Visszajelzés Táblajáték - kánaán - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!

Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Érkezik a Táblajáték - kánaán event.

Az event kezdete várhatóan: 2025. január 09. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. január 15. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Ültetős, felröppenős, malomban keverős, táblajátékos, kvízkérdéses
    Eventnövény: Vadkártya
    Az event felreppenője: Szénsavas üdítő
    Malomtermék: Kártyapakli

Különleges kellékek: Csillagos érme, Trivia pontszám
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, Swartsch, vihence és 3 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Swartsch, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok!
    Ez a játék a kedvencem, de a jutalom "1 db, azaz Egy darab farmpengő" kiveri nálam a biztosítékot!
    Inkább ne adjon semmit, ha csak erre telik!!! >:(>:(>:(

Luszike150150 és NagyG1950 kedveli ezt.
  4. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia! Én nem láttam 1 farmpengőt csak 12-t és több helyen 3-t, de ha Te láttad biztos van benne akkor azt fogadjuk el ha nem javítják.

5. Dolphin

Szia,
    Játékostársad vélhetően a Felhő jutalma kapcsán fejezte ki nem tetszését.
    Szerencsére az eventben nem ez az egyedüli jutalom, amit megszerezhetünk, de megértjük, ha ez a jutalom neki kevés.
    Sikeres eventet!

Othep, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  6. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Köszönöm, azt nem is figyeltem de tényleg így van. Az is több a semminél!

vihence és Dolphin kedveli ezt.
  7. Dodobá13

Dodobá13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos a felhősor megint 24 órásra sikeredett, amit "kicsit" rosszallóan vettem, lehetne 23 órás is! Így akik nem tudnak óra - percre aratni naponta, azoknak szívás! Igazán módosíthatnák központilag!

8. Goran

Goran Fórum bárója

30 órás dekorok, 24 órás felhő, erősen gondolkodom elkezdjem-e, mert ez nálam inakább a szívatás kategória, mindennél már rendelkezem sok jobb elemmel, így az értékelés nálam 1-es sajnos. Ha esetleg változtatnak valamin, akkor majd én is.8)

apus54, barbi021951, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Hát nem tudom....."az is több a semminél" . A semmiért azért nem eventeznék, és ez nem vigasz, hogy több a semminél. Az event neve meg Kánaán..........

barbi021951, magika, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. PBerti

PBerti Haladó

Igazad van sajnos. Nálam is a 24 órás felhők csak vannak...leginkább két naponta tudom aratni őket. Ha csak 5 perccel később ülök le,reggel munkába menet már nem tudom learatni.

mucus252, farmeres53, barbi021951 és 2 más kedveli ezt.
  11. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Hello. A Táblajáték - kánaán event a Farmerama Mobile alkalmazáson nem elérhető mivel belépve tapasztaltam, hogy nem jelenik meg az event vagy mobil alkalmazáson nem minden event vagy esemény elérhető? Töröltem az alkalmazást és telepítettem de változatlan! Nem rég jutott tudomásomra, hogy lett alkalmazás is, erről miért nem kapott tájékoztatást egy beregisztrált gazda? Support? Köszönöm és Üdv.

12. Dolphin

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad.
    Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is.
    Pont ebből adódik az is, hogy jelenleg még nem minden event érhető el rajta.
    Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni. Köszönjük a megértésed!

Marika-, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Hello. Köszönöm a gyors választ és az információt. Reméljük, hogy jóóóóó lesz mikor meglesz rendesen. Üdv., Doggyra

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Néha úgy látom hasznát veszem ennek a lassú víz partot mos dolognak. :D Még ennyi hibát ami itt van, röhejes még mindig :D

Tudjátok mi a legviccesebb ebben? Hogy 1 éve tértem vissza 1x tuti e már lehet 2x is volt azóta ez a mondhatni típusú játék elem, de inkább mondjuk ki, konkrét koppintással. Ennek tudatában ha a toronyorát adnának ingyen a sok hibáért is kevés lenne :D

Még a mikulásosnál csak-csak befért ez, na de itt komolyan? :D Jelentkezhetek játék fejlesztőnek? Tulajdonságaim:
    Sose programoztam
    Sose terveztem játékot
    De jóó pézért én is elrontom ha kell :D

3000 gaz letermelve, megvárom az utolsó napot, hogy ne veszítsek pontot, talán..:D

-Ilona53-, ildiko44, mucus252 és 5 más kedveli ezt.
  15. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. megvettem a felhőt, és a 3 kitehetőt. be akartam üzemeli, és azt írja nem rendelkezem vele. miétr?

16. Dolphin

Szia,
    vélhetően nem olvastad el figyelmesen az ismertetőt.
    Csak kettő helyen emeltem ki benne, hogy a felhőre a (+)-os dekort nem tudjuk feltenni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán.25878/#post-1429095
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán.25878/#post-1429096

Amúgy (+) dekor nem rakható fel felhőre, s ezt minden event ismertetőben kiemeljük, így nem 2025-s újdonság.
    Tedd ki területre, arasd le 5 alkalommal a pluszt róla, utána törlöd és mehet a felhőre. De ha nincs szükséged a plusz jutalmakra, akkor kihelyezés után rögtön is törölheted, ez a döntésed viszont végleges, a pluszos tulajdonsága nem visszaállítható.
    További jó játékot!

vihence, Fätum, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

köszönöm szépen és elnézést hogy figyelmetlen voltam

inanna11 és Dolphin kedveli ezt.
  18. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Felröppenő durván vissza van fogva, még a Krókusszal nullázva is alig ad valamit,
    Na így kezdjük az évet?
    NEM SZÉP!

19. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,
    Tudom, hogy nem ti tehettek róla, de nem tartom tisztességesnek, hogy a Mikulásváró csillagos érméinek "nem visszaváltását és felhasznáhatóságát" az event vége után egy nappal tették közre. Ezt tudva, sokan nem költötték volna el számukra "felesleges" dolgokra az érméket, csak azért, hogy ne vesszenek kárba, arról nem beszélve, hogy azokkal szemben sem fair, akik a mostani eventben munkával szerzik meg a felhősort és a kitehetőket :cry:

Goran, GreekYogurt, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  20. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Több farmon is játszom. A mostani event ismertetőjében az van, hogy a táblajátéknál 2 csillagos érmét is kapunk. Sajnos nem tudom nyom követni (ez sehol sem látszik), hogy mennyi játokot játszottam, de az furcsa, hogy több farmomon is páratlan a csillagos érmék száma. Cicafiú70 ID: 7756626 25 db

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.