzom a kurzort össze vissza váltogat,holott nem kattintok rá.
    A kész elemeknél is ugyanez van,nem tudom befejezni csak sokadik kattintásra.Kifejezetten bosszantó,holott ez egy aranyos event.

agi770 és Amira09 kedveli ezt.
  6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Jelöld ki a kirakni kívánt alakzat ikonját, azaz kattints rá. A játékmezőn az alakzathoz tartozó mezők karikában lesznek. Kattints a karikázott elemek valamelyikére, majd teljesítsd a szállítást. Amikor mindegyikkel végeztél, fogadtasd el a felületet. BombadilToma leírása alapján a következőképpen: ...majd jobb oldalon kattints a Beváltás gombra. Lehet, hogy többször kell próbálnod, ezzel sokan kínlódnak. Ha sikerült, elalszanak a lámpák, és gyújtogathatod a lámpásokat a következő alakzathoz.
    Az alsó információs, kiválasztós mezőket kerüld a teljesítés alatt, mert akkor ismét össze vissza fog váltogatni, szavaiddal élve. Alapjában véve ez is az ő tanácsa.

-kaktuszable-, agi770, vihence és 2 más kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Remélem maradhat....

Kész vagyok mindkét eventtel. Mostanság igyekszem minél hamarabb letudni őket, jóval kevesebb időm van itt lenni, minimum 1 aratás minden nap kimarad, mert csak délután érek haza az unokáméktól. Ezt valahogy nem bánom, ezeket az első babás pillanatokat nem is szerettem volna kihagyni, ezekről lemondani, ahogyan napról-napra, hétről-hétre látom a fejlődését.:inlove: Annál is inkább, mert 64 éves koromra ez az első unokám. Tegnap töltötte a 6 hetet, imádni való, és szerencsére a lányom is igényli még a jelenlétemet:) No nem a lustasága miatt,(nem feküdt egy fél napot sem nappal a 6 hét alatt) hanem azért, mert gyakorlatilag eddigi 36 évében ő teljesen elzárkózott a pici gyerekektől, de még a gondolatától is. Talán a mostani kapcsolata tette teljessé benne a saját család gondolatát. Ezért segítem, ameddig igényli, próbálom a kisgyerekes anyukák, feleségek mindennapos rutinfeladataiba bevezetni. Hál' Istennek a nagyon hasfájós időszakon túl vagyunk, kezdi jól kezelni a miért sír a baba kérdést, már nem esik kétségbe. De ehhez nagyon sokat kellett lelkileg is támogatnom, rengeteget beszélgettünk, hogy erősítsem abban, hogy jól csinálja a dolgokat, már nem sírunk (mert bizony ilyen is volt), hanem egyre többet nevetünk, és a baba is nagyon szépen fejlődik. Kezdjük visszavezetni anyuka étrendjébe a normális kajákat, mert eddig szinte semmi zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket nem evett, megvonta magától önként a baba hasfájása miatt. Szopikálunk és tejcsi is van bőven már a fagyasztóban is. Kevés a szabadidő etetéstől etetésig és azt próbáljuk okosan beosztani. Így nekem csak hajnalban és késő délután, este van időm a játékra, hacsak nem hulla fáradtan esem az ágyba, mert azért itthon is van dolgom.:sleepy:

-kaktuszable-, maszilva, vincecs és 15 más kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejeztem, de csalódott vagyok, mert nem lehet tovább játszani! xD:sleepy:
    Üdv. Gazdatársak! :)

Amira09, vihence, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  9. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Készen is vagyok :) Sajnálom, hogy nem lehet több lámpást meggyújtani, de a csalódások után jó végre egy igazán jó eventet is kivinni :music:

cirmi54, Amira09 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!
    Készen van mindkét event!!!:music: Most különösen igyekeztem, mert vasárnap megyünk Kiskunmajsára pihizni!!!:D
    Sajnos ott a farm hanyagolva lesz, mert net nincs és telóról , csak napi ajit küldöm!!;)
    ....és Piccolóból FA Fa bújt elő, a hatodik!!!:music::inlove:
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 16.6.23
    -kaktuszable-, jucus100, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Jegyezd meg melyik alakzattal volt problémád, lépj ki a játékból teljesen, majd visszajelentkezés után menj az eventablakba.
    Keresd meg a beváltani kívánt alakzatot, kattints rá, majd váltsd be.

Ha továbbra is problémád van, kérlek valamelyik segítségkérő topikba írj (farmnév és ID-azonosító szükséges), mert a csevegőkben ritkán van moderátori jelenlét.

Sok sikert!

aida2330 kedveli ezt.
  12. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Azt a mindenit :eek: Hát gratulálok! :inlove::inlove: Nekem 10 év alatt 1 lett csak eddig o_O :oops:

marcsi152 kedveli ezt.
  13. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Nem értem a panaszkodókat. Most adtam be a tizenöt játékhoz a beadandókat. Simán ment minden.
    Egy tanács talán. Nem kell kapkodni, türelmetlenkedni. A kijelölt mintát – és amit még szeretnénk az alakzathoz hozzáadni, esetemben a négyes pálya – rakjuk ki türelmesen, bár a folyamatos és ritmusos beadással sincs semmi baj, végül fogadtassuk el az ábrát.
    Csak ennyi, türelem és semmi kapkodás.

stb_farmer, vihence, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Türelem a megvilágosodáshoz vezető út. :D

bazsge, vihence, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az baj , ha az eventcsevegőt mindig szentjánosbogarak napelemes fesztiváljának olvasom ?

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én meg napelemes szentjánosbogaraknak. ;) Nincs ezzel gond.

17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Miért? Nem az?;)xD

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Én nem kapkodtam és mégsem tudok játszani.
    Az első alakzat teljesítése után az összes alakzatot kipipálta mintha megcsináltam volna.
    Elképzelhető, hogy nálad nem volt probléma de másoknál esetleg igen.
    Én például most egyáltalán nem tudok kezdeni semmit a játékkal.

19. agi770

agi770 Törekvő

Én csak most láttam neki a gyújtogatásnak és párszor előjött ez a hiba nálam is. Ami megmentette a dolgot, hogy érintőképernyős a laptopom. Így a kurzort rajta tudtam hagyni a lámpáson és képernyőérintéssel pedig teljesítettem a feladatot. Persze ez nem vigasz másoknak, nekem volt így könnyebb.

Én pl nyugodtan, kapkodás nélkül csináltam a feladatokat, mégis előfordult pár esetben hogy nem sikerült volna, ha nincs érintőképernyős gépem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.6.23
  20. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Valahogyan végül nálam is rendbe jöttek a dolgok és sikerült megcsinálnom az eventet. :)

aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.