Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Teljesen igazatok van.Mozi?Ja nincs szponzor,de volt olyan ország ahol rendesen működött,csak nálunk nem?Elkezdtem ezeket a gyalázatos eventeket,gyorsan be is fejeztem.Tenyésztgetek egy keveset és töltöm a pajtát.Egyenlőre nem piacozok, ki tudja mi jön még.Komolyan nem értem mi a jó ebben a BP-nek? Bevételhez úgy jut,ha normális eventeket találnak ki.Kis ember arra költ egy kicsit, ami számára megéri!!!Kedves BP! Játszani szeretnék!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 17.10.19
    Gio, konyhaszolga, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  2. monikaf7676

monikaf7676 Utánpótlás-írogató

A németeknél állítólag mindig van mozi.Nálunk a kezdetén volt párszor.Az csak szöveg hogy nincs szponzor.Rossz a marketingesük.

drunyi, GA-BI-O-Farm, cicimsincs és 4 más kedveli ezt.
  3. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Első feladatot megcsináltam,de fogalmam sincs mi az értelme ??Amit látok és talán meg is értek hogy egyre több a beadandó a következő feladatoknál.Ha van folytatása ennek a játéknak akkor talán elárulhatnák nekünk is mi a cél amit ha elérünk mivel leszünk gazdagabbak,vagy más irányt kap a már megszokott játék (ez egy átalakulási folyamat)???Egyáltalán milyen időközönként ismétlődik ez a fajta játék,hogy felkészíthető-e a pajta tartalma a folytatáshoz?

Utoljára szerkesztett: 17.10.19
    cicimsincs, Kuzdern, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most már tudom, miért kellett bevezetni a Banya tanyát.
    Én már várom, hogy mikor lehet eladni a székeket a kempingben, meg a függönyt abrosznak.

Az értelmére viszonylag hamar rá fogsz jönni. Azért nem árulnak el semmit, mert minél később jössz rá, annál jobb.
    A pajta tartalm mindaddig felkészíthető, amíg el nem készültél vele.

nyuszi63, GA-BI-O-Farm, nagymami2 és 10 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia!Igen az tökéletesen igaz hogy 210 pont semmire se jó.. Pont ez az. Mert akkor még kell hozzá.o_O Na onnan indul az örvény:p
    De egyébként ez csak hozzá rakodott.

cicimsincs, genka53, Melan és 2 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

sajnos az én véleményem is negativ.Egy párszor adogattam be ,de nagyon régen.KB 3-4 éve már nem foglalkozom velük.Most hogy átöltöztek megint kaptak 4x, de ez volt az utolsó.Nem sajnáltam,mert van elég, de nem annyi,hogy a majd semmiért jutalmazzam őket. Ez nekem sem jött be.Veszteni eddig nem vesztettem semmit,de nem is nyertem rajta.Fájdalmas szivvel elbúcsúzom tőlük!

Anna051955, cicimsincs, Akela és 4 más kedveli ezt.
  7. Forradalom

Forradalom Aktív író

Lenne itt egy ésszerű kompromisszum, mellyel menteni lehetne ezt a régi-új játékelemet. Át kellene helyezni a teliholdas területre és a Rémísztő Megrendelők nevet adni neki. Szépen illeszkedne a környzetbe, mind formailag, mind tartalmilag. Kezdőknek talán nem, de gyakorlott játékosoknak ez jelentené a valódi borzongást, nem a sírkő vagy az agyvelő.

8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem tudom lesz-e valtozas, de ha lesz is, akkor remelhetoleg nem csak a jutalmakhoz nyulnak hozza. Attol tartok, hogy ahogy beszeltuk, ha szimplan feltekerik a jutalmakat, es megerosebb lesz, akkor az tenyleg a piac kiurulesehez fog vezetni.

Ma is raneztem a piacra, novenyek meg vannak, allatok is, bar durva aron, de fatermesek mar most kezdenek visszaesni.

Szerintem a valtozasnak nem csak a jutalmakat kellene erinteni, hanem a mennyisegeket is, de meg inkabb a kinyerheto szezonpontokat kellene felemelni, vagy a szintekhez szukseges szezonpontokat lecsokkenteni. Minden mas opcio a piacra borzaszto hatassal lesz. Ha a jutalmak jobbak lesznek, meg tobben allnak neki, es ahogy mondtad a pajta veges sok embernel.

