Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    hihetetlen még 70db felröpi kellene:(remélem a mai vetéssel meg lesz :p
    és akkor kész leszek:Dde ez még túl sok 4nap alatt nem adott ennyit.
    tehát az utólsó kitehető nem lesz meg>:(mérges vagyok>:(>:(>:(

Melan, Gio, OJani és 2 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Meg lesz az, remélem tudsz gép előtt lenni és akkor 2 de 3 aratásból megvan + 20 szomi is van :D

Melan, Gio, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  3. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Az én szerverem sokkkal okosabb, mint a tiétek!!! Nem hagyta magát átvágni holmi salátákkal! Ugyanolyan sz@rul adta a felröpit, mint előtte!!! :)

Szviki04, Melan, osztrak12 és 23 más kedveli ezt.
  4. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nagyon elvagyok keseredve mert nem igazán lehet megcsinálni a eventet . Az lenne a legjobb ha mindenki aki végig szenvedte eszt a eventet megkapja az összes ajándékot . Amúgy csak úgy lehet megcsinálni ha pénzt költ rá az ember és ez szerintem gusztustalan mert ez egy ingyenes játék . Nagyon régóta játszom de ilyennel még nem találkoztam pedig már a 98 szinten vagyok .Köszönöm Lázárné

5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Melan, osztrak12, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. revaa

revaa Fórumgróf

Szomszédasszony, csak nem rosszalkodtál, hogy büntit feltételezel? :wuerg:xDxDxD vagy megint átdobtál a kerítésen valamit hozzám? xDxD

Gio, heureca3, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mivel sokan érthetetlennek találjátok azt, hogy a felreppenők ennyire szórnak, csináltam egy kis Exceles szimulációt. Ennek semmi köze a farmos felreppenők mechanizmusához, mert arról csak sejtéseink vannak, pusztán a számítógép által generált "véletlen"-t mutatom be vele.
    Nagyjából a dolog úgy programozható, hogy egy adott földterületre/óla/fára/növényre meghatároznak egy felreppenési esélyt, ami alapvetően függ az érésidőtől, és tudjuk, hogy befolyással van rá a legenda és a pannik, de lehet, hogy még más is, amit viszont nem tudunk. Legyen ez a számított esély mondjuk 20% (nem elfelejtve, hogy ez csak az adott körülmények között és arra a területre ennyi!). Majd generálnak egy véletlenszerű számot, és megnézik: ha ez kisebb 20%-nál, akkor van felröpi, ha nagyobb, akkor nincs. Mindezt végig kell csinálni minden egyes területre. Sok-sok ezer azonos föld learatásakor ez így nagyjából a földek ötödéről ad felröpit, de minél kevesebb aratást nézünk, annál nagyobb a szórása.
    Na ezt néztem meg Excelben. Generáltam 210 véletlenszámot (ennyi 2x2-es föld fér ki a farmra), és megnéztem, hogy 20%-os esélyt figyelembe véve hányszor lesz az érték kisebb, mint a 20%, vagyis hányszor "kaptam felröpit". 50 kört csináltam végig így. Az átlag 43, a legkisebb érték 30, a legnagyobb 53 volt. Látható, hogy a min. és a max. között majdnem kétszeres eltérés van.
    Megcsináltam ugyanezt 44 területre is (ennyi 2x2-es föld tehető ki a főfarmra). Itt az átlag 9, a legkisebb érték 4, a legnagyobb 16 volt. Itt már az eltérés négyszeres!
    Nincs itt tehát semmi szándékosság, "beállítás" vagy "rossz szerver"; egyszerűen ennyire sok függ a szerencsétől. Mégegyszer hangsúlyozom, a tesztecske nem a farmról szól, hanem a számítógépes véletlenről, és pusztán annyi a célom vele, és semmi több, hogy bemutassam, mennyire nagy eltérés lehet két farm egy-egy aratása vagy egy terület néhány aratása között.

HéricsBáró, repeta59, Melan és 25 más kedveli ezt.
  8. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Nem mondom, hogy "örülök, hogy másnak se megy" - de legalább látom, hogy másnak se működik úgy, ahogy kellene. Folyton frissíteni kell. Már csak az érdekel, hogy mit csinálnak a programozók??? >:(

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

kovacstne, osztrak12 és Leho69 kedveli ezt.
  9. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!842 felrepinél tartok.Most indítanám a malmot,megmondanátok miből mennyi kell?Látom az idő szűkös lesz.

Gio, revaa és Leho69 kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs mit köszönnöd. Amit leírok azt mindenki látja. Aki él vele él, aki nem nem.
    Az átgondoltság, az önfegyelem a játék során nagyon fontos. De hát minden stratégiai játék ilyen.
    Örülök, hogy összejött. A következő hasonló már Neked is könnyebb lesz, mert tudni fogod mire figyeljél.
    Szia!
    Az első 1-2 oldalon minden ki van számolva.

Véleményem szerit minél kevesebb a kupa, minél kevesebb a panni, minél nehezebben (fukarul) ad valamit a rendszer, annál jobban adja a felröpiket a nagyobb föld. Meg kell találni minden farmnak az optimálisat. Nincs általános érvényű recept, ahogy egyetemes igazság sincs.
    Remélem minden úgy alakul, ahogy tervezed. Jó munkát és jó szurkolást!

