Szezon eventek csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 28.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vm68

vm68 Rutinos

Nálam is lezárt :(
    3 farmon gyorsítók, + termések és persze beért vetemény

DevilMókus kedveli ezt.
  2. vasladi

vasladi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ilyenkor mi van? Éppen betakarítottam, félig sikerült, ráadásul dupla termésnövelőkkel.

3. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok mi történt teliold területtel miért van zárva nekem is félig sikerült betermelni

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én próbálok örülni ennek a friss dolognak , és szeretnék valami pozitívumot látni .
    A tenyésztéses számolásom rossz ? Ha 3 db 20% idő bónusz van , az nem 60% ? Van a rózsaszín zselé ami 50%
    Ha az 50% + 60% az 110% . Ezek szerint rögtön beérik a tenyésztés ?

Leho69, Ribiszke, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akármi is történt a teliholddal, annak ehhez a topikhoz nincs köze. Kérem, hogy ide ne írjatok erről!

Frissítés után elérhetők a teliholdas területek.

6. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Úgy látom, más is meglepődött! Jöttem aratni és lakat a területeken!!! Nem arról volt szó, hogy egy hónapig használhatóak a területek?

7. BackOffice

Igen. És? Ez annyira megéri?
    Én bőven jól vagyok a 3-4 perces tenyésztéssel is. Mert annyira le tudom hozni már most. Minek nulla perceznék a tenyésztéssel? Erre nincs épeszű indok.

genka53, -ágianyu33-, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Mert lehetett növénnyel nulla percezni
    Nemrég már lehet állattal is nulla percezni .
    És most eljutottunk a nulla perces tenyésztéshez .
    Ezt miért baj leírni , ha lehetséges ?
    Ha lehetséges a nulla perces tenyésztés , és még nem beszéltünk róla hogy miért éri meg , akkor honnan tudjuk , hogy nem éri meg ?

Leho69, Ribiszke és milanzs kedveli ezt.
  9. Blökix

Blökix Fórum hercege

Nem éri meg,ennyi.
    Szerintem nincs ebben semmi bonyolult.

opei, genka53, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Jancsika! Nem érted. Ez nem titkos infó, lehet beszélni róla.
    De ne mondd azt, hogy olyan nagy szó a 3-4 perces tenyésztésből nulla percet csinálni, mint mondjuk a 30 órás amarántból, vagy a 27 órás neon medveólból.
    Nézd már az arányokat is!

opei, genka53, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Jó értem én , hogy bedobsz milliárd CSP értékben növényt , és nem kell 4 db bájital , csak 1 db rózsaszín zselé , és rögtön beérik .
    Ezt értem .
    Sőt , azt is értem , hogy a bájital olcsóbb jóval , mint a vevők amik kérnek , mert az nagyon drága .

De ha bedobták ezt a lehetőséget , akkor engem érdekel , és mozgatja a fantáziámat .
    Szóval kell nekem ez a 3 db zseton , hogy kipróbáljam , és utána rajájöjjek magamtól , hogy jó ez , vagy nem .

farmeres53, DevilMókus és Melan kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy csapda a legtöbb ember számára. Nem tűnik soknak a 20-20 ásó meg festék, de minden nap beadva rengeteg. Igaz, amit írsz, rengeteg szerszám jön, és egyre több, de annak a 95%-a fa meg szög meg tégla meg cserép. A rabló (bocs: megrendelő) pedig 71:35 arányban (ritka:gyakori) kéri. Még egyszer: 5:95 arányban kapod. Nagyon hamar ki lehet fogyni belőle, ha valaki nem vigyáz.
    Általában az egész megrendelősdi egy csapda. A napi mennyiség nem tűnik soknak, de ha hónapra vagy évre kiszámoljuk, akkor rengeteg. A játékosok egy jelentős része arra panaszkodik folyamatosan, hogy nincs idő pajtát töltögetni. A számukra tehát ez az egész még nehezebbé teszi a játékot.
    Olvasd el még egyszer: nem akartalak egy szóval sem meggyőzni, hogy ne csináld. Csak leírtam, hogy én miért nem csinálom.
    Majdnem biztos, hogy nem adódnak össze semmivel. Az eddigi összes tenyésztést gyorsító bónusz önállóan, egy szorzással veendő figyelembe. Még a 4 bájital sem adódik össze. Szóval a jelenlegi 5 perc helyett 2-3 perces lesz a tenyésztésed, vagy 10 perc helyett 4. És ezért áldozol be 800 millát, hogy egy alkalommal egy tenyésztős evented 5x10 perc helyett 5x4 percig tartson. De mindezt már írtam Neked 2 napja is.

Fatther, opei, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Elhiszem hogy mit írsz , sőt fel is fogom .
    De néha el kell követni bizonyos hibákat , hogy rájöjj , hogy rossz úton jársz .
    És én ezt szeretném elkövetni , hogy legyen tapasztalatom róla .
    Ki szeretném próbálni ezt a tenyésztési módszert is .

Apropó .
    Most csak fél hónap van a 18.000 pont megszerzésére ?
    A következő hónap meg teljes egész hónap ?

Leho69, Ribiszke, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Baro Ur,

A halloween szezon november 13-ig tart, ez van az ismertetoben, tehat nem fel honap.

genka53, Sali~*.*, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Szia
    Na az tök jó .
    Már csak az a problémám , hogy hol látom , hogy mennyi pontot gyűjtöttem össze , és mennyire közeledik a 18.000 pont .

DevilMókus kedveli ezt.
  16. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Sziasztok! Nem nagyon tudom még, hogy mire lesz jó ez az új játékelem, csak jelezném, hogy nem érkezett sem felugró ablakban sem sehol az az alap dekor, amit majd fejlesztgetni kell....másnál?

17. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Beadtam mindent a megrendelőknek amit tudtam. Nem kéne valami szintet lépni vagy bármi mert nem igen történt semmi Vagy mit kell most?

Leho69 és szekulagábor kedveli ezt.
  18. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam sem jött semmi.

19. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok,nálam sem jelentkezett!

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

A szezon ablakban lehet kovetni a szinteket ahogy lepkedsz elore.

Jelenleg az "eloszezon" fut, szerintem a kitehetot 2 nap mulva kapjuk meg amikor elkezdodik a "foszezon". Addig szezonpontokat sem kapunk a megrendeloktol, tehat nem erdemes semmit beadni nekik.

(Megjegyzes: ugye erosen kerdeses, hogy utana se nagyon erdemes nekik barmit beadni;))

Leho69, Lillapilla73, V2-Gazda és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.