Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én egyiket sem sajnálom, félreértetted amit írtam :)
    Nem sajnálom amit beadok, mert régen is Csp-re és Tp-ra váltottam amikor játszottam a vevőkkel és most is. A különbség abban van, hogy nem csak ezeket kapom, hanem annál sokkal több az amit a szezonok a pajtáért cserébe adnak.
    Egyedül Sir Mókkal állok néha vitában, hogy ő kapja meg amit kér vagy a gazdakör... Sokat szelídült amit kínál, de ettől nem könnyebb a döntés, hogy melyik cél legyen a fontosabb :D Szóval ott nem mindig a vevők győznek, de egyébként minden kérést teljesítek :D
    (ha volna olyan szavazás, hogy melyik szmájli az amit legkevésbé szeretünk és soha sem használunk én a nyelvlógatósra szavaznék gondolkodás nélkül)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én a 10. szinten vagyok :inlove:
    :eek:o_O:wuerg::cry:

DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Nem volt jó kifejezés hogy sajnálom inkább nem szívesen adom nekik:music:Sir Mok nálam is ritkán kap, vagy néhány titok-állat bahás állatok ilyesmi.o_OVan olyan amit néha oda adok néha nem. /Pld a Mókuska nem nagyon kell , de nem szívesen adom/xD
    Ez a nyelvnyújtós smajli nálam olyan hogy kész vagyok ,de jól érzem magam:):wuerg:Akkor hanyagolom..:D
    23 szint 572/1030:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Nem lehet a központnak jelezni, hogy ne erőltessék a dobozhalat? mióta a játék elindult, a piacon sem lehet hozzájutni egy árva darabhoz sem. Miért nem olyan állatokat raknak be, amit teljesíteni lehet. Ha csak azért nem, hogy a csomagot vegye meg mindenki jó pénzért.

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Nekem van dobozhalam de azt a megrendelőt szinte sose adom le. o_O:music:Elég sok pontot lehet szerezni nélküle is. :music:Mondjuk ma csak hangyát kér, az még mehetne is ,:)de teknős farkas kakaska semmikép se azokat nem egyszerű termelni.o_O
    Nálam már jó ideje van a piacon , igaz az ára 500000 és 1 millió között ingázik.:)

6. -gyöngy-581

Szia!
    Hagyd ki, nem szükséges minden vevő minden kérését teljesíteni. 1-1 tétel kihagyásától még nem dől össze a világ és nem múlik rajta semmi sem. A dobozhal játékban van, tehát joggal kérhetik a megrendelők.
    Nekem van dobozhalam, oda is adom, ha kérik a megrendelők és viszem a piacra is ami marad. Jut is, marad is.

maszilva, Ribiszke, incimami és 2 más kedveli ezt.
  7. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    27-es szinten vagyok, innentől csak részletekben fogom teljesíteni a megrendelők kéréseit. Bár, a ládák az utolsó ismételhető szinten elgondolkoztattak azon, hogy esetleg megérheti párszor megcsinálni újra. De még átgondolom ezt a dolgot. A dobozhalat mindenképpen megszerzem, mert olyanom nincs, és mindig kéri a megrendelő, meg kell a gazdaköribe is.
    Mindenkinek sok sikert a szezonhoz.

csopke1, DevilMókus és incimami kedveli ezt.
  8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Igazad van, csakhogy szeretném megszerezni az utolsó tételben szereplő ezt a fránya dobozhalat. Félek, ha nem teljesítem minden vevőm kérését, akkor nem fogok végezni az utolsó tétellel.

DevilMókus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

A dobozhal nem az utolso tetelben van, hanem az utolso elottiben. Ehhez kell 35,770 szezonpont, ha az eventeket szorgalmasan csinalod, akkor azokbol jon 19,230.

