Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szia Melan. :) Hogy állsz a nemesítéssel és a szezonnal? Össze fog jönni a terved? Megy a drukk. ;):)
    Vásárlás és mindenféle csiribiri nélkül a 26. szinten toporgok. :) Úgy rémlik, hogy az elején pár vevőt kiszolgáltam, de olyan régen volt, hogy elfelejtettem. :D Azóta be se dugtam oda a csőrömet. :) 2x tudtam kivenni a +1 állatot, ennyit megért nekem, mert szinte nem adtam be semmit, csak az eventeket csináltam.

HéricsBáró, PalMa, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jooo reggelt :)

Meg van a hajdina, mar egy jo ideje sikerult:) Ma pedig meg lett Ferko is, ugyhogy most lablogazas jon kicsit, meg gyujtogetem meg a szupertragyat amig lehet, nincs mar sok ido:sleepy:

Csinaltam egy kis leltart is, es meglepo modon keves dolog fogyott igazan a pajtabol, pedig leginkabb a raktarhazakban potoltam csak az allatokat, termenyeket. Ami legjobban fogyott az a vetotabla elejen levo novenyek, azokbol negativban allok, de a tobbi novenyt nagyjabol sikerult potolni a piros kosarbol. Meg a szerszamok is inkabb gyarapodtak kicsit, mint fogytak volna, szoval nem annyira elkeserito. Persze a piacon CSP-ben jobban jartam volna, ha kiviszem ezt a csomo arut. Cserebe viszont meglesz a hajdina nullazas egy kicsit, szoval nekem jo igy:)

genka53, HéricsBáró, Gio és 12 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Melan!
    Gratulálok a sikeredhez!;) Azt csak remélni tudom, hogy sikerült megszerezni a Szülinapi kívánság felhősort is.:)
    /tudom, hogy a gesztenyés nem volt meg/
    A mostani szezont sikerült teljesítem, az utolsó sort többször indítottam.:)

DevilMókus, Melan, Fuhur és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Na akkor hajrá, hajrá, hajrá....
    Szia Sali.:) Nem kell hozzá a Szülinapi felhő, elég a Ferkó is. Berakok egy táblát hogy lehet megcsinálni:
    Szupertrágya 50 %
    Nemesített növény 25 %
    Rúna 10 %
    Ferkó 5 %
    karácsonyi süti 5 %
    fehér ártatlanság 10 %

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kakaska!;)
    Köszönöm szépen a táblát. Nem dicsekvés képen, de nekem megvan mindhárom a nullázáshoz. Az egyik arany rekeszt szeretném majd felszabadítani, ha beesne még valami/valamik a kerékről és a pajtából.;)

DevilMókus, Melan, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Hááát én is csak remélni tudom hogy megvette a Szülinapi felhőt, mert azzal később ki tudná váltani Ferkót.
    Akinek kell az üres rekesz:
    Szupertrágya 50 %
    Nemesített növény 25 %
    Rúna 10 %
    szülinapi kívánság felhő 5 %
    gesztenyés felhő 5 %
    fehér ártatlanság 10 %
    MARAD 1 ÜRES ARANY REKESZ

HéricsBáró, DevilMókus, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Koszi:) A szulinapit nem vettem meg, de ahogy Kukori irta, nincs is ra szukseg Ferko melle:) Neked jol fog jonni, mert a 100% novenybonusz aranyrekeszes8)

Koszi, meglatjuk mire jutok:D

8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is úgy látom hogy amit beadtam (3* adtam le végül is a 40-e szintet) az nem igazán érezhető. :music:Főleg az első kettő megrendelő(nem teljesen) a bahások(itt se minden) tenyészállatok , terményeket ,és szerszámokat kaptak .o_OEzekből piros ládából felhőből többet is kapok.:music:1-1 bónuszos állat vagy fa ültetés fókuszálva ami kevés van bőven elég hogy ne legyenek érezhetőek a beadások.:music:Vagy nemesített növények a szerszámokra.
    A hangya és a dobozhal mindenképp nyereség,:music: hogy a Ferkó hozz -e akár eventkor vagy 0-kor szabad bónuszt majd kiderül.;)
    Lesz most szezon nélküli 2 event (ki indulva abból hogy gyógynövényest átalakították) talán hasznos lehet.:p
    Ha nem akkor is jó hogy nem kell figyelni az érésidőket.:)