Na igen, a hozott keped is mutatja, hogy nem csak az allatok, termenyek lehetnek problemasak. Ha abbol a 8 tetelbol kell megvenni minden nap, amit hoztal, az napi szinten durvan 24 milla meg a piros kosarbol is. 28 nap alatt tobb mint 500 millio. Ez meg a tobb milliardos CSP vagyon mellett is erzekelheto, azalatt meg ne is beszeljunk.:oops:

Es akkor ott vannak az allatok, fatermesek, termenyek. Persze, lehet hogy szepen majd hozzak a FA-ba kerulo tobbi raktarhazat, ami nyilvan BP-nek jo. Nekunk azert jo, mert tobbet lehet termelni, viszont nem tudom ki hogy van vele, de mondjuk 20-30 db raktarhazat is lebontogatni eventhez, visszarendezni, nem kis melo. Pedig sok eventbe nem fer bele, hogy 20-30 raktarhaz kint maradjon. Nekem nincs meg osszes elerheto raktarhaz, de meg abbol a kevesebb raktarhazbol sem tartom kint mindent, mert beleuntam a folyamatos oda-vissza rendezgetesbe. Jelenleg annyi van kint, amit tenyleg nem bontok le eventre sem, mert nem szukseges.

Szerintem ekkora beadando mennyisegek mellett nem megoldas annyi, hogy adjunk tobb jutalmat, es akkor tobben elkezdik, meg akkor sem ha meg tobb raktarhazat dobnak be megvetelre.

Gio, genka53, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Csak a piaccal kapcsolatban: Nagyon sok minden szürke vagy közel van hozzá.o_O Az árak az egekben . ;)
    Némi bevételt realizáltam, de most óvatos vagyok mert venni nem könnyű:ppld Rózsa 900 csp, szegfű 860 , .(ezek amik általában pajtaértékhez képest olcsók most dupla)Némi Krizantémot vettem 2100-ért(pajtaértékhez képest most jó). Az állatok még vannak csak drágák .Fák alig alig.. Még a terményekben érdemes vásorolni.
    Úgy hogy most elöször veszek mielött eladok.:music:Biztos ami biztos. De a piacra alapozni nem lehet mert ez ilyen ütemben 1 hét és befagy.
    Szóval a javítást a csökentett mennyiségben érmemes elkezdeni.:p

genka53, Melan és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Lassan itt is válság lesz nincs áru,nincs ki a piacra termeljen...és, hogy milyen lesz a gazda utánpótlás az 1 másik téma...

drunyi, magdi06, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

1 gond letudva. Nem kell eventet tervezni mert mindenki a Pajtába vagy piacra termel.;)xD
    Persze nem lesz így mert előbb -utóbb rájönnek a gazdák hogy ez így nem megyen.:music:

genka53 és Melan kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Pár napja figyelem Bim Boo kérését, mert úgy gondoltam, hogy a napi 5 szerszámot beadom, de......találtam egy kis bibit. :D
    Napi 5 kalapácsot kért eddig minden nap, a többi változik. Na most az a baj, hogy mindenkitől barkácsot kapok és eddig 3 db kalapács volt a legtöbb amit kaptam. Ma pl. 1 db-t, tegnap 2 db-t. Direkt bontottam pár barkácsot, hogy abból mennyi kalapács is jön és sajnos az se nagyon adja. Úgyhogy ezt se fogom csinálni, mert észre se venném, csak szépen lassan beadogatnám , a végén meg kapunk egy kalapácsos eventet és úgy járok mint a fűrésszel. :D

Gio, GA-BI-O-Farm, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nagy mennyiségű szerszám bontásakor nagyjából a következő statisztikát tapasztaltam:
    1. szög 54%, fa 18%, tégla és tetőcserép 12-12%: összesen kb. 95%.
    2. festék, kalapács, ásó, fűrész: együtt kb. 2,5%-3,5%. A kalapács az összes barkácsnak olyan 0,5%-1%-a csupán!
    3. összes többi: a maradék 1,5%-2,5%

Szóval nagyon vicces a fenti számok tükrében, amikor a játék a megrendelőknél a fenti 2. csoportot is a gyakori szerszámok közé sorolja...
    Bim Boo
    33. szinttől
    1. gyakori szerszámok
    2. gyakori szerszámok
    3. ritka szerszámok
    26
    19
    32

