Visszajelzés Szerencsés nap csevegő (Telihold event)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 7.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha a démoni hatással lesz akkor az is. Ha rémnövényt szét tudják választani eventre (szoftverileg) csak akkor fordulhat elő, hogy nem hatnak ezek a bónuszok. De én ezt kétlem.
    Én mindennel úgy készülök, hogy hatnak, és gondolkodás nélkül bedobom a démonit. Nem bukok semmit, mert termelhetek mást, amíg hat. Utána is ráérek a felhővel foglalkozni. A növények valszeg hamarabb meglesznek, mint a felröpik akkor is.

Peszi2, Cyra65, Melan és 11 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem is tudom mit szokás ilyenkor mondani. Érezzétek jól magatokat és nagyon sok ilyen találkozót érj még meg!:)

Az előző teliholdat sikerült fél órás növénnyel várjam. Nem is értettem, miért nem 8 órás volt vetve - lehet az utolsó műveletet már nem fogadta el.:music: Úgyhogy most érdeklődve várom, mit találok a földben.

Javítani fogják. Az utolsó pillanatban döntöttek úgy, hogy felemelik a felröppenő mennyiségét.

Peszi2, marcsi152, Melan és 9 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;)
    Remek kis eventet kaptunk ;)
    Kíváncsian várom a felreppenők gyakoriságára utaló első aratást ... 2 órás gazzal ;)

Peszi2, panda_30, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ez egy könnyű feladatsor,mindenki megtudja csinálni.Persze a férgekről nem nyilatkozom,mert nem tudom hogyan lesznek beállítva, de a 8 órás biztosan fogja adni,legalább is bízom benne.Éjszakára is azt ültetek,mert most ez lesz a leghosszabb növényünk.4 nap alatt a felröpinek is meg kell jönnie./ szomszédok 7 db, varázsfa 4 db ez már 11 db.Naponta 50-nek meg kell lennie.

mamszi5107, Peszi2, panda_30 és 9 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Minden bizonnyal igen :)

Peszi2, -vadocka70-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha jók az ismertetőben megadott ideiglenes hozamszámok, akkor nem lesz érdemes 2x2-es földet használni. (Persze a RACS miatt amúgy sem...)
    A 2x2-es 8 termést ad, a hozama 7. Az 1x2-es 5-öt ad, a hozama 4, 2 darabé 8. Az 1x1-es 3-at ad, a hozama 2, négy darabé 8. Vagyis 4 kis területen 1x1-es és 1x2-es földekkel 8 db lesz a hozam, 2x2-essel csak 7.

Peszi2, maszilva, Melan és 12 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia ;) Most azon gondolkozom volt már ideiglenes feladatsorunk a rém növényekkel ?
    Azért is különösen tetszik .. mert nagyon kevés gaz kell ;)
    Felreppenő sem tűnik vészesnek ... ;) Vagy mégis ????:music: Bizonytalan vagyok ;)

Peszi2, magdi06, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Peszi2, dagaz70, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Szerintem is, de az érésidő számolás szempontjából jó lenne tudni előre:) Én ettől teszem függővé, hogyan is csinálom/nem csinálom az eventet:)

Peszi2, Melan, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

No most nézek mint borjú az új kapura:oops: .... Megyek olvasni :p....
    Hm ... ez naggyon jól hangzik ;) Köszönöm , hogy felhívtad rá a figyelmem ;)
    Vajon mit mennyit termeljünk előre ... Hiszen minden gaz mellé van gazdaköri ... most is várható végleges ?

Peszi2, dagaz70, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

2*2-es földet használni sosem érdemes, mert a csatni mindenképpen hat az event növényre is.

Azért tegyük hozzá, hogy a kezdeti 10 magot most is 2*2-es földbe érdemes tenni, nehogy már 1*1-en kezdje valaki a magszaporítást.

Ahogy Leho is mondta, jön a Halloween, úgyhogy érdemes lesz minden rémnövényből tartalékolni.

Peszi2, marcsi152, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

dagaz70, mebajah és osztrak12 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Köszönöm ... ;) Tartalékolni fogok ;)
    Egy horror bogár elindult a buksimba .... elég hangosan zümmög ... Csapjam agyon vagy hallgassak rá ?

15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

nyuszika!
    Vacilláltam sokat,mert van,de végül csak azt a 8 órás zöld valamit vetettem 1x1-be.:p
    Csak hogy holnap délutántól teli leszünk vendégekkel vasárnap délutánig,estig.Még pótágy is van lakásba,tehát gép ennyi ember mellett,ahol reggeli-ebéd-vacsi és buli? Háááát........:music:Majd meglátom,mit tehetek,mert 8 órással nem lesz gond talán,max nem időre......de másik ......?:oops:Legfeljebb 3 nap nem kukacozunk.xDxD

emocy91, Peszi2, dagaz70 és 5 más kedveli ezt.
  16. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Nagyon jó kis event. nem nehéz :) Ennek örülök,mert péntek,szombat és vasárnap nem nagyon tudok gépnél lenni. max napi 3X kb negyed órát...de ez még így is menni fog,mert holnap felszaporítom :D

Sok felröppenőt mindenkinek :)

Peszi2, Gio, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  17. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Sziasztok! Szimpinek ígérkezik ez az event :) Remélem nem lesz benne semmi csavar felröpi ügyileg xD
    Igaz, kimarad 2-3 nap intenzitás ügyileg, de teljesíthető ;)

Peszi2, Gio, dagaz70 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Én azért kiváncsi vagyok előre;) Mert nem biztos, hogy nekiállok:)
    Az azért nem mellékes, hogy akik szaporításnál sztrágya gyorsítókat akarnak használni, azok gondolják át mit és hogyan. Mert csak 2 rekesz van, ami nem elég a démonihoz is még:S

Peszi2, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Akkor nem csak én voltam ilyen ügyes...ráadásul biztos nem tudom időben kezdeni, jó ha addigra hazaérek holnap, mire a srácokat el kell hozi a suliból...szóval én az elején a démonit kihagyom, és sztrágyagyorsítókkal kezdek...még szerencse, hogy bagoly vagyok, így ébren leszek egy ideig;)
    Pénteken meg stílusosan zombi leszek, gyereknek fél8-tól DÖK gyűlés, korábban kell kelni...Viszont hét végén mennek a mamához, majd behozom a lemaradást:p
    200 röpi? Így azért már meredekebb...ki lehet tenni a pannikat a temetőbe? Jó lenne...

Peszi2, Melan, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Még sohasem próbáltam a Pannimat a temetőbe tenni :oops:
    200 csak meg lesz ;) Szerintem jól kiszámolták ;)

Peszi2 és dagaz70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.