Utoljára szerkesztett: 11.2.20
    incimami, Melan, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia. Nem azért nem adtam be, mert nincs a pajtában, hanem azért, mert nem érdekelt a "főnyeremény". Ha a következő szezon jobb lesz, akkor önként és dalolva beadom. :D

incimami, Melan, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Igen ez tiszta sor.o_OInkább csak azt mondom hogy jól kezelve lehet ez a szezon dolog is hasznos.:music:(A pajtába lévő rendezés hogy épp mi van fogyóba az mindenképpen hasznos itt)o_O
    Ha tudom hogy meglesz mindkét felhőm valószínűleg nem kapok ebe bele,:)de semmiképp se bántam meg mert szisztematikus játék ez ,;)jól lehet sakkozni hogy mikor mit éri meg leadni.:p
    Az előző szezont jóval veszteségesebben kezeltem, idő kell míg kialakítjuk kinek mi testhez álló.:music:
    Komolyan már egész megszoktam, a hátralévő 4 napban nem jönne ki nyereségesen még 1 ismétlés:music: és már hiányzik;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 11.2.20
    Melan, kukori80 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! SOS hol tudok hozzájutni szezon-jutalompontokhoz? Az utolsó sornál vagyok és nem leszek készen, ha nem jutok valahol még hozzá pontokhoz. Köszi előre is a választ.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, olvasd át ismételten a Fagyos szezon event ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fagyos-szezon.19023/

Újdonság az eddigiekhez képest, hogy hetente farmaranyért vehetünk SZJP-t.

Ára: 50 farmarany
    Tartalma :1.250 SZJP

Amikor újabb csomag érhető el (azaz eltelt egy hét), akkor a haladást jelző csík végén látható egy kék + jel. Ha erre kattintunk, elvisz arra a felületre, ahol meg lehet venni a SZJP-kat.

A csomagok elérhetőségének pontos időpontjai:

3. csomag 2020. február 05. 14:00 - 2020. február 14. 13:59

13. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok!
    Sajnos csak a 38-as szintig jutottam, így nem lesz meg a hangya pedig nagyon szeretem volna. 9 óra múlva lehet újra beadni de azért éjfélig nem leszek fent . Majd legközelebb !!

incimami kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Holnap kettőig még kiszolgálhatod a megrendelőket, ha azzal még fel tudsz érni a 39. szintre.

incimami, jucus100, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  15. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Kb félidőnél jöttem rá, hogy nekem mégiscsak kell az a hangyaboly. Hát elég sok megrendelő ki is használta ezt, de kiszolgáltam őket, legyen egyszer jó szezonjuk. Legközelebb résen leszek!

Leho69, incimami, FlóraKatica és 3 más kedveli ezt.
  16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Melan lenullazta a hajdinat, no meg a szupertragya keszletet, de Melan most boldog:p:D:D

tandem6, vihence, nyuszika215 és 12 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Jóóó reggelt. :)
    Szia Melan.:) Az a lényeg, hogy sikerült és boldog vagy. Melan majd visszapótolja a szupertrágyát. ;) Gratulálok.

18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Koszi :) Nekem ez a szezon megerte nagyon:inlove:

A szupertragya majd visszajon, mivel most meg futnak a bonuszaim, majd probalok ettol a kapzsi majomtol is kikunyeralni valamennyit:D

DevilMókus, genka53, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jön a velencei.
    Az jól látszik, hogy lazán duplázták az eventekben begyűjthető cuccot. Az is látszik, hogy 14000 kell pontból, ha valaki megbirkózik az eventekkel. Ami napi 500al már hozható is. (megrendelők, farmáruda, prém, vásárlás.)
    Az is jól látszik, hogy a velencei hóembernek lesz némi értéke, szemben az előzővel. Főleg úgy, hogy jön egy kis dobozhal még mellé.
    A zsetonok értéküket rohamosan veszítik el, a fenti lazítások következtében.
    Ezzel együtt, egyértelmű, hogy nem tesznek le arról, hogy a játékosokat rászoktassák a szezonozásra. Ahhoz pedig, először meg kellene szerettetni velük. Melynek azért még mindig komoly akadályai maradtak. Az egyik az, hogy a folyamatos eventezésre épít. Nem mindenki bírja azt idővel, energiával, és türelemmel. (Elég lenne annyi, hogy minden eventnél a full teljesítésnél kapnál egy piros zsetont, melyet a szezonboltban max 3x lehetne beváltani 7000 pontra. Vagyis, aki hoz 3 eventet fullon, az megkapja a jussát. Nem összevissza szórogatni a pontokat. A többit esetleg kék zsetonra lehetne váltani.) A másik az, hogy azon kívül, hogy pajtát kell folyamatosan üríteni a folyamatos eventezés mellett, igazából nem különbözik egy farmárudától. Márpedig a farmárudában nem sokat lehet jáccani. És semmivel sem látok ebben több játékot, mint abban. És mégis event. A harmadik pedig az, hogy minden megszerezhető cucc olyan mulandó. Lejár, mint a forgótárcsás mosógép fedele. A harmadikhoz tartozik még az ideiglenes bónuszos kütyük nem futtathatóak. Még nem próbáltam, hogy legalább az arató tojásként kezeli-e őket?
    Van még mit finomítani rajta.
    Az előzőnél behúztam a kupafejlesztést. Mindössze tapasztalatszerzésnek szántam. Mintha a fogam húzták volna időnként. És az sem esett jól, hogy folyamatos eventkényszerben voltam.
    A majom event is jobban csúszna, ha az a királynő játékonként elhajigálna 100 pontot. Avagy a 70 játék után adna egy piros zsetont.

Utoljára szerkesztett: 21.2.20
    Kukackukac, PalMa, valibori69 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.