Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    5/c szünet és jövök. :) Addig megnyílik a TOPik. :D ;)

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    13 és egy negyed :)
    Pihi :)

zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

Szia!
    Nálam 14 - 3/4. :(

:D

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Azt meg hogy csináltad? Volt pár dugi szezonpontod? Minden lehetőségemet kimerítettem, átnéztem a megrendelőket, semmit sem hagytam ki és "csak" idáig értem el, mint Gabi..:cry:xD Minden szezont ennyivel nyitottam, tehát hiba nincs benne, remélem :)

Azt hiszem rájöttem :D Fordítva írtad le a számokat :D nem 14 és háromnegyed, hanem háromnegyed 14 ugye?

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Apja pontosan írta: 14 mínusz 3/4.

6. zsani_apja

Szia!
    Igen, ott van a mínusz jel. ;) De már látom, Toma is írta. :)

7. -gyöngy-581

Köszi, legközelebb az ellenség megtévesztése miatt, vagy a gyengébb szemüvegesek kedvéért inkább írd ki bötűvel a negatív előjelet is.xD:cry:xD
    Már kezdtem stratégiát keresni arra, hogy a szezon végén elszálló szezonpontokat hogyan lehetne átvinni egyik szezonból a másikba? Egész jó kis löketet adna az indulásnak, főleg, ha eventtel záródik. Sajnos nem találtam meg a megfelelő helyet hozzá :)

8. zsani_apja

Rendben van, figyelni fogok rá. Birtokosba most ne olvasd az utolsó hozzászólásom. :D

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A Gyopár mellett alig van idő a szezonra:wuerg: Még jó hogy elég napjába egyszer végig kattogtatni;)

10. zsani_apja

Szia!

Nem gondolnám, hogy a szezonra kellene idő. Pont ez az egy, amit csukott szemmel is lehet csinálni munka mellett.
    Ami közös a kettőben, hogy a farm része. :D

11. -Holdfeny-.

Ja csak oda is kell kattintanixDxDxD Ha pont nem felejtem el akkor megy csukott szemmel is;)

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Olyan nyugisan megvoltam a szezon nélkül. Sajnos azt kell mondjam, kell idő a szezonra, bár nem a nagyfarmon, hanem a "szomszédajisokon".
    Amíg nem indult újra a gyopár, a reggeli nagyaratás előtt-után belefért az a fél óra, míg 10-20 kisfarmot "meglátogattam" , most meg az 5 perces rózsamag miatti oda-visszaszaladgálás miatt a duplájára nőtt ez az idő. Csoda, ha fáradtan esek be a melóhelyre ?xD

13. -Holdfeny-.

10-20 kis farm?o_O:eek::wuerg: Nekem ez az egy is elég:music: sőt itt is elmarad ez az...
    Kitartó és szorgalmas vagy!

aida2330 kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ehhez nem kell kitartás. Csak a szezonkupát kell learatni és a tépéjét 3-4 naponta megnézni-beváltani. Így 10-12 nap alatt összejön rajtuk 125-130 FA.

-Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó jó tudom...:music: De ez hosszú távon nálam nem működik:wuerg: Szerencsére van tarsolyba aktiválható belépő;)néhány

16. zsani_apja

Szia!
    Én sok farmon megyek végig reggel. Mondjuk csak a napi ajándék végett. :) Sehol nem csinálok mást, csak a kicsit nagyobb farmomon. ;) Amiről most írok, az a nevezett farm. :D Gyopit ezen sem nagyon tudom csinálni, viszont csak ezen van hozzáférésem is.
    Mivel a szezonhoz általában megvan mindenem, így tényleg jelentéktelen a vele töltött idő. A célom mindig az, hogy a leghamarabb elérjek a végéhez és ennyi.

vihence, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Mikor ilyeneket írtok... csak pislogok...:oops: Én örülök, ha a reggeli kávé mellett ezt az egy farmot rendbe tudom tenni8)

aida2330 kedveli ezt.
  18. zsani_apja

halihoó!
    Holnap érkezik a fejlesztés, most néztem. Végre valami pozitív. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nálam késésbe van:wuerg:

zsani_apja kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581