Utoljára szerkesztett: 23.11.16
    Melan, zotmar, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. revaa

revaa Fórumgróf

Törik a fejüket a következő nehéz eventen xDxDxDxDxDxD

repeta59, osztrak12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. szotyola2011

Nagyon ügyes vagy, és mondhatnám, matek zseni, mert végig tudtad gondolni, és persze számolgatni...:) - a programozók oldaláról ki van ez találva, minél kevesebb felröpi jöjjön, hogy minél több kosarat vegyenek a népek.:wuerg: Kb. ennyi. Sajnálom, hogy belefogtam az eventbe, egy halom időmet elvette, tenyészthettem volna állatokat helyette, mert ugye ott is horribilis darabszámot kérnek, illetve pont értéket, mint 8 és fél millió az egyik..- hát? - olyan "ítéletnapig se lesz kész" feladatok ezek, de azért igyekszünk... :( - és akkor azt még meg sem említettem, hogy a "kicsiknek" berakták a salátás-tyúkos "nemtudommicsoda" feladatokat, és egyetlen árva csillagot se pakoltak a jutalmak közé. Ha most kezdeném, nem kezdenék bele, de már így a 95-ös szintnél nehéz kiszállni, annyi idő és energia fekszik benne. :eek:

.Eperke73., kedvenc62, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Szervusztok!
    Breki a próféta szóljon belőled. Ha igazad lesz a következő találkozóra sütök Neked banántortát ha szereted. :) Ezt a sütit nagyon nem szeretem készíteni de akkor ....

emocy91, osztrak12, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Tamarg

Tamarg Haladó

Szia! Nekem még 49 ezüst papír kellene, az 294 db felröpi! Sajna, nem hiszem, hogy összejön holnapra. Nagyon jó lenne, ha a BP. meghosszabbítaná az eventet legalább 1 nappal! Volt már rá példa......, vagy tényleg sokkal több felröpit generálna aratáskor! De, nagy valószínűséggel nekem sem lesz meg az utolsó kitehető..... Sajna!:cry::(

osztrak12 és kovacstne kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

47/100 ezüst fotókartonnál tartok, még 53-at kellene készítsek. Most már biztos vagyok benne, hogy ez nem lesz meg akárhogy is csűröm-csavarom tovább. Az egész játéktól elvették a kedvemet. Pedig minden eventet sikerül megcsinálnom, de ez agyrém, hogy csak eventnövényből jöhet felröpi. Miért csinálták??? Talán a kisebb farmok és a nagyok közötti esélyegyenlőség miatt, hogy ne legyen 0 perces előny, és sok fa ól, ill, hosszabb érésű növény amivel befejezhető???? Kérem, mi az előnyünkért szerintem keményen megdolgoztunk. Nemesítettünk, felhősorért is dolgozni kellett és így tovább, akkor miért nem hagyják használni??? Mérges vagyok >:(

16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Nekem hétfőn reggel hiányzott 599 felröpi, ott már reménytelennek láttam és feladtam, azt mondtam, erről ennyit.

.Eperke73. kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor maradj legyél állj meg a 108mill -nál nél :D
    Tojta :inlove::inlove::inlove:banános :D ide véle :)
    Köszi :inlove:

greenfields, Melan, emocy91 és 5 más kedveli ezt.
  18. szotyola2011

Kedves Leho69 - én vagyok "kiszámolva" - mondjuk, kiütve...:wuerg:- persze, sose legyen nagyobb gondom...:D Visszaolvasva az oldalakat, mindenki szuper trágyázott, azzal nyert... jobban fogalmazva, akik nyertek, szuper trágyáztak.
    Nekem állandó kiadás a munkások, és a malom, ezeket minden hónapban megveszem, négy pályára, már az is tetemes összegre rúg. A jelvényes feladatnál a jó pár száz szuper tápnál elszaladt velem a ló, egy vagyonba került a játék, és most ott állnak a totemek meg a "nemtudommicsodák" a raktárban.
    Ja, átgondoltság, önfegyelem bizony, nagyon fontos...8)- ahogy mondod! - az ember gondoljon arra, hogy a szuper tápok és szuper trágyák árán megvehet egy jó kis cipőt, kabátot magának vagy az unokának, avagy elmehet egy jó kis étterembe..:D - és még sorolhatnám.. :D
    Bizony-bizony szót fogadok neked a jövőben, és alaposan átgondolom, és jól a kezemre vágok, mielőtt szuper trágyát vagy szuper tápot akarok venni! :D:D:D:D

.Eperke73., farmeres53, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hali-hali!
    Csak nem bünti volt ez,hisz itt vagyok vissza és oszthatom igéket tovább felfelé.
    xD:cry:xDxD
    Most még 1 karbantartás is lesz állítólag és ki is leszünk a vízből velük.;) Azzal telik be az a bizonyos pohár vagy ezt is akarják elérni?:eek::music::music::music:

heureca3 és szotyola2011 kedveli ezt.
  20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Most arattam 1 terület komfort sárga 26 db a többi kék / elfogyott a szupim/ 11, 19 ,15,7 még egy érik, hétfőn volt 37db most 114 db -nál tartok ,reménykedek.xD:cry:

Gio, Luthien, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.