Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azokra a kivételekre kíváncsfáncsika lennék.

Te melyiket csinálod meg?
    Én úgy elengedtem a szezonokat, hogy ihaj! A játék eddigi legnagyobb fejlesztési marhaságának tartom.

Utoljára szerkesztett: 13.1.20
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Toma!

Megpróbálom megcsinálni a tesztet. Elég sok előkészületet igényel, ezt sajnos Kékmadár nem tudná megoldani.

osztrak12, genka53, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Amelyikben fantáziát látok. Ha nem lenne meg a gesztenyés felhőm, megcsinálnám ezt is. Egy hét alatt is lehet a magas szintű növényekkel szép TP-t és PÉ-t összehozni. Még alszom rá egyet, de azt hiszem, ezt a mostanit (megint) elengedem, nem tervezek nagyobb nullázást februárra, csak ha majd megvan a hajdina; viszont az csak legkorábban április-májusban lesz esedékes.
    Ha a következőkben lesz olyan nyeremény, amiben benne van a lehetőség, akkor meg fogom csinálni. Szerencsére a szezondekor csak TP-s, így nem érzem szükségét megszerezni az összes fejlesztését; de egy párral is hasznos lehet.
    A lényeg, hogy egyértelműen látszódik a fejlődés szezonról szezonra. Az elsőhöz képest fényévekkel léptek előre, sok panaszt orvosoltak. Még mindig kegyetlenül drága, és ez úgy látszik, nem sokat fog változni, de már van, amiért megérős lehet. Ha az alapdekor TP-bónusz helyett pl. terménybónuszos lenne, akkor mérlegelném az összes szezon végigvitelét is. Így majd szelektálok, és remélem, lesz olyan több is, amiért érdemes lesz a megrendelőkkel bajlódni.

osztrak12, ursa11, Rékuci1111 és 11 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

Bocsánat, hogy magamat idézem.
    Gyorsabban ment, mint gondoltam.
    1. Póréhagymával tudtam nulla percezni gesztenyés felhő nélkül.
    2. Békabogyóval tudtam nulla percezni gesztenyés felhővel és 20%-os szupertrágya imádattal.

Ez így elé neked Toma?

Nekiállok békabogyót nemesíteni. Remélhetőleg összejön a szezon végéig.

osztrak12, ursa11, Rékuci1111 és 10 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

Csodás!!!!
    Még azt is meg tudnád nézni, hogy a póréhagymával (vagy mással) megy-e úgy is, hogy a gesztenyés felhő aktív, de a rekeszben csak a fehér ártatlanság van?

osztrak12, ursa11, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Elsösorban cserékre gondolok. volt néhány ami sokat ért.:music:De itt alapvetően felfogási ösztönzést láttok.A játékosok túlnyomó többsége azonnal felhasznál mindent és megoldani mindent ( gazdakörök eventek) Vannak akik mindent gyüjtenek és sose használnak fel emiatt szinte semmit.:music:( kicsit én is ilyen vagyok);) A szezon meg olyan hogy tervez elöre és amid van azzal most élj.o_O
    Még tanúlom hogy ezt hogy kell.;)xD

7. BackOffice

Na, most vagyok bajban....
    Jelezni szeretnék valamit, amiről már a pletykapadon szó volt.
    Valószínűleg lesz egy nagyon picike átfedés a dekor hatóideje és egy olyan esemény között, ahol sok játékos szokott nulla percezni.
    Semmi nem biztos, semmi nem végleges, de úgy gondolom, inkább beszélek róla virágnyelven, mint hogy a februári eventnaptár megjelenésekor morogjon egy-két játékos.
    Máshogy sajnos nem tehetem, csak így.

osztrak12, Kata_rzis, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Asszem olvastam erről , és ez eléggé jól hangzik . :inlove:

osztrak12, genka53, marcianyja és 2 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

Még a végén beírhatunk a fejlesztőknek egy nagy piros pontot? Mert ha így lesz, megérdemlik.

osztrak12, Leho69, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Igen, akkor is azonnal beérik a póréhagyma.