Ez azt jelenti, hogy a megrendeloktol kell napi 571 szezonpont atlagban a 29 nap alatt. Ha kiszolgaljuk az osszes megrendelot, akkor 1,710 szezonpontot kaphatunk toluk (Vuk Vikit nem szamolva), tehat 3x annyi, mint amire szuksegunk van. Magyarul boven van lehetoseged valogatni, amennyiben folyamatosan eventezel, es osszeszeded a szezonpontokat az eventekbol. Eljutottonk odaig, hogy ha ugyesen csinaljuk, a pajtank tenyleg meg sem fogja erezni a szezont:)

maszilva, -gyöngy-581, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Engem a dobozhal nem hat meg. A célom az volt, hogy szombatra bedobozoljam a 30. szintet. Ez sikerült. ;)

[​IMG] ez majdnem 30 :D

drunyi, Gio, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  11. Puszpang

Puszpang Rutinos

34....391/1500 a jelenlegi állásom. Sokat dobott rajta a most futó event.;)

Gio, DevilMókus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. nikolina87

nikolina87 Utánpótlás-írogató

Van valakinek ötlete arra, hogy ha két farm teljesen azonosan teljesíti az eventeket, vásárolja a heti csomagot, kiváltja a szezonbérletet, kiszolgálja ugyanazokat a vevőket (növény, fa, szerszám), miért van eltérés (rendszeresen!!) a szezonpontok mennyisége között? Tegnap este 55 pont volt az eltérés a 28. szinten.

13. -gyöngy-581

Sziasztok!

Nálam ez a helyzet:

Szia Szomszi :)
    Ugye ezt csak nagyon halkan mondod, mert a végén meghallja valaki és változtatnak rajta egy picit. Például a farmárudában láttam, hogy a szezonpontok már csak utoljára szerepelnek...

Utoljára szerkesztett: 6.3.20
    ljanika6, Gio, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

SZiasztok:)

Énis a 35-set taposom..:D lassan kész:)

Gio, DevilMókus, gyulaika és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ötletem van, de biztosat nem tudok :) előfordulhat (a legnagyobb odafigyelés és körültekintés mellett is), hogy az egyik farmon például Gézen Gúznak a 4. megrendelését kiszolgáltad, a másik farmon nem:music:

Gio, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  16. nikolina87

Köszi, gondoltam erre, de már több szezonban ugyanígy csinálom: csak fák, növények, szerszám. Amikor észrevettem az eltérést, az utolsó napot leellenőriztem. Ugyanolyan volt, mint máskor. A kiegyenlítést azért megoldottam. Most az event végén újra megnézem, de tényleg olyan, mintha valahonnan eltérő mennyiség érkezne...

DevilMókus és Rékuci1111 kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia nikolina87!
    Ha éppen 55 szezonjutalompont a különbség, akkor vagy Gézem Gúznál, vagy Vuk Vikinél adtál be eltérően.
    Idehoztam, hogy a későbbiekben a kalkulálásoknál figyelembe tudjátok venni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/velencei-szezon.19187/#post-1075427
    Megrendelő neveSzezon-jutalompont
    Menyét Menyus
    26
    53
    27
    52
    Gézen Gúz
    27
    52
    26
    55
    Pu Fo Ka
    27
    27
    52
    Lee Ba
    26
    52
    52
    52
    Robin Hód
    27
    52
    52
    Bim Boo
    52
    27
    26
    Miss Röfi
    28
    28
    56
    56
    Vuk Viki
    55
    27
    27
    27
    Bari Mari
    27
    54
    27
    54
    Tig Rincs
    53
    53
    27
    27
    Ara Croft
    27
    27
    53
    53
    Sir Mók
    31
    31
    78
    78
    .

Gio, stellácska26, nikolina87 és 5 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Direkt csinálja ám..:D tudom ám..:D

-vadocka70-, drunyi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  19. nikolina87

Köszönöm szépen a választ.
    Én is ilyesmire gyanakszom, de mióta látom az eltérést, kifejezetten figyelem, mit adok el. Mindig ugyanazt, mindkét farmon.
    A Nagy bumm-ból begyűjtöttem a szezonpontokat, a két farm most így áll: 1. 33szint+950 szezonpont, 2. 33szint+1028 szezonpont. Eltérés 78 pont.
    Holnap jelentkezem ;o)

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A találgatások helyett inkább add meg mindkét farm ID számát mielőbb és utánanézek!
    Ha hiba van, ami nem kizárt, de az esélye nagyon pici, akkor jelentenünk kell. Ha más az eltérés oka, akkor pedig jó lenne mielőbb ide is megírni, hogy ezt a misztikus történetet megnyugtatóan le tudjuk zárni.

rozo52, vihence, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.