Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Natúron 1356 TP . Komforton 3.661 TP . :p
    És van 5 db katicám , meg egyéb tojások , felhő , rekeszek , pörgetés bónusz , szintszorzós kosár , stb . :inlove:

De , van egy kicsi iciri piciri apró hajszálnyi leheletnyi problematika . Nincsen kinemesítve semmi belőle . :eek: Új cél ? :D

Melan, GA-BI-O-Farm és DevilMókus kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Bizony. Van rá egy hónapod. 50-100 ezer növény, némi FA, és meg is van egy délután alatt.

Melan, csopke1, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen pont ez futott át fejemeno_OElsőre a krizantém ugrott be,:music: de akkor megnézem hogy állok velüko_OKöszi
    Hát sehogy bele se fogtam:oops:Viszont a krizantém megvan, az már jó:)
    Akkor ugrás az új nemesítésekneko_O;)

Utoljára szerkesztett: 13.1.20
  4. HéricsBáró

És olyan számolást tudsz , hogy van gesztenyés felhő , és ez a dekor ?
    Hátha felfedezünk egy újabb csodát ez alatt az egy hét alatt ?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

Mire gondolsz?
    Ezzel a dekorral a szupertrágya maximális hatékonysága 85% lehet, a "szokásos" 80%-kal szemben.
    Fentebb leírtam a lehetőségeket, több nem jut az eszembe. Jó, leheletnyit gyorsabb lehet a felszaporítás, de stratégiai előnye ennek nincs.

Melan, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Optimista vagy a hajdina nemesítési idejével és növény igényével kapcsolatban.. vagy én vagyok szerencsétlen.. nem tudom eldönteni. Hónapok óta kínlódom vele, két bónuszom hiányzik csak abból az egyik az imádat, a másik a fakalapács.. már ott hagytam úgy döntöttem nem érdekel tovább. Mindent kapok csak a két bónuszt nem, pedig csináltam folyamatosan.. Sok sikert hozzá annak aki neki áll.

7. DevilMókus

Szia! Végig kell bogarászni a nemesítéseket , de a sz-trágya imádat hiányába csak a 9% van általában Ahhoz 10% összesen nem elég szerintem sőt biztosan nem .:music:De hátha van valami..:music:

Kuzdern kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

A bahára hat egy olyan felhő , amivel lehet spórolni szupertrágyát .
    Szóval hamarabb beérik , de lehet , hogy nem is használunk rá .
    Jó lehet , hogy 3 területre 10db-ot nem tesz rá , de az is valami .

Csípős paprikakaland a neve a felhőnek

genka53, zsani_apja és DevilMókus kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

A kettő független. És a Bahán nem tudsz nullázni.
    Szia Gyöngy!
    Vannak ilyenek. Az olasz köles 7 hónapomba került nekem is...
    Én pontosan írom a nemesítéseimet egy jó ideje. Az idő most nem számít, mert FA-nyal azonnal beszedhetőek a cserepek, tehát ha sürgős, akkor ez a módszer.
    A növénymennyiség is eddig az olasz kölesnél volt a legtöbb, 107 ezer ment el rá (de visszakaptam belőle 17 ezret), és nem is szereztem meg az összes bónuszt, csak 8-at (az utolsó nem érdekel). A 200 feletti növényeknél nem ilyen brutális a növényigény, pontosabban többet kapunk vissza. A lenhez 91 ezer növény kellett, de 41 ezret visszaadott.
    A szükséges körök tekintetében a "rekordom" 78, átlagosan 30-35 kör kell egy növény kinemesítéséhez. A hajdinához hasonló üvegházakkal rendelkező (vagyis ahol 2400 kell a nagy üvegházba) növények nemesítése átlag 52 ezer növényembe került (a visszakapottakat is figyelembe véve 43 ezerbe).
    Fenti adatok tükrében a Jancsikának adott becslésem megállja a helyét.

Utoljára szerkesztett: 13.1.20
    Melan, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Oké zsoké

És ez a 600%-os végső fejlesztéses dekor ? Örökre megmarad a %-a a szezonon belül ? :inlove:

genka53, BriGitta75, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

2020-ban biztos. Jövőre valószínűleg nem.

genka53, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Hát , ez nem túl bíztató :cry:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Azért az elég komoly szám.o_OAzt is érdemes lehet végig számolni mit jelenthet ez a igénybe vehető jelenlegi bónusz maximumokkal.o_OAkár repülhetünk az Amarántig is:p( ez inkább csak poén ,de hátha);)xD

Melan, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy ez a 600% csak az utolsó szezon végén áll majd a rendelkezésetekre, hiszen az utolsó fejlesztés megszerzése után nyeri el a dekor ezt a tulajdonságát.

Melan, ursa11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Igen viszont előtte is lesz már 500% ilyesmio_OMindenesetre ha azt nézzem hogy jelenleg ez 2 aranykategóriás és 2 ezüst maximuma együtt az elég jó.:) Nyilván nem lesz olcsó:) De én úgy is eventezek, nekem ez a játék lényege.:)
    Ergo: A legbölcsebb ha az elejétől kihasználok mindent.;):)Végső soron minden tp. Hát ugorjunk neki.:p
    Ui: A piac méregdrága lesz.o_ONem tudom hogy nem -e ez a fő cél?:music:

Melan, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Ez a 600% annyit jelent , hogy a szorzó az 6 . Az alappal együtt 7x a szorzó .
    Szóval decemberig szolgáljam ki a vevőket , és akkor lesz egy tuti dekor .......
    ........ amit elvesznek év végén ?

17. -BombadilToma-

Igen.
    Illetve nem pontosan; megmarad, és naponta 8000 TP-t ad. Ami nem rossz, de nincs arányban azzal, amit 10 szezonon keresztül teljesítesz érte.

Melan, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

Önmagában ha csak a dekort nézzük biztos nem.:music:Ez inkább ennyi szezonra szól addig lehet kihasználni.;)
    Nem az a gyakorlat ami eddig volt hogy valamit megszerzünk és majd jó lesz valamire.:)Vagy egyszer csak sokat ér( általában nem de vannak kivételek)

Melan, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Nem tudom melyik fájna jobban
    • Mondjuk a Való világ közbeszól és nem tudok megszerezni 1 - 2 fejlesztést
    • Vagy 10 szezont szuperül megcsinálok , és a végén megszűnik a dekor tulajdonsága
    Ha meg akarom csinálni az utolsó fejlesztésig , akkor elvileg minden eventet meg kell csinálni , a vevőket kiszolgálni stb.

Melan, genka53, BriGitta75 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Igen, ha a dekor TP-bónuszos tulajdonsága olyan fontos.
    Viszont az egyértelmű pozitívum, hogy egy plusz dekorba tették át azt a plusz tulajdonságot, ami korábban az utószezonos tulajdonság volt. Ha ez megmarad (és miért ne maradna meg), akkor érdemes lesz megcsinálni azokat a szezonokat, amelyekben ez a plusz dekor az érdekes, és mellesleg kihasználni a szezontrófea TP-növelő hatását. Vagyis van értelme megcsinálni csak néhány szezont is, nem kell elengedni az egész évet, ha mondjuk az első nem jön össze.

Melan, ursa11, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.