Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ha ma valami csoda folytán megszereznéd a dekor fejlesztést , akkor is csak a megadott időpontban ad +állatokat .

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem kell szerintem csoda hozzá, csak erős pajta. Amin töröm a fejem, hogy minél jobbat hozzak ki ebből a helyzetből.. vesztettem egy fejlesztést, de ha előbb lesz meg az új fejlesztés, akkor előbb tudom fejleszteni és a tp-s részből talán még hasznosítani is tudok valamit :)
    Meglátom, mert őszintén szólva nem látom át rendesen az egészet még.. Kell egy hét arra, hogy ráérezzek a ritmusára. Ma például elfelejtettem időben aratni a 60 pontot.. baki, nem nagy, de akkor is hibácska :D
    Jelenleg itt tartok: 8. 85/190

DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Én 8. szint 177/190 :music:
    Én nem nyitogatom ki a ládákat amit kapok majd , hanem majd egyben hozom őket . :inlove:

furmint111 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én ezt is csak csinálom, mint süket az ólajtót! :D Ahhoz képest jól állok, ahogy nézem.
    ..ez lemaradt:

Utoljára szerkesztett: 11.12.19
    -gyöngy-581 és DevilMókus kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia apja!
    Ha jól látom hozzád képest lemaradtam, nem baj, majd vagy behozom, vagy sem.. később kiderül. Viszont van a pajtámnak olyan része amiből nem vagyok hajlandó adni nekik, így nincs mindenhol pipa és láda.. Elveim viszont vannak kérem szépen :) xDxD:music::inlove:

6. zsani_apja

Szia!
    Így értem a különbséget. Sajnos én csak pipálom őket, nem nézegetem. Vagy is, hát nem sajnos, mert ezt vállalom. :)
    Mikor megunom őket, akkor majd hanyagolni fogom.

DevilMókus, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Csak ezt a mondatot emelem ki.
    Anno, amikor tavaly októberben volt az az egész havi horror kincskeresős event, (amikor az eventablakban is kaptunk "jegyet" a játékhoz) éppen Márti mamával beszélgettem. Örömmel mesélte, hogy ő azt a játékot mennyire élvezi és van sikerélménye és milyen szorgalmasan gyűjtögeti a jegyeket. Csupa lelkesedés volt. Ő mesélte, hogy ő beállítja a telefonján az időzítőt (visszaszámlálót) és idejében le tudja szedni a jegyeket az ablakból. Ilyet egyébként Teca mamánál is láttam korábban, de a jelentőségét akkor nem fogtam fel. Ugye-ugye a mamák bölcsessége! :D
    Azóta én is gyakran alkalmazom ezt a jelzést. Nekem bevált és most is így teszek.
    Annyira nincs szem előtt az a fránya gomb, hogy nagy eséllyel felejtem el én is.

8. -gyöngy-581

Szia Beko:)
    Köszönöm a tanácsot az ötletet adóknak, és az azt továbbító/alkalmazó okos tanítványnak is :) Csatlakozom a társasághoz, mint inas és időzítek holnapra már én is :)
    Jelenleg itt tartok: 10. 129/200 elindultam az eventtel :D

9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Sziasztok :)

Én is újból végig szeretném vinni ezt a szezont , mindent beadok amit a feladat kér , reményeim szerint nem nagyon érzi meg a pajtám most sem . / igaza van annak , aki számszerűsíti csp-re , mert akkor ráfizetés /

Nem szeretném az utolsó hétre hagyni a számolgatást és a beadásokat , mert akkor sem jobb érzés olyanokat bedobni , ami most fáj :) csak nálunk a karácsonyi forgatag óriási , így akkor a család és az ünnep elsőbbséget élvez , és félek elfelejtek a farmra belépni .
    Ezért igyekszem minél hamarabb letudni :)

Mindenkinek sikeres szezont , és nagyon nagyon boldog ünnepvárást kívánok :)

10. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép napot!
    Ha valaki betenne egy szezondekor képet megköszönném:) Igen, per-pill lusta, fáradt vagyok megkeresni:DD

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Itt megnézheted:
    FŐSZEZON IDEJÉN
    2019.12.10. 14:00-2020.01.09. 13:59

Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    Alap szezontrófea [​IMG]2.23:00szint x 651x1Minden területre.
    (A teliholdas területeket és a felhőket kivéve.)
    Szezontrófea I[​IMG]2.23:00szint x 70,
    100% TP/BTP bónusz 2 órán át
    1x1Minden területre.(A teliholdas területeket és a felhőket kivéve.)
    Szezontrófea II[​IMG] 2. 23:00szint x 75,
    200% TP/BTP bónusz 2 órán át
    1x1 Minden területre.(A teliholdas területeket és a felhőket kivéve.)
    .

Az event, a Téli szezon leírásában is megtalálod:
    Fontos adatok olvashatók, mikor mit ad a dekor és hasonló infók. Találj majd rá alkalmat, hogy megismerd és jól használhasd.

https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-szezon.18895/#post-1053058

12. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia Mamarygen!

Én eddig azt hittem az szürke a piacon (mindegy hogy fatermés, állat stb.,) ami már játékban van, viszont piacra kitéve pont nincs. Akkor én rosszul tudom?
    Bocs nem kötözködésképpen kérdezem:inlove::inlove::inlove::inlove:

Szia!

Lehet hogy mindenkinél más, pl.: az adventi sem ugyan az minden farmono_O

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.19
    DevilMókus kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vannak olyan helyzetek, amikor a leendő új állat, a várható állat tápja vagy új fa termése idő előtt megjelenik a piacon ikonban.
    (Ez egy technikailag megelőző játékba helyezés miatt fordul elő, ez az úgynevezett szinkronizálási lépés egyik eleme)

Nem először találkoztunk már hasonló szituációval.

Akinek szántam a válaszomat, az a Játékostárs "cáfolni" igyekezett a válaszomat, amit egy harmadik Játékosnak írtam.

Általában a szürke ikon a piacon a nem elérhető dolgot jelenti.

A válaszom - ami több írást generált, mint kellett volna - azonban a megrendelő kérésére vonatkozott, olyan dolgot várt a Társunktól (nem is egyetlen farmertől), amely elem még nem volt a játékban akkor, amikor a jelzést írta a fórumra.

GA-BI-O-Farm és furmint111 kedveli ezt.
  14. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Bocs, teljesen igazad van, és elnézést hogy belekontárkodtam egy válaszba, aminek nem kerestem meg a kérdését:wuerg::wuerg:.
    Szép estét neked:)

15. HéricsBáró

Szia
    14. szint és 213/240 . Ez már majdnem a 15. szint :inlove:

DevilMókus, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Helyzetjelentés nálam: 22. 308/340. Azt hiszem elég szépen haladok. Átértékeltem a célokat és rájöttem, hogy a gkör ráér, úgysem lesz üres nálam soha sem :), inkább beadom ide a +200-as növényeket :)

17. HéricsBáró

Hú de meglódultál előre . :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Jövök én is szezonozni. :D Az eventekkel úgy is lemaradásban vagyok.

19. kaspó

kaspó Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Így megtaláltam merre raktam el:D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Köszönöm! Így gyorsan megtaláltam merre raktam le:)

DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.