Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , ez már egész jól hangzik . :inlove:
    Már csak azt kéne kiszámolni , hogyha ezt a 3 zsetont akarjuk , melyik vevő adja a legtöbb pontot , és melyik vevőnek kell a legkevesebb dolgot beadni . Majd ezt a kettőt szinkronizálni , és megkapjuk a legoptimálisabbat .

2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ba..ki, en mindig ugyanabban az idoben nyitottam ki ezeket a budos dogoket????xDxDxDxD

Szinte eskudni mernek hogy mindig 8 orarol indult....VAAAAAAAAAAA>:(>:(>:(>:(

Na megyek torlom magamat, mielott osszekeverek mindenkit

MEA CULPA mindenkitol

Domos52, Sonche, juliannakoczkas és 11 más kedveli ezt.
  3. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:)

Először is jelezném, hogy a 2. fejlesztés kevesebbet ér, mint ez első :D.

Számomra egyenlőre a pozitívumok:

Más eseményekhez kötődik ( nem kell ott is kapálni),
    a szezonboltban megvásárolható bónuszok nem foglalnak ilyen-olyan rekeszeket (mi van, ha többet többszörösen váltok ki?).

Negatívumok:
    Megint egy dekor, amit nem tudok hova kitenni (érdekes, a kkeréken is van egy új dekor),
    Ha ez a plussz terület megint nem kitehetőknek lesz.
    Miért gyűjtöm még ezerrel a bahás pontokat..?

Domos52, juliannakoczkas, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Három szezonzsetont kapsz ebben a szezonban! Tehát háromszor tudod kiváltani ezt a bónuszt jelenleg! Beko írta 2190 szezonpontot kapunk eventekből! Van még kb. 14 ezer! Jó sokáig fog tartani neked ezt megrendelőkből kiváltani.... Nem fogod tudni használni olyan sűrűn ezt a bónuszt... ;)

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs második fejlesztés (egyelőre), az egy önálló dekor, amit a Szezonbérlet csomag megvásárlásával lehet megkapni.

6. HéricsBáró

Elég egyszer használni . Hó végén a szintlépőcsomag vásárnál . Pletyka topikban olvastam .
    Sok kicsi sokra megy .

juliannakoczkas és Melan kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem tudom .. én nagyon lelkes voltam, de ez a 3 zseton/ hónap ez nem túl sokk.o_O Részemről a téma felejtve..:wuerg:
    De valószínűleg fáradt is vagyok .:oops:Mindenesetre bárhogy probálkozom nem látom a nyerő oldalt.o_O
    Holnap újra kezdem, addig is jó éjszakát!:p Sziasztok.

jutka190226, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Azt tudom , hogy a tenyésztésre nem pazarolom , mert nekem a 9 perc az bőven elég . :D

DevilMókus és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Csak 1 megrendelőt kiszámoltam, piaci áron.
    Nézzük...
    • 32+21+30+30 = 113 szezonpontot kapok.
      • 1. blokk ára:
        • 120 zab: 699 csp / db piacon most: 83.880 CSP
        • 120 búza: 190 csp / db piacon most: 22.800 CSP
        • 120 kukorica: 740 csp / db piacon most: 88.800
          • 195.450 CSP összesen
      • 2. blokk ára:
        • 120 burgonya: 541 csp / db piacon most: 64.920 CSP
        • 120 rozs: 592 csp / db piacon most: 71.040 CSP
        • 120 karalábé: 538 csp / db piacon most: 64.560 CSP
        • 120 karfiol: 866 csp / db piacon most: 103.920 CSP
          • 304.440 CSP összesen
      • 3. blokk ára:
        • 6 disznó: 16.500 csp / db piacon most: 99.000 CSP
        • 2 gólya: 15.700 csp / db piacon most: 31.400 CSP
        • 2 kacsa: 12.600 csp / db piacon most: 25.200 CSP
        • 10 tyúk: 4.733 csp / db piacon most: 47.330 CSP
        • 202.930 CSP összesen
      • 4. blokk ára:
        • 2 gólya: 15.700 csp / db piacon most: 31.400 CSP
        • 2 tehén: 21.200 csp / db piacon most: 42.400 CSP
        • 2 pocok: 24.400 csp / db piacon most: 48.800 CSP
        • 2 pulyka: 15.735 csp / db piacon most: 31.470 CSP
          • 154.070 CSP összesen
    Ez összesen: 856.850 CSP.
    Kapok: 69.876 TP-t, 2.721 CSP-t. Tehát:
    • Nyereség: 69.876 TP, 113 szezonpont
    • Veszteség: 854.229 CSP.
    A 113 szezonpontért kapok: semmit. Még 1. szintre se jutok el.

A terményes megrendelőket ki se merem számolni...

Ez aztán a kész üzlet, kérem szépen! xDxDxD
    Ennél még a butított királynő is jobb. :wuerg::cry:

Domos52, Fatther, Atrivikó és 24 más kedveli ezt.
  10. furmint111

:DDD
    KB. 5* olvastam e l:eek:l,......azt hittem már értek mindent:oops:

-ágianyu33-, Fatther, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Ezt kisfarmon fotóztad? Mert nálam 350 növényt kér és 15 állatot...

Fatther, Dana64, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  12. furmint111

Bocs mindenkitől!
    A kitehetö fejlesztésére gondoltam, csak annyira fáradt vagyok .........mint ti.

