Visszajelzés Táblajátékest - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 22.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    A röpi még mindig gyalázatosan gyengén jön...2000 db úgy kéne mint 1 falat kenyér xD
    Nem akarok nullázni...nemesített macskagyökér lesz bevetve, ezt napi kétszer tudom aratni...és várom a csodát :D

terike65, aida2330, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  2. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Ki hogy tapasztalta meg eddig a játékmechanikát?
    Én kezdek rájönni arra, hogy szándékosan úgy kapom a kártyákat és vannak a mezők elhelyezve, hogy egy szakaszban csak egy trivia mezőre tudjak rálépni. Sikerült már valakinek egy szakasz alatt kettőre is rálépni? Mik a tapasztalataitok?
    Vannak egyéb tippjeitek?

3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Talán Toma szokta megírni, hogy mely táblákon lehetséges két triviára lépni. Én még nem játszottam egyet sem, még termelek.

Nagyii58 és ildiko44 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mindegyiken lehetséges, ahol van két ? mező, de nem minden kártyacsomaggal. A kártyacsomagok úgy vannak kialakítva, hogy bármelyikkel ráléphetek bármelyik kiválasztott mezőre, de bármelyik kettőre már nem.
    Még nem foglalkoztam az eventtel, de nem olyan bonyolult megnézni, hogy egy adott pályán melyik kártyacsomaggal lehet rálépni a két trivia mezőre - csak háromféle csomag van: 1-2-3-4, 1-1-3-5, 1-2-2-5. Akkor szokott probléma lenni, ha a két trivia mező közelebb van 5 lépésnél, mert akkor csak az 1-2-3-4 csomaggal lehet mindkettőt meglátogatni.
    Ahogy most nézem, két ? mező van:
    - holdi tábla 1. szakasz 4 és 7 mezői
    - holdi tábla 1. szakasz 11, 13 és 18 mezői
    - a trópusi tábla 2. szakasz 4 és 7 mezői
    Mindegyiket csak az 1-2-3-4 paklival lehet teljesíteni, az 5 lépéses paklikkal csak az egyik ? mező érinthető.

A holdi tábla 2. szakaszán is lehet 2 trivia mezőt érinteni. Mindhárom paklival van mód rá:
    1-2-3-4 paklival a 3 és 13 mezőket (pl. 3-4-1-2);
    1-2-3-4 paklival a 3 és 21 mezőket (pl. 3-4-1-2);
    1-1-3-5 paklival a 3 és 21 mezőket (pl. 3-5-1-1);
    1-2-2-5 paklival a 3 és 21 mezőket (pl. 1-2-5-2).
    (Köszönet SherlockHolmes-nak és Cili53-nak, hogy korrigálták a figyelmetlenségeimet...)

Utoljára szerkesztett: 24.11.23
    szellorozsa, terike65, Baby72 és 20 más kedveli ezt.
  5. SherlockHolmes

Köszi szépen a leírást, tetszik a gondolatmenet! :)
    Egy apró kiegészítés: szerintem a holdi tábla 2. szakaszán is lehet esély 2 triviás mezőre lépni, nem próbáltam ki de szerintem ott az elágazásoknál lehet más irányba fordulni.

Baby72, vihence, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  6. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

szia szeretném kérdezni hogy a macskamenta amire gondolsz macskagyökér nem találom néha elnevezitek vicesen a dolgokat a felrőpenö minősithetetlenül kevés egy aratás 32 db nagyon szeretem ezt az eventet köszi máriamargit

7. -BombadilToma-

Igen, igazad van. De ott is ugyanaz a helyzet: ha van 5 lépéses kártya a pakliban, akkor nem érinthető mindkettő.

terike65, vihence, -manykó- és 5 más kedveli ezt.
  8. SherlockHolmes

Így van. Ezek alapján a holdi tábla tűnik a legjobbnak, ha valaki trivia pontszámot akar farmolni, hiszen ott mindkét szakaszban van esély arra, hogy olyan paklit kapsz, amivel megoldható. Akkor így megvan a válasz, köszi. :)

vihence, Nagyii58, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Jól jártam amikor felszaporításnál be volt üzemelve a gesztenyés felhőm, hogy nullperceztem pár kör amaránttal a felröpik miatt. Már csak az első felhőre tehetőt kell kiváltanom,(9 érme ha jól emlékszem) a többi kitehető a felhőn csücsül. Holnap öcséméket várom ebédre, vasárnap pedig a gyerekek jönnek a szokásos hétvégi családi ebédre, így ez a 2 napom kiesik, és este nem lehet minden lemaradást "behozni". Növényeim már megvannak, és nem sok kiszedni való maradt a táblán ami piros körös, de tényleg gyalázatosan kevés felröpi jön.

vihence, maszilva, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Toma:)

Most játszottam a holdi tábla 2. szakaszán 5-3-1-1 paklival és lehet 2 triviás mezőre lépni:)
    A felsö sor 3-as aztán az 5-ös kártyával az alsó sor 8-as mező.

terike65, Fuhur, vihence és 14 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

terike65, maszilva, -manykó- és 12 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Neked is igazad van... Megyek, javítok fentebb...

terike65, vihence, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 24.11.23
    vihence, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Mind a két növény játékban van.
    Neked melyik van kinemesítve ?

cili53, Nagyii58, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Zenbe hoztam magam, nem volt könnyű;).
    Tegnap óta kínlódok az eventtel. Este már lejártak a munkásaim mire sikerült belépnem, immár kézzel arattam le a főfarmon megtermelt 1x1-es eventgazokat - gondoltam én, de nem. 2x próbáltam frissíteni, hogy sikeresen ültettem-e, de mindig visszatette a már learatott cuccokat.
    Mérgemben kiléptem, lekapcsoltam még az áramot is a lakásban.:wuerg::D
    Ma megint folytatódott a szinte semmit nem tudok csinálni a farmon érzés, elvitte a szezonzárás az összes zsetonomat.
    Örültem, hogy kaptunk hosszabbítást.
    A felröppenő nagyon karcsú - nálam az eventgaz is, fentiek miatt - de még nem engedtem el az eventet. A felhősort tudtam eddig mindössze kiváltani.
    Úgyhogy hajrá nekemxDxD;).
    Jó éjt Nektek!

PZoli64, vihence, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az event védőszentje, Vad Kátya. :D

Othep, vihence, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  17. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Nincs minden veszve!!

Kedves Játékosok!

A Központ döntése alapján a Szörny szezon meghosszabbításra kerül.

Főszezon (várhatóan): 2023. október 28. 14:00 - 2023. november 25. 13:59 óra
    Utószezon (várhatóan): 2023. november 25. 14:00 - 2023. december 02. 14:00 óra

Fuhur, vihence, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Még 55 perc és megérik komforton. Remélem nem alszom el addig.:)
    Még a felröpik miatt is most tudnék nullázni. Nem egyszerű :D;).

vihence, Kuzdern, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A fekröpik nagyon nem jönnek. Szerintem nekem is nullázni kell majd.. :(
    Sok sikert,hajrá! :)

vihence, GA-BI-O-Farm és Nagyii58 kedveli ezt.
  20. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Nekem sikerült a Krókuszt ma kinemesíteni és mivel nagyon kevés röpim volt el kezdtem nullázni meg sem álltam 4-5 körig.:)
    Nagyon tetszett:music::inlove: mindjárt jobban haladtam az eventel. A felhő már kész van, még egy pár dolgot akarok kiszedni.

jófarmerlány, PZoli64, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.