Visszajelzés Szentjánosbogaras szabadtéri buli eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    5 mintát sikerült eddig kirakni...a röpivel nincs problémám;)

rozo52, -W-595-, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Akkor ezek szerint buktam a beadott cuccot, mert nekem reggelre is sötét volt az összes lámpás, sőt buktam a 2x1 bónuszt is mert 2 területnyi eventes gazt veszítettem, ezáltal 400 szup. trágyát.

Leho69 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem buktad el, hisz a jutalmakat megkaptad amikor kiváltottad a figurákat, illetve a lámpákat felkapcsoltad.
    Annyi, hogy újra kell csinálnod elvégre Te 16 db lámpa felkapcsolásával megcsináltad az eventet, míg másoknak 105 lámpát kell felkapcsolnia minimális szinten. Úgy gondolom, nem lett volna igazságos, ha meghagyják Neked és azoknak, akik a hibát kihasználva végeztek az eventtel. Másik, hogy is van a játékszabályzatban a bug kihasználása? :eek: szerintem érdemes elgondolkozni a dolgon....

-W-595-, juliannakoczkas, kidmama és 2 más kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

egy alakzatot csak egyszer lehet megcsinálni? gondoltam kiveszek pár titok ólat és abahagyom mert csak idegesit....de igy meg pláne! kockás meg baltás event imádós, de ez!

Éva0315 kedveli ezt.
  5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Egy RACS+víz helyzetjelentés a fontolva haladóknak. 3930 egaz és 506 termosz, 399 sátor van jelenleg. Sátorból ez már majdnem elég a 15-szöri minden sátras lámpás kiváltásához, ha jól számoltam.

Éva0315 kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Az alsó sorban katt az alakzatra (ahol a pipát látod), akkor megjelenik jobb oldalon zölden a beváltás felirat. Katt arra is!
    Megkapod a bónuszládát és a 10 turbót. A lámpácskák pedig le fognak kapcsolódni.

rozo52, Kuzdern, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A szőlőmustra egy dekor tárgy, amit a Tingli-Tangli farmarany ajánlat, ládája tartalmazta.
    Az eventeknél olvashatsz róla, ami még kb. 36 órán keresztül elérhető számodra is.

Kuzdern, genka53 és Éva0315 kedveli ezt.
  8. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Beüzemeltem a felhőt, délután,meg nyugodtan lehet strandolni a tisztáson.

Kuzdern, -W-595-, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Ez nem történt meg, eddig vártam, s most jelent meg a beváltás zöld felirat, 1,20 percet vártam rá, de a lényeg, hogy sikerült. Válaszod köszönöm, szép napot!:)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Norella404

Norella404 Törekvő

Én a 11. alakzatnál járok és imádom.. ! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Mint valami kisgyermek, úgy várom, hogy megérjen a növény, arassak gyorsan, és ki tudjak rakni egy újabb alakzatot..nem bírnám ki, hogy csak termeljek és utána gyújtogassak ! xD

11. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Már bocsájs meg de miről beszélsz? még az első figurát csináltam volna, minden be volt hozzá adva kivéve a sátrak, de mire újra beléptem eltünt minden és kikérem magamnak a gyanusítgatást, semmiféle hibát nem használtam ki, én vagyok a károsult és még mindig a gazt termelem mert nem vagyok hajlandó több szup. trágyát áldozni erre az eventre, de ha már elkezdtem akkor végig csinálom, tehát valamit nagyon benéztél.

12. BackOffice

Szia!
    Az elmúlt napokban többször és többen válaszoltunk neked a segítségkérő topikban.
    Olyan, mintha semmit nem olvastál volna el, vagy nem értetted volna meg. Én magam is írtam neked, elmesélve a saját helyzetemet. Erre az volt a válaszod, hogy elbagatellizáljuk. Mit?
    Elmondtuk, hiba volt, ezért újraindították az eventablakot, minden addigi beadás elveszett. Tudjuk, sajnáljuk. Én is buktam pár dolgot, mert későn kezdtem az eventet és tájékozódás nélkül bepakoltam pár dolgot.
    Tudják a központban is. Ma kaptunk egy kódot, ami hozzájárul a károk enyhítéséhez, de személyre szabott "visszatérítés" nincs.
    Ezt a témát itt és máshol is lezárom, mert ennél többet nem tehetünk.
    Ha számodra ez a sok válasz nem volt megfelelő, akkor a következő hivatalos fórum a support. De ott is ezt tudják mondani neked, amit mi itt a fórumon.

rozo52, missuzy_53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

14. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Ne haragudj hogy beleszólok igaz semmi közöm hozzá de a hibát ha megnézed elsők között jelentettem.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli-eventcsevegő.19616/page-4#post-1104454

Amikor ez kiderült mint oly sokszor elmondták már érdemes jönni tájékozódni hogy működik vagy sem az event.

Itt arról írsz hogy buktál 400 szupertrágyát, +2*1 bónuszt itt pedig

Nem mellesleg elárulok valamit a fenti linken amit beadtam az mikor "újraindult az event az úgyis maradt".

Visszajöttem mert valamit még nem értek.

Tételezzük fel hogy nem vettél kosarat.
    Felszaporítás ideje 1 óra .
    10*1 mag .
    Igazából amikor a "hiba" jelen írva volt általam és megerősítés is érkezett
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli-eventcsevegő.19616/page-4#post-1104461
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli-eventcsevegő.19616/page-4#post-1104495
    még nem használhattál el
    semmilyen körülmények között se 400db szupertrágyát.

Idő : 14:35 illetve 15:43

Utoljára szerkesztett: 12.6.20
    vihence, rozo52, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

Gio, rozo52, -Fülemüle-70 és 21 más kedveli ezt.
  16. karesz

karesz Fórumprofi

Evenvadász beköszönés volt, még az őskorban :)

-Fülemüle-70, Esztike9809, joc91 és 6 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mindjárt kezdődik az event.Mindent átpakoltam a tölgyesből a főfarmra, de előtte lementettem, hogy 1 az 1-ben visszakerüljenek perceken belül az eredeti helyükre.Ha ennek vége, itt is lementem a farmot,ha megint ilyenre kerülne sor, ne keljen feltölteni a házacskákat, bár itt nem variáltam, mindegyikben egyforma ólakat és fákat mentettem le,szerintem ez igy jól is lesz! Csak amiből kevesebb van azokat raktam az ólakba, terményesekbe! Aki hozzákezdenek,sok sikert nekik!

Utoljára szerkesztett: 12.6.20
    Kuzdern és juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Húúú, de régen volt, még az őskorbanxD Még eszembe jut néha.;):p:inlove: Azóta az az egész farmvilág megváltozott.:sleepy:

19. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Húúú de régen volt!
    Jó kis csapat volt, azért néha aaz eventcsevegő visszaidézi :)

20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Kérdezném, hogy a 3.sor 4.lámpását ahol 10 sátorért 20 sztrágyát lehet szerezni , ismételhető? Én 1x kaptam, másodszor rákattintottam, kivilágosodott, de pipa van ott, nem adhatok be újra. Választ köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.