Visszajelzés Szentjánosbogár fesztivál - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Szentjánosbogár fesztivál

Az event kezdete várhatóan: 2026. február 05. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2026. február 11. (szerda) 22:00 óra

Eventnövény: Izzó bogyó
    Az event felröppenők: Matchapor, Teakedvenc
    Malomtermék: Teáskanna
    Különleges kellék: nincs.
    Event elkezdéséhez szükséges feltétel: 50. Bahás és Farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: Közepes, Nehéz
    Az event az alábbi területeken zajlik: Bahamarama ültetvény, Esőerdő

Az event a hírek felületéről és az event óráról érhető el,
    illetve az alábbi területeken megjelenő eventbejáratból:
    Bahamarama ültetvény, Esőerdő

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Utoljára szerkesztett: 4.2.26
    Swartsch, Kuzdern és .dina1. kedveli ezt.
  2. Dolphin

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

barbi021951, Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  3. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Azzal nem értek egyet, és nehezményezem, hogy a felröppenők száma, sűrűsége nincs arányban a szükséges növényekkel. A tisztességes eljárás, és a felröppenők beállítása az lenne, ha v. kevesebb felröppenőt kérnek a malomtermékhez stb., vagy a beállítást úgy csinálják meg, hogy a növény és a szükséges felröppenő egyszerre legyen meg. Így elkeserítő, és tisztességtelen az eljárás - szerintem!

MT001, Bonzó1945, Mazsola71 és 3 más kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Már nagyon sokan és nagyon sokszor leírták, hogy mivel és hogyan lehet a felröppenők számát emelni. Minden eventcsevegő első hozzászólásában megtalálod a Eventsegédletet, ahol a felröppenő szerzéshez több tanács is olvasható.

Konkrétan a Bahás felröppenőhöz egy korábbi event kapcsán írt tanácsot hozok @farmerSS játékostársunktól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések-event-csevegő.25235/page-4#post-1400596

Nem kell hozzá 30 Panni, anélkül is majdnem 1:1-ben hozza a felröppenőt az 1x1-es földekről.
    Az eventek hossza általában 6-12 nap. A játék készítői úgy kalkulálnak, hogy ezidő alatt lehessen normál tempóban befejezni az eventet. Az eventcsevegőben erre legjobb példa @PZoli64 eventről-eventre megjelenő összefoglalója.

Nem kell, nem kötelező 3 nap alatt befejezni az eventet. Aki ezt szeretné, az is megoldható, de nem lehet a játék rovására írni, hogy normál tempóban nem kap 2-3 nap alatt elég felröppenőt a Játékos.

Megértésedet köszönöm,
    további jó játékot!

5. Nemtudomka11

Nemtudomka11 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Igen sokan leírták, de mit csináljon az akinek ezek a bónuszok nem állnak rendelkezésre.
    Ez a farmom ebből a szempontból egy szegény farm. Nincsenek bónuszaim sem a felröppenők fokozásához se a növények
    hozam fokozásához.
    Csak víz van, még trágya sincs mert megfizethetetlen és annyit nem tudok termelni amennyire igény lenne.
    Az event növény aratásakor jó ha 40-50 felröpi jön. Ha hosszú érés idejű növényt ültetek akkor nem lesz meg az event növény mennyiség, ha az event növényt termelem akkor meg nem lesz meg a felröpi mennyiség.

6. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Igazad van megint nem lehet végig vinni. Több mint 10 ezer növényem van, de csak 4 játékot tudtam lejátszani a felreppenők hiánya miatt. most áttérek a sisakbabra csak simán maja maszkkal naponta kétszer le tudom aratni és lesz ami lesz. Tudnám gyorsítani zöld cseppel, de nem akarom. Annyit nem ér. Azokat az alakzatokat csinálom meg ami számomra ér valamit a többit visszaadom a játékmesternek. Nem éri meg bosszankodni. Szép estét kívánok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.26
    moric67 és Mazsola71 kedveli ezt.
  7. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Szia. Régebben pont ezeket írtam Én is. Teljes mértékben egyet értek veled. Tudod mi volt a nagyokosok reakciója? Biztosan Én csinálom rosszul, meg olvassam el a leírásokat. Hiába olvastam el hatszor, minden eventet azzal kezdtem elolvastam összes leirtás és hozzászólást. Senkit nem érdekelt vannak akiknek idejük nincs rá, vagy sok pénz amit sokan beletesznek a játékba. Megvásárolják a kosarakat, nem csak azt minden mást azért tudják másfél nap alatt befejezni. Megsem tudom számolni mennyi bejegyzést olvastam el, dicsekedtek mennyi titok ólat stb vásárolt. Volt olyan aki írta 100-at vett. Sorolhatnám tovább. Ilyen aránytalanság miatt és rengeteg nem bejezhető event miatt hagytam pihentetni a farmot.
    Ennek az eventnek neki álltam, de látom nem változott semmi.

Bonzó1945, SzabóSzilárd1 és moric67 kedveli ezt.
  8. macasnagyi43

macasnagyi43 Törekvő

Szeretnék segítséget kérni, a lámpák meggyújtásához van kellő mennyiségű beadandóm, de úgy érzékeli, hogy nincsenek meg a felröppenők, kék színű a kis kereszt, ha rákattintok, elvisz a boltba, hogy vásároljak. Hiába próbálok lámpást gyújtani, nem engedi.
    farmnevem: macasnagyi43 ID: 9763942 lehet, hogy valamit elrontottam?

9. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Panaszláda nem alkalmas segítség kéréshez. Amennyiben problémád még fennáll, kérlek hozd egy help topikba a bejegyzésedet.

10. levi5

levi5 Fórumprofi

Rengeteg felröppenő kell, és rengeteg eventnövény egy területről >:( A felhő meglesz nehezen a többi esélytelen normális tempóban... megy a 1-es >:( 2 hét passziánsz után jöhetett volna egy normális event nem ilyen 17000 eventnövényt kérő semmi egy területről....

SzabóSzilárd1 kedveli ezt.
  11. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Nekem áttekinthetetlen ez az event. Korábban mindig megcsináltam.Hiába termeltem meg mindent és a felröpik is megvoltak, nem jutottam semmire. Rengeteg időt, szupertrágyát, Kacsa Katát és bónuszt pocsékoltam el. A játékostársak által kiszámított módszer sem jött be, hiába próbálkoztam. Korábban ez a fajta játék a kedvencem volt, de soha többé nem fogok bele.

12. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t egy Segítségkérő topik-ba, szívesen benézek Hozzád, hátha tudok segíteni, hogy legalább a felhőig eljuss, ha már megtermelted a növényt és a felröpiket.
    Még van 1,5 nap az eventből, ne hagyd elveszni a megtermelt dolgokat.

jobbágy1 kedveli ezt.
  13. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, de ez már nem segít. Elhasználtam mindent, semmiségekért. 16 év alatt még egyetlen event sem fogott ki rajtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.26
  14. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a segítő szándékot, de már föladtam.

15. Dolphin

Szia,
    sajnálom, szívesen segítettem volna Neked is.
    Ha meggondolod magad, gyere mielőbb.

16. MT001

MT001 Fórum-zöldfülű

Én is ezen úsztam el, el is ment a kedvem, pedig ezt a játékot nagyon szerettem anno. De a felröpik miatt , hogy hosszú érésűt kellett ültetni , nagyon elment az idő, épphogy a felhőig elértem. Tavaly simán-lazán szépen végigsétáltam a játékon.

17. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Ezt az eventet megint nem lehet normál tempóval, nem ezen a játékon kockulva végig csinálni. Ment az egyes értékelés, gratula a fejlesztőknek. ismét sikerült alul múlni magukat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.