Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Végeztem az új szezonnal :)

Hasonló sikereket és szép napot kívánok mindenkinek :)

Sali~*.*, .barbi1., Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Nektek van piros matricátok? A sárga - és a narancs megmaradt, annyit be is tettem, hogy tovább lépjek, de pirosból egy sincs!
    Előzőnél meg volt csinálva 100%-ra, tehát voltak matricáim.

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Igen, nagyon sok matrica volt a pirosnál is és 100 % után is sok maradt még.

A növényest és fást csak 20 %-ig csináltam, a kütyüst vittem végig.

Sali~*.*, Swartsch, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Miután írtam, ráfrissítettem, semmi. Most beléptem az eventnövény végett, ránéztem és ott voltak (5 db-ot kellett csinálnom a meglévőkhöz még). Viszont a fiam farmján továbbra is üres a piros rész, pedig ott is 100% volt korábban.
    Fokozatosan érkeznek meg a farmokra a már elkészített piros matricák? Passzolom, nem tiszta a kép.

farmerSS és Swartsch kedveli ezt.
  5. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia, sziasztok! :)
    Nálam is üres a piros matricaalbum... nincs meg egy sem.

Sali~*.*, PaySkin, SnéDóri és még 1 ember kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Kliensben nem tudtam én sem csinálni, de cromban ment minden simán.

SnéDóri, PaySkin és Swartsch kedveli ezt.
  7. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia! :)
    Én Chromeban játszom mindig, sajnsos nem megy. Írtam a hibásba, remélem sikerül rendbehozni. :)

Sali~*.*, SnéDóri, PaySkin és még 1 ember kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Közben csinálni kell matricát, pl. piroshoz narancsnál, utána aztán a pirosnál is. Én ezt szeretem, paár perc alatt letudom. :)

farmerSS és Swartsch kedveli ezt.
  9. zsomci1

zsomci1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megkaptam az alapszezon díj fejlesztést, igenám csak nincs alapszezon díjam, amire rátehetném! Megnéztem a zsomci kertemet is, és ott sincs meg az alap. Kérdezném, azt mikor lehetett beszerezni, mert régóta játszom és szinte minden szezont teljesítettem??? Segítséget köszönöm! zsomci1 ID: 15296799

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Megkaptad, kitetted, valószínűleg már fejlesztetted is. Akkor pedig már Szezon díj 2 a neve; így keresd.

Alap szezon díj[​IMG]2.22:0017.0001 db Smaragdos láda1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja,
    Világítótorony,
    Napraforgódomb,
    Szezon díj 1[​IMG]2.22:0018.0002 db Smaragdos láda
    +
    180% TP/BTP bónusz 3 órán át
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja,
    Világítótorony,
    Napraforgódomb,
    Szezon díj 2[​IMG]2.22:0019.0001 db
    Trágyás láda IV
    +
    200% TP/BTP bónusz 4 órán át
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Világítótorony, Napraforgódomb,
    Szezon díj 3I[​IMG]2.22:0020.0002 db
    Trágyás láda IV
    +
    250% TP/BTP bónusz 4 órán át
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja,
    Világítótorony,
    Napraforgódomb,

11. -BombadilToma-

Szia!
    Tedd ki kézzel a váza ikon alól.

vihence, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. imptopito

imptopito Fórum-zöldfülű

Köszönöm így sikerült 8)

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. Myssy

Myssy Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    még csak nemrég kapcsolódtam bele újra a gazdálkodásba és még keresem a dolgokat.

Hogyan tudok matricákat gyűjteni?
    Azt értem, hogy a szerencse érmével lehet az automatában sorsoltatni, de azt hol szerzem be (az eventen és a boltba).
    Valamint ezt a narancs/piros zsetont sem tudom sehol gyűjtögetni. Nálam minden nulla és már minden hol kerestem.

Köszönöm a válasz előre is :)

14. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném elmesélni, hogy szezonfüggő lettem. A mostani szezon meghozta számomra a kábulatot. Engem már semmi nem érdekel, csak a szezon.
    Meg azért a jutalmazó dekorok is.
    Meg az óriás ólak.
    ... xDxDxD
    Igen, lehet hogy idővel bővítem ezt a bejegyzést. ;)

SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Szia!
    Itt a matricasorozatok általános ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/thre...ővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399471
    Matricákat eventekben kapunk, alkalmanként 1-3 darabot.
    Szerencseérme, narancs- és piroszsetonok, valamint a matricaragasztó eventnyeremények lehetnek, jöhetnek a szezonból is. Szomszéd-ajándékozáskor is küldhetőek. A zsetonok főleg matricák beragasztásakor jönnek: 2 sárga (sima, alap) matrica beragasztásáért 1 narancszseton, két narancs matrica beragasztásáért 1 piroszseton jár. Szerencseérme van a Farmárudában is, 400 farmpengőért kiváltható 1 db (az évszázad üzlete...).

vihence, SnéDóri, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  16. Levi0728

Levi0728 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hol tudok + megrendelőt szerezni? Most 10 van de azt hiszem 12 van.köszönöm a választ.

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia, a bölcs tölgynél illetve a majmok szentélyébe...
    Ha jól tudom...:music: Nagyon rég váltottam ki... :wuerg:

GA-BI-O-Farm és Levi0728 kedveli ezt.
  18. Levi0728

Levi0728 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Levi0728

Levi0728 Fórum-zöldfülű

Megtaláltam .11 van így .1 még valahol bujkál ,ha jól tudom 12 van

feki13 kedveli ezt.
  20. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Nálam minden ki van váltva és 11 megrendelőm van. Ha jól emlékszem, a 12. megrendelő a prémium gazda előfizetés mellé jár.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.