Visszajelzés Szentjánosbogarak naplemente fesztiválja - 2023. június - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszönöm szépen!!:D....a 6 sem mind piccolóból lett, volt amikor event aji volt, ..na azért keményen megdolgoztam!!!;)

jucus100, maszilva, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Megvan a felhőm, be is van rendezve szépen. Nagyon csodálkozom, mert mindenféle segítség (extrák, kivéve a szaporítást, vagy pörgetés) nélkül sikerült megcsinálnom. A röpikkel se volt gond most. Bár a vége kissé nyögvenyelős lett, mivel állandóan elugrált a beadás gomb. DE minden jó, ha a vége jó:)
    Gratula a készeknek, sikereket és kitartást a küzdőknek!

agi770, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Szépen nyugodtan csinálgattam, nem volt semmi segítség,de anélkül is sikerült:p
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:)

maszilva, Éva0315, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Mind a két játékkal kész vagyok. Szörfös kunyhót nem találom sehol ,mire rárakhatnám a fejlesztéseket. Tegnap óta kínlódok miatta. Kérlek segíts? ID:21206344

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az alap a Láda / Váza ikon alatt található. Ha ott nincs, akkor már kiraktad valahová.
    Területre, vagy Múzeumba esetleg.
    A Szörfös kunyhónak 5 szintenként megváltozik a neve.
    Lehet, hogy megváltozott néven kellene keresned.
    A Házikedvenc-futtatóban is lehet, mert oda már első fejlesztéstől kirakható.
    Ekkor Szörfös kunyhó 2. szint lesz a neve.
    Itt áttekinthted az elnevezéseket: https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2023-június.23653/#post-1323888

Ha semmiképp sem találod, akkor kérlek, ide hozd a problémát az egyik Segítségkérő topikba:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

-kaktuszable-, vihence, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem minden pipám megvan, mégse kapom meg a felhőt! Valamit biztos elnéztem... Megmondjátok, hogy mi a bibi? Köszönöm szépen!
    Most látom az oldalsó sávot, de ott nem mutat semmit, hogy hány lejátszott játék lenne. Ezt most úgy kellene érteni, hogy minden kockát kivilágítok 13x???
    Hát, biztos az én felfogásomban van a hiba, de nem értem....

Evita-55 kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziaa.

A Paszulyon jó helyen keresed a felhőt?
    Üres szürke felhősorok upload_2023-6-18_14-41-8.png
    Be is írhatod a keresőbe, hogy naplemente.

Ha semmiképp se találod, farmnevet és ID-t hozz valamelyik Segítségkérő topikba, kérlek. Pl. ide:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Tetszett volna ez a játék, de a beváltások kínszenvedés, ha egyáltalán sikerül. Így már utálom!:oops:>:(

ho-hoboy és -róka01- kedveli ezt.
  9. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Én is mindig kínlódtam a beváltással, beváltásnál fríssitenem kellett állandóan

Evita-55 és ho-hoboy kedveli ezt.
  10. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Késve kezdtem neki, de így is simán, minden extra nélkül végeztem most. Laza kis event volt. Nem kért sokat, igaz nem is adott sokat, de kell néha ilyen is. Kihagyni semmiképpen nem szerettem volna, ez az egyik kedvenc eventem. Hajrá mindenkinek a befejezéshez! :)

11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam most a végén úgy működött, ahogy végig kellett volna.;)

vihence, *Napsugárlány* és Evita-55 kedveli ezt.
  12. csillaglili55

Szia!
    Valami nem kerek, tegnap minden pipám megvolt, most ezek szerint többször végig kell menni a játékon? - Most se pipált ki semmit, pedig megcsináltam a feladatot. Utánanéznétek? Megköszönöm, mert a méreg kerülget, hogy megint belefogtam valamibe, amibe nem kellett volna.
    Köszi...
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a minijáték során 15 alakzatot kell kirakni, egy alakzathoz csak azokat a lámpásokat kell meggyújtani, amit az ábra kér. Ha rákattintasz, akkor egy körrel jelöli azokat a kockákat, amelyek az alakzathoz szükségesek. Egy alakzat a Beadással válik késszé, ekkor a mezőbe bekerül egy pipa és sötétebb lesz, mint a többi (itt a képen a legutolsó alakzat ilyen). Természeten mind a 15 alakzatnál beadhatsz másik lámpásokhoz is, amit kér, ha fontosnak érzed a jutalmat, amit ad.
    De amit minden alakzatnál meg kell tenni, ha készen vagy vele, kijelölöd, ekkor kiemelkedik kicsit a sorban a többi közül és jobb oldalt megjelenik a beadás gomb az alakzatért járó jutalmak alatt - erre rákattintva tudod befejezni az alakzatot
    upload_2023-6-19_11-2-58.png
    Sok sikert hozzá

csillaglili55, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. b-meg

b-meg Aktív író

Helló én is meg csináltam egy kivételével az alakzatokat ki is vettem a jutalmat de most nincs kipipálva csak 11 alakzat ki tudná megnézni köszi. ID:53802292.

15. Dolphin

Szia,
    kérdésedet már megírtad a Segítségkérő topicban (ott van a jó helye), akkor továbbítottam is, ezt követően törölted a kérdésed, így azt gondoltuk a problémád megoldódott.

Jelenleg nincs fent Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna, így pici türelmedet kérem, várnod kell. Amint megtörtént, jelezni fogunk a Segítségkérő topicban, az a jó hely ilyen esetekre, itt a csevegőben ritkább a modik jelenléte.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. csillaglili55

Köszi, ez eddig stimmel is, de baloldalt nem jelöli a lejátszott játékokat...

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Dolphin

Baloldalon azt jelöli, hogy hány alakzattal vagy készen. Ahány sötét ablakod van pipával (itt pirossal jelölve), annyi alakzat van készen, annyi játékot játszottál le.
    upload_2023-6-19_13-39-53.png

Számold meg az alsó sorban hány ilyen alakzatod van, s ha nem egyezik a lejátszott pályák számával, akkor a Segítségkérő topicba írd meg az eltérést, Farm névvel és Farm ID-val. Köszönöm

-kaktuszable- kedveli ezt.
  18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Az eventet már szombaton befejeztem, kivettem menet közben pluszba amit csak tudtam. Volt 15 piccolo ládám, nem hagyott nyugodni, úgy hogy kiraktam őket. :) :)
    Lett belőlük : 1 Pocok légyfogó, 1 Virágos dallamok, 1 Ingrid tanítványa, 1 Kicsobbanó öröm, 1 Élőholt kincs, 1 Multitaszking, 1 Pogo show, 2 Levéltánc, 2 virágfestés,( e helyett jobban örültem volna 2 Jacknek, mivel így már 10 db. van ) és 4 varázskalap. Szerintem nem rossz. :)
    További jó játékot mindenkinek.

-kaktuszable-, maszilva és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Azért ez nagyon durva, hogy minden beváltásnál ki kell lépni a játékból, mert másképp nem fogadja el! >:(
    Csókoltatom a játékmestereket, és gratulálok, hogy majdnem egy hét nem volt elég nekik rendbeszedni ezt a hibát! - >:(

20. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

Az event óra szerint 25 óra van hátra a játékból, a leírás szerint nagyjából 13...melyik az igaz?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.