13. -BombadilToma-

Onnan tudtam, hogy először én is azt hittem, hogy az a második fejlesztés. De megnéztem, és csak egyet lehet nyerni. Azután találtam meg a csomagban. Szóval én is ugyanúgy félreértettem először, mint Te.

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem ez most még kínai...1 fenékkel 1 lovat tudok megülni...maradnak az eventek...majd megvilágosodok :music:

15. judorf

judorf Haladó

Sziasztok! Úgy látom, hogy nem látom, hogy jól látom? Most ebben mi a nagyon nagy jutalom? Még nem adtam a megrendelőknek semmit. Jó lenne tudni, hogy mit is fog adni a végső dekor fejlesztés. Még bizakodom, hátha valami nagyon tuti dolgot.

16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Menyét Menyusnak nem fog túl vastagon a ceruzája. :)
    Összeszámoltam Gézen Gúz egy ablakát, igaz, a legdrágábbat:
    198 macskagyökér 6459/db : 1 278 882 csp
    350 mogyoró 1700/db = 595 000 csp
    255 mézkerep 4631/ db = 1 180 905 csp
    120 festő rekettye 4766/db = 571 920 csp
    Össszesen 3 606 707 csp

Viszont kapok érte 204 240 TP-t és 136 160 csp-t.
    Meg szezonpontot. Vagymit. :music:o_O

Mondjuk ezzel együtt tegnap úgy megörültem a megrendelőknek, hogy kiváltottam Tig Rincset és Ara Croftot és az összes megrendelő összes kívánságát teljesítettem, tekintet nélkül a költségekre. Most egy ideig ezzel kell beérniük. 8):)

Utoljára szerkesztett: 11.10.19
    furmint111, Fatther, szekulagábor és 8 más kedveli ezt.
  17. furmint111

SoKkicsi
    Szerintem engem:D , de nem vagyok benne biztos:)

genka53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nem. 217. szintű farmomon fotóztam. Mindig ennyit kér.

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Erre mondtam, hogy beetetés a megrendelők visszaállítása. A szezonpontokat már akkor kommunikálták. Csak azt felejtették el közölni (hivatalosan), hogy az csak később lesz.
    Egyébként a megrendelők jelenlegi igényei és jutalmai már akkor elavult volt, amikor ez kitalálták. És az biztos, hogy olyan két évet küzdöttek ezzel.
    Igen. Sok gond van. Látszólag. De nincs sok probléma, hanem csak egy. Egy baj van ezzel a problémával, hogy minden játékterületre hatással van és minden esetben felüti a fejét.
    Vagyis kerékmegújítás. Probléma volt a régi kerék? Igen. Probléma lesz az új kerék? Igen. Nagyobb, mint volt.
    Eventeknél hasonlóan így van. A visszatérő és módosított eventek mindig rosszabbak lesznek.
    Ennél is így van, és mi több így is lesz. Ezt lehet módosítani 100szor. Lehet, hogy jobb lesz, csak az a gond, hogy jó nem lesz soha. Látatlanban mertem volna fogadni Kukorival, aki a szezonpontokon tipródott. Nem hitt nekem.
    Mondom, nincs sok gond csak egy és ez a játékban örök. Mióta létezik a játék (de lehet az egész cég), soha nem működtették a játékot. Az észt, munkát, precízitást, és állhatatosságot követel meg. Ezek nélkül nem lehet semmit működtetni. Ezt nem tudták soha, és tartok tőle, hogy nem is fogják tudni vagy akarni. Ugyanis akkor már nem kapnának ingyen pénzt. Csak ez az egy gond van. Sajnos viszont, hogy ez jelen van a játék minden elemében.
    Szemléletesen mondva úgy orvosolnak, hogy ha fáj a beteg feje, akkor hónapok munkája lenne 48 fájdalomcsilapítóból kiválasztani a jót. De pár óra alatt lehet azt amputálni is. Azonnal kell az eredmény. És az sem számít, ha csak 3 percig tart. Vélhetően a beteg szíve 3 perccel túlélné az agy amputációját.

Egy szó, mint száz: ötletparádé van. És ezekből túl sok meg is valósul, többnyire akkorra, mikor már semmi szükség rá. Pontossan azért mert nincs játékműködtetés koncepció hiányában. Az egész nagyon hasonlít a játékosok továbbfejlesztési és egyéb ötleteire. Imádom azt a topicot. Ha elolvasnám a rendszerváltozás óta az összes parlamenti jegyzőkönyvet, akkor sem tudnék annyit röhögni, mint abban a topicban.

Azt hiszem a fentiek megfelelő indoklása a negatívizmusomnak. A szomorú pedig az, hogy ez mások által kiváltott reakció. Nem pedig alapállapot.

furmint111, Fatther, Atrivikó és 20 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Még 1 dolog.3* 20% tp növényekre.o_OAz ugye 60% az pont annyi mint 1 cukkinis almatorta, ja nem mert az 18 h -ig hat.:music: Jelenleg 30000 csp-ért kapni de töménytelen mennyiségben jön ládákból naponta. Ezért nem értettem a bóltoto_O
    Ezért küzdjek 1 hónapon keresztül aminél jobbakat se használok fel(tp/ttp bonusz 200%-os jelenleg 18 db van ami ebben műfajban a nyerő)
    És ez még csak az arany kategoria, ezért is nem megyek már a bonuszládákra...:oops:

Domos52, Fatther, Atrivikó és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.