Szaladok békabogyót nemesíteni.

osztrak12, genka53, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Csak nem ellenségük a saját zsebüknek ? Majd figyelj az akciókra , miközben elhasználod azt a rengeteg zöld cseppet .

osztrak12, genka53, marcianyja és 4 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Nem érdekelnek az akciók. Akkor zöld cseppezek, ha én akarok; és szerencsére van bőven, erre mindig figyelek.

osztrak12, ursa11, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

Ha 1 kis biztatás belefér hadd idézem az angolok híres mondatát:music::
    Isten óvd meg a Királynőt!;):)

osztrak12, genka53, marcianyja és 2 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Toma!
    Egyet áruljatok el nekem, mert biztos bennem van a hiba, de miért fontos a békabogyó? :cry: Esküszöm nem értem..
    Zsut nem merem kérdezni annyi dolga van és amúgy is mindent kinemesít, de ezzel a bogyóval most tényleg nem vagyok képben..
    PS: újraolvastam mindent, megnéztem a békabogyó bónuszait amik nekem nincsenek meg és rájöttem, hogy miről van szó.. nem kell magyarázni, de törölni sem akartam a hozzászólást. Bocs a felesleges kérdésért :D

15. HéricsBáró

Valami olyasmi a lényeg , hogy ez az egy hetes dekor a maga 5% hamarabbos helyettesíti a gesztenyés felhőt
    Amivel eddig lehetett nulpercezni , AZ A FELHŐ NÉLKÜL IS MEGY .
    De csak egy hétig .
    De az is valami .

osztrak12, genka53, marcianyja és 3 más kedveli ezt.
  16. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Én még most sem értem, hogy miért jó, pedi már elolvastam az idevonatkozó dolgokat. Segítenél hol olvassak még? Köszi

osztrak12 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!

Drága @BackOffice

Növényes bónusznál véletlenül 5 szezonzseton lett a 2 helyett. :D Előzőeknél is 2 volt. Említsd meg majd az illetékeseknek, köszi! ;)

-gyöngy-581, imi010, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Kettő akkor volt, mikor növény TP-re volt bónusz, ez itt növény db, lehet, hogy az többe kerül. :music::)

-gyöngy-581, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Az előzőnél fa és termény volt 2-ért. Reméljük marad a kettő. Bár a +1 hozam komfortnál nem jelent sokato_OMax eventeknél jöhetne jól.:p
    Gyerekek 4 nemesítésből 2 kicsi 2 közepes adott 1 12% vizet és beadta a sz-trágya imádatot!:D
    Az eddigi legjobb!( metélőhagymánál az első 26 semmi ;)
    Jöhet a szezon.;)xDxD
    Ui Ennek tükrében lehet mégis megszerzem gesztenyés hiányzó részeit:)

osztrak12, marcianyja és Kuzdern kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Téli szezon : 49. szint és 19.750 szezonpont megszerzés a Szezontrófeához

Fagyos szezon : 38. szint és 32.020 szezonpont megszerzés a 1 Szezonkupa fejlesztéshez
    • És 34.450 szezonpont kell a Fagyos ferkóhoz .
    A szezon idején futó eventekben az előzetes információnk szerint 13.240 SZJP szerezhető

Szóval marad körülbelül 21.000 szezonpont

De.......

Újdonság az eddigiekhez képest, hogy hetente farmaranyért vehetünk SZJP-t. Ami 1250 szjp x4 = 5.000 SZJP

Marad 16.000 SZJP

Ha a napi vevőket kiszolgáljuk kereken napi 600 SZJ-vel akkor az 27 nap .
    Ha a kezdő napon kezdünk , ami január 16 , akkor február 4-én kész a szeonpont gyűjtés .
    A főszezon vége 14.-e , de nem tudjuk , hogy az utolsó eventből mennyi szjp-t lehet szerezni , és főleg az , hogy az mikor lesz időpontilag .

Reális a matekom ? :D

osztrak12, -gyöngy-581, imi010 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.