Visszajelzés Tábortűzi történetek 1-6. - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 30.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Nálam is kivilágosodott a játék,és az agyam is,de a szemeim azok jojóznak.Ki lehetett bírni,nincs mindig bolondok napja!;)xDTovábbi szép napot,és szerencsés játékot!

jutka190226, zsona416, fakír1020 és 5 más kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Úgy rémlk, valaha volt egy növénynemesítési tapasztalat topik, nem találom. Meg szeretném osztani mai nagy élményemet, amikor is a zsázsából megkaptam a jobb szélső bónuszt! Úgy örültem neki, mintha valami igazi érték lenne. Tegnap meg szupertrágyát kaptam a 900 zsázsáért. Az is boldoggá tett, jó cserének érzem. Bocs az offért!
    Most a virág után napraforgót ültetek, mert + 3 növényt ad. Mivel du-ra nem kell röpi, bármivel lehet várni.

zsona416, Gio, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az általad említett topikot az alábbi linken találod:
    Visszajelzés - Növénynemesítési tapasztalatok | Farmerama HU

maszilva, Gio és fakír1020 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sikerült néhány bónusz;) jó lenne letermelni a holnapi gaz mennyiséget is;)

Gio, ildiko44, fakír1020 és 4 más kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok a fekette fehér szándékos godolom én ez vollt az ajádék mára id16263653 :)

Gio, fakír1020, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Délelőtt megküzdöttem a fekete-fehér démonnal, erre el se kezdődik időben az event. -.-

zsona416, ildiko44, fakír1020 és 2 más kedveli ezt.
  7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok! :D Ez a nap nem az enyém! Későn kezdtem, így nem lett meg a röpim!:sleepy: 40 aranyat szórtam el, hogy meg legyen a kitehető a felhőre, amit most láttam hogy most is megszerezhettem volna:oops:xDxD

Gio, fakír1020, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  8. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Elvetettem a magokat, utána fogtam kitöröltem az ólakat, egy volt ami még nem érett be, megkérdezte, hogy akarom-e törölni, én meg, hogy igen, erre kitörölte a földeket!!! Az ól meg ott maradt. Most várhatok 5 órát a következő 5 magig!

Gio, ildiko44, fakír1020 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam a második oldalon a szántón ott van csak én 5 perc múlva tudok aratni, remélem működni fog:)

Gio, fakír1020, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok . Úgy tervezem ma letermelem a holnapit is.;) Van 1 kis bónuszom ,nem nagy de kihasználom, nem kell sok:)
    A főfarmra érdemes este hosszút ültetni mert holnap röpi és növény is kello_O;)

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
    jutka190226, Mica67, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Köszönöm! Már rég volt ilyen szerencsém;) Most már csak az kell, hogy legyen időm aratni;)
    Ne sajnáld az aranyat... ;) Így egy kevés növényt spórolhatsz;) vagy duplázhatod is...Ahogy jónak látod;)

ildiko44, fakír1020, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hali!
    A szántón nyugodtan lehet ültetni holnap délelőtt is, hiszen a felröpi holnap 14 órától csak a főfarmon jön. Oda kell ültetni ma este valami nagyon hosszút;)

jutka190226, Gio, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Még jó, hogy csak 2 területet érint a farm:music: Bár így is el tudok tévedni:wuerg:xD

Gio, fakír1020, Rizstej és 3 más kedveli ezt.
  14. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Na végre valahára én is kiszinesedtem:)
    Magok a földben felszaporításra!

jutka190226, szöszi50, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. paloooo

paloooo Fórumelemző

... bocsi de hol és mit / mire is kell kattingatni? Van erről az szürke őrületről valami hivatalos leírás?
    Köszi

fakír1020 kedveli ezt.
  16. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Bekukucskának oldalt, alul, hol repülő, hol pedig más, azokra kell klikkelni.

Gio és fakír1020 kedveli ezt.
  17. paloooo

paloooo Fórumelemző

... ahaaa..., meg van. Csak a farmokon van? Vagy máshol is? (kerge kert / kisértetjárta kúria..., stb)
    Köszönöm!

fakír1020 kedveli ezt.
  18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Én csak a Bahán próbáltam, ott is volt. Amennyiben adsz nekik 20 másodpercet. Ha gyorsabban tovább lépsz egy másik területre vagy a szezon felületére (itt nincsenek), akkor újra kezdödik a számláló. Abban az esetben is, ha megjelennek, de nem kattintasz rájuk, újabb megjelenésig 20 másodpercet kell várni. Jó nyereményeket adnak. :) Nekem először nem esett le, hogy mi van, a fórumon láttam, hogy április 1. alkalmából történt. Az ajándékoknak örülök, a villódzás nekem sem tetszett, de amikor csak simán színes és fekete-fehér váltotta egymást, az egyszerűen nem érdekelt. Először azt hittem hiba a játékban, azok mellett meg már elmegyek. :D :D :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az eventhez kapcsolódóan: szeretem elolvasni a gazdakörik sztorijait, mert segít beleélni magad a világukba. Kíváncsi vagyok, hogy medvéink végül hogyan fognak borzongani a saját történetükről. A porcukros szamócát viszont nem javallom nekik :D , a veresegyházi maciparkban is betiltották a mézzel etetést, mert cukrosak lettek a jószágok.

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
    jutka190226, DevilMókus, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

:D:D:D

20. -Holdfeny-.

Lassan meg van a mai növény mennyiség;)
    Utána jöhet az előre termelés...

Kuzdern, fakír1020, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.