Visszajelzés Szentjánosbogaras szabadtéri buli eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Nem tudtad, hogy @kukori80 ébresztőórájában nem szabad bízni? legalábbis elég érdekes érnél be dolgozni ha arra kellene ébredned :D

nyuszi63, hanna8911, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Egyetlen alakzatot csak megcsináltam. A bónuszládásat :) Megérte :) Kaptam egy aranyrekeszes 100%-os növénybónuszt 24 órára, ami ugye hosszabbítható majd pinkivel. Egyenlőre ennél az eventnél nem tervezem használni, anélkül is meg kell lennie szerintem, bár nem célom a felhő, de ha meglesz elfér a többi 340 mellett :) A szupertrágyásat én is minden alakzatnál tervezem meggyújtani (köszönöm a tippet Toma), csak legyen elég sátram majd hozzá, meglátjuk.

3. hanna8911

hanna8911 Utánpótlás-írogató

Nem hallottam hírét :) Még szerencse, hogy nem ébresztőre kelek :D
    Tudom, hogy nem véletlen... A gazdakörivel elérhető munkások sincsenek már -amit azért is sajnálok, mert néhány áru jobban pörgött a piacon.

Szerencsére ezt az eventet csak nagyon-nagyon kényelmesen csinálom, komforttal, ahhoz meg örülök ennek is :)

4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nagyon kevés olyan játék van, ami 1-2 év elteltével nem válik unalmassá. Sokan itt vannak 5 vagy akár 10 éve, ami azt jelenti, hogy annyira azért nem rossz ez a játék ;) Téged valószínűleg az tart itt, hogy várod azt a játékmestert, akivel elégedett leszel. Mivel azonban ilyen nem létezik (mármint a föld nevű bolygón), így még nagyon sokáig itt leszel. Sőt, lehet te kapcsolod majd le a villanyt :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.6.20
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Tamás. :D:D:D:D:D Hááááát az úgy van, hogy én időben ébresztek mindenkit, de van aki nem akar felkelni. :D
    Szia Réka, szerintem is a Prof. lesz a legutolsó játékos. :D Addig meg csak hallgathatjuk a puffogását. :D
    Nálam rendesen működik minden, van már pár pipám.
    Amikor kész van egy mintázat, ne felejtsétek el jobb oldalon a zöld gombot megnyomni, mert csak akkor kapjátok meg a nyereményt.
    Sok sikert.

MamaMeseKertje, Mica67, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Puffogás és puffogás között is van különbség. Én meg megvárom, amíg fórum-kompatibilisen puffog.-.--.-

Utoljára szerkesztett: 10.6.20
    Domos52, GA-BI-O-Farm, Matold és 10 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Beko. Tényleg van különbség, de valahogy megszoktuk az évek alatt. :D Nem lennék a beosztottja, az biztos. :D
    Szerintem arra ne várjál. :D:D

hell2, hanna8911, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jelenleg az a tervem, hogy megvárom a TOPot. Oda 4 farmot akarok az 500ba bevinni, és utána roló. Mind a 4nél. Teljes becsukás.

GA-BI-O-Farm, Matold, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Igen, ha valaki abba akarja hagyni a játékot, így stílusos 8)

Fuhur, hanna8911, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  10. vm68

vm68 Rutinos

A 12 órás kupont is megéri kivenni az 5. feladatból :)

Kuzdern, mamszi5107, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Nekem nincs tankom, de nagyon tetszik. Én is elbambultam, kezdtem bedobálni mindent, ami volt, később jöttem rá, a fejem nem azért van, hogy legyen hova tenni a kapucnit, így most sok dolog elveszik.

12. |Tamás|

Anno már kértem tőled ébresztőt, de hát a fél munkaidőm elment addigra mire ébresztettél :D
    Azóta inkább vettem egy normális ébresztőórát... óra csörgés előtt 1 órával már "zaklatott" a kutyám ma is :D

nyuszi63, Kuzdern, kukori80 és 10 más kedveli ezt.
  13. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! Én nem tudtam ,hogy gond van a játékkal ,ugyanis elkezdtem az egyik ablakot ahova eventnövényt kellett beadni .Utána láttam hogy egy másik ablaknál csak sátor és hátizsák kell ,azokat is beadtam ,így azt teljesítettem ,viszont az előző ablaknál a beadott növények eltüntek .Valamit rosszul csináltam vagy egyenlőre ne adjak be semmit ?

14. |Tamás|

Szia!

Így működik az event. Kiváltasz egy mintát, akkor minden lámpa kialszik, függetlenül hogy kellett-e a mintába az adott lámpa vagy sem.

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Jó Titeket olvasni, mert sok jó ötlet, tipp kiderül, így várok én is a beadással, hogy tudjam mennyi sátram lesz + ban, és minél több
    G3-at tudjak kijelölni.
    Sok sikert Mindenkinek! :)

Kuzdern, Ribiszke, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Én úgy csinalom hogy a szupertrágyát mindig kiváltom :)

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Már nincs hiba, minden alakzat után lekapcsolnak a lámpák.
    Az alsó sorba van 15 alakzat, mondjuk kiválasztod az első alakzatot, akkor szépen körbekarikázza, azokat az ablakokat, amiket ahhoz az alakzathoz be kell adni, megkapod a jutalmat minden ablakért. Amikor pedig készen vagy az ablakok beadásával, nagyon fontos, hogy rákattints a beváltás gombra. Ekkor az első alakzatod ki lesz pipálva és megkapod azért is a jutalmat.
    Aztán ezt folytatod, amig meglesz a 15 alakzatod.

A sikeres teljesítéshez ezek kellenek:
    Izzó bogyó: 6.968 db (+3.658 izzó bogyó a malomtermékhez) = 10.626 db izzó bogyó
    Termosz: 371 db (+236 termosz a malomtermékhez) = 607 db termosz
    Sátor: 188 db
    Hátizsák: 59 db (Ehhez kell; 236 db termosz + 3.658 db izzó bogyó)
    Sikeres eventezést ! :)

MamaMeseKertje, Fuhur, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Már megtörtént ez is :) Többit meg vasárnap. Addig termelem a növényt, gyűjtöm a röpiket :)

19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

nem tudom hogy miért de nem dobja ki az ajándékot amit a beadott cuccokét jár ,amikor betettem a kért mennyiséget. szerintetek akkor el vész a beadott cuccok.?

20. judorf

judorf Haladó

Sziasztok! Nem nagyon haladok ezzel az eventtel, a tegnap félig kirakott alakzatom is eltűnt a hiba miatt s még nem kaptam vissza. Ráadásul próbáltam nullázni a hortenziával, s nem sikerült. Pedig én úgy emlékszem, hogy lehetett. Szóval most nincs sikerélményem, ezért elmegyek inkább sütit sütni. Remélem azt nem baltázom el. :sleepy:

Szaby200342, kovacstne, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.