Visszajelzés Tábortűzi történetek 1-6. - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 30.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nagyon sajnálom hogy megint nem tudtam befejezni az eventet 14 óráig . Már kezd szenvedéssé válni ez a játék . Annyira lassú hogy még a gazdakört sem tölti be . Ez jó kis Áprilisi tréfa csak szerintem sokkan nem nevetnek rajta inkább sirnak !!!! Miert nem lehet kikapcsolni ha vki nem szeretné ezeket az ajándékokat . A kliens besem tölt . Nagyon mérges vagyok !!

ildiko44 és mucus252 kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Én még fent kukorékoltam éjfél után, mert egy adag juta beérésére vártam, amikor ff lett a képernyő. Már épp készültem kilépni, hogy géptisztítás jön, de aztán megláttam Ellát matatni az egyik sarokban és így már rögtön leesett. Be is írtam, hogy jelezzem, már aki olvassa. :)
    Azért annyira nem találom vészesnek a helyzetet, hogy leelmebetegezzük a játékkészítőket. Jól esnek az ajándékok. Illetve igen értékelem a színes farmot, miután láttam ff-ben, a szürke összes árnyalatában.
    Puszik! :inlove:

maszilva, Zsike49, Pitemano és 17 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazad van....:music:
    Azt hiszem túl kell élni ezt a napot...8)
    Eventtel végeztem, jöhet a következő rész....8)

fakír1020, marcsi152, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Én sajna nem is látok figurákat, így kattintani sem tudok, nemhogy 86-ot, de talán még 5 db sem volt.

fakír1020 és Evita-55 kedveli ezt.
  5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Körben a széleknél jön ki valahol, de várni kell és figyelni. Alig veszem észre ezen a szürkén, kiesik a szemem. Amikor levadásztad, át kell menni a másik szürke földes területre és ott várni. Nálam legalább is így működik, már a felét elkaptam:)

fakír1020, ildiko44 és Éva0315 kedveli ezt.
  6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Bármelyik farmos, vagy bahamás területre ellátogatsz, meg fog jelenni egy figura repülőgép, vagy állat formájában.
    Általában a játékterület alsó, vagy felső részében.
    Csak türelem kell, hogy kivárd. Egy játékos mérte az időt és húsz másodpercet határozott meg a feltűnések között.

zsona416, fakír1020, nolina1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Aha! Köszi. Így lassan megyeget. Csak nem nagyon érek rá itt üldögélni és eddig is ez volt a baj. Néha odanéztem, semmi, majd egyszer csak láttam valamit!
    DE mik ezek a számok? Rájöttem. Jelzi, h mikor jön az aji:)

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
    fakír1020, ildiko44, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Először meglepődtem most vadászok az ajikra! Jó pofák!

fakír1020, nolina1965, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  9. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Vadászom én is az elefántot,az ajiik jók,de adhatnának gyufaszálakat is!xD,Nekem ha nem lesznek meg,akkor én már nem is folytatom tovább ezt a gazdakörit!:cry:Szerencsés játékot,és szép napot kívánok!;):)

fakír1020, Nagyii58, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

999 után már minden kattintás FA fát ad xDxDxD

maszilva, Pitemano, zsona416 és 24 más kedveli ezt.
  11. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Az első szám azt jelzi, mennyi figurát kaptál el, a második pedig azt, mikor kapod a következő ajándékot.
    Lásd -W-595- írását.

Gio, fakír1020, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  12. Ananke

Ananke Fórumelemző

Szia! Elvileg 85-t kell levadászni ahhoz, hogy színes maradjon:oops:

Gio, fakír1020, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Ha-ha-ha.hi-hi-hi:D

Gio, fakír1020, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  14. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Ha a színesbe váltott területen maradunk, akkor is átvált szürkére kb. 20 másodperc után, és megjelenik Ella. Akkor kell megkeresni, lekattintani.

Gio, fakír1020, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  15. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nyugodtan folytasd, mert a következő napon is megszerezheted az előző napi kitehetőt.
    Végre átrágtam magam az áprilisi tréfán mindkét telkemen. Rájöttem, hogy nem várom a következő szürkülést, teszem a dolgom, aztán amikor erre járok, lekattintom, vagy ha az asztalnál ülök egyébként is (pl. cigit sodrok), akkor. Mindegy, már kész.
    Az első napi gazdakörit két kör hortenziával kényelmesen letudtam 5, illetve 10 Pannival. Várom a következő feladatot. Csak arra kell vigyáznom, hogy olyat ültessek a szédültre, ami 14 óráig beérik. :D

zsona416, Gio, fakír1020 és 6 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Látod azért o_OLegalábbis én meg tudtam csinálni a szokásost szürkébe ,utána kezdtem vadászni a figurákra:music:

fakír1020, ildiko44, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ugye, Zsani apjának szól a híred? ;)
    Először nekem is furcsa volt szürkében, aztán rájöttem, h. elseje van. Különösebben nem zavart. Az elefántot elég későn vettem észre, már mindent körbearattam. Igaz, géppel.
    Mióta figyelek rá, legalább 2x a szarvasra kattintottam, mert az is ott jön ki, ahol a fáni gyakran megjelenik.
    Apró kérdés, hogy az első 10-nél miért volt elég 1 kattintás, most legalább 10 kell, mire eltűnnek a szerelmet mutató állatkák (majom és fáni puszilgatják egymást).
    A másik apró: ki volt kapcsolva az ajándék mutatás felugró ablakban, most bekapcsoltam, frissítettem és még mindig nem mutatja, csak néha. Vagy az úgy van, hogy nem minden vadászásra jön aji, csak bizonyos db-szám után? Ha igen, akkor Wolf táblázatát félreértettem. Ez legyen a legnagyobb bajom... Igaz, mostmár egyáltalán nem látom...
    A felröpi 2 kör havasi őszirózsából lett meg, az első tisztán, a második 20 pannival. Ez kb. 1:1ben adta.

jutka190226, zsona416, fakír1020 és 7 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszi!:D Sose volt a szürke és a fekete a kedvenc színem, úgy éreztem kiszívja belőlem az életerőt:sleepy: Ma sem kedvelem megxD

Ananke, fakír1020, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Bolondok napja ide vagy oda , borzalmas otlet volt eza trefa :mad:
    Reggel azt hittem , hogy nem jol mukodik a jatek ? Igy kliensre mentem a chrom helyett , persze ott is ez a baromsag vart , jobb otletet is kitalalhattak volna :( Beugrott egy emlek amikor bogarak rohangaltak a kepernyon, az sem volt jo otlet :(
    Tul vagyok a 86 kattintason , vegre!!!!
    Meg is bolondultam bolondok napjan :D :D :D

rozo52, Anyaló, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kivilágosodott farmra, jöhet a következő feladat;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.