Zsu065, Gio, Lillapilla73 és 11 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia Toma, köszi az összefoglalót. Na igen, legalább ezzel lehetne 19 pontot szerezni, ha.... lehetne. A többit lehet teljesíteni a napi barkácsokból, de a kalapács szépen fogyna a pajtából. Naponta nem nagy tétel 2-3 db, de aztán már csak rutinból adnám be és nem is figyelném. Viszont nagyon érdekesnek találom, hogy a többi szerszám változik, csak a kalapács nem, azt minden nap kéri. Gyakoriba rakták a 20 fűrészt is, amivel nemrégen megszenvedtünk az eventben. Most már tényleg odáig jutottam, hogy be se dugom oda a csőrömet, eddig kerestem benne valami pozitívumot, de nem találtam.

Gio, Zatini, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Igen, erre irta Toma is, hogy piacra nem biztos hogy lehet szamitani, az a biztos, ami a pajtaban van. Valamit a mennyisegekkel kezdeni kell, es remelhetoleg minel hamarabb, mar ez az egy szezon is szepen kifuttathatja a gyengebb piacokat... mint az enyem:p

Jooo reggelt,

A barkacscucc mar nem meno:oops: a szerszamos ladakban erdemes gondolkodni. 16 db szerszamlada III-at bontottam 2 kalapacs, 2 furesz, 1 festek. A remseges es holdfenyes ladakbol jott meg 11 db sima barkacs, azokat is bontottam, 2 furesz, 2 festek, nulla kalapacs. Van meg a menuben 7 gombahaziko, meg 4 galaxis csuszda, ha azokat is kiteszem akkor napi 27 szerszam III-t bonthatok, az szerintem eleg lehet a masodik bimbos tetelhez, ami 5-5 db szerszamot ker. A 20 db-sat felejteni kell surgosen:cry:

Gio, Zatini, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Én csak most néztem rá, ahogy ezt írtad, nálam a kalapács-fűrész-ásó-festék neki a leggyakoribb szerszám, ezekből kér 20-20-at. Ezt nem adtam. Második ablak, 5-5 db: tégla, tetőcserép, festék. Ezt odaadtam. És még 6 ventilátor, ezt sem adtam oda.
    Szöggel szívesen támogatnám valameddig.... :)

Gio, Melan, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Melan :)
    Nekem is vannak kinn szerszámos kütyük, amit lehetne bontani, nem ezzel van a baj, hanem azzal hogy csak napi 19 pontot kapnál érte, amivel nem mész semmire. A mostani tenyésztős eventet nem azért csinálom hogy pontot kapjak érte, hanem mert a tenyésztősből kell valami. A pont mellé csak másodlagos, nem is figyelem hogy mennyi pontot kaptam, de hogy ezzel nem megyek messzire, az is biztos. :D

Melan, Zatini, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ezekre a dilemmákra van kitalálva a növénynemesítés. A barkácsbónuszos felhők is emelik a magas értékű cuccokat 1x1en.
    Az, hogy mi gyakori és mi nem az relatív. Szerintem a fúrógép sem ritka: több, mint 2000 darab hever parlagon. Hála a sok rinyának a raktárházak bevezetésekor. Kalapácsból pedig több. mint 12000 hever.
    Az viszont sokkal érdekesebb, hogy 6 olló ad 32 pontot. Hat ollót pedig napi szinten laza hozni. Vagyis 180 darabot havi szinten smafu. 1-2 körből kész is 1x1en pannikkal megspékelve egy nemesített gazzal.

Gio, Melan, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia, itt nagyon kell figyelni. :D mert 1 hónap múlva lesz sírás-rívás. :D
    Jóóó reggelt Prof. Uram.:) Ugye nem gondolja komolyan, hogy majd nemesített növényt is ültetni fogunk :D:D
    Kalapácsból most 12000 hever a pajtájában, de ha behoznak egy múltkori eventet, ahova 2000 db-t kér beadásonként, akkor majd vakarhatja a fejét. Jóóó tudom, hogy azt Maga nem fogja csinálni:D, de más meg fogja. ;)

Gio, Melan, Zatini és 5 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mindez igaz, de ez nem változtat azon, hogy a jelenlegi helyzetben a megrendelőket sem saját magukért, sem a szezonpontokért nem érdemes kiszolgálni.
    Amúgy tőlem ma 6 fémhulladékot és 6 fakalapácsot kér a 32 pontért - persze ad hozzá még majd százezer TP-t és CSP-t.

Gio, Melan, Zatini és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.