Visszajelzés Tölcsérek harca 1-6 event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 15.6.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minimálprogram...
    1. felhő
    1. nap: 305 db Fagyasztott jégnyalóka felröpiért (1E, 2E,A) megkapom a Vaníliás gombóc kitehetőt.
    2-3. nap: muszáj egy kicsit fagyos jégnyalókát ültetni... A 3. feladatsorból 470 db-ért, valamint 130 Hókása felröppenőért megkapom az 1. felhősort (1E,A,Gy). További 1530 eventgazért és 375 felröpiért megvan a rávaló másik dekor is, a Fagyasztott gombóc (2E,A,Gy). Ha a 2. feladatból szedném ki, akkor 1970 eventgazba kerülne, viszont nem kell hozzá felröpi. Bónuszként az arany szinten enyém a Krémes gombóc is.
    Tehát mindenképpen kell a 3. feladatsor 1. szintje a felhő miatt, és a dekorért vagy a 2. feladat 2. szintjének E és A fokozata (1970 eventgaz), vagy a 3. feladat 2. szintje teljesen (1530 eventgaz és 375 felröpi. Előbbi esetben összesen kell 2440 eventgaz és 130 felröpi, utóbbi esetben 2000 eventgaz és 505 felröpi.

2. felhő
    A felhő a 6. napi feladatban van, kell hozzá 2005 Fagylaltkehely eventnövény (csak aznap ültethető). Még 300-at hozzácsapva megvan a rávaló egyik dekor, a Legendás gombóc is. A másik dekort vagy a 4. feladatsorból szedhetjük ki (ez 1230 Rügyező kanál eventnövénybe kerül); vagy az 5. napi feladatból, (ez 1310 eventnövénybe és 430 fagylalttölcsér felröpibe kerül). Az utóbbi előnye, hogy két napunk van közel ugyanannyi eventnövényhez (viszont kell felröpi is ugyanarról a területről), valamint megvan a másik dekor is, az utolsó nap nem kell már az a plusz 300 gaz.

Lizikertje, csopke1, Namiamano és 27 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kukori, pont ezt próbáltam meg leírni én is, hogy lehet takarékoskodni egy picit, köszi, hogy megtetted helyettem :D
    Szia!
    Ugye jól értem azt, hogy ebben a tervben csak a felhők és a dekorok szerepelnek. A szezonos jutalmakról lemond aki ezt követi?
    PS: A szerkesztés oka hozzászólás összevonása .

Utoljára szerkesztett: 15.6.21
    Éva0315, Csoki2020, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  3. peter1022

peter1022 Rutinos

Vigyázz nehogy bele ejtsd a vízbe a laptopot :D

Éva0315, jutka190226, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Kukori80!
    Valóban, a krémes gombóc, amit a 3. nap 2./arany feladatrészben szerezhetünk meg, az szuvenír dekor ;), nem kell az eventfelhőre.
    Krémes gombóc[​IMG]3.12:008.0002x2minden területre
    (kivéve a teliholdas területek)
    és a felhőkre

csopke1, maszilva, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Sziasztok!
    Gyöngy köszönöm a számításaidat,:D
    én is ezt a menetrendet terveztem magamnak.
    A felhőkből soha nem elég, :Dés ráadásul a paszuly az égig ér,:D
    így bőven van hely rajta. A vannal soha nem lehet baj.

Én minden felhőt igyekszem megszerezni. Ez eddig mindig sikerült,
    de még "csak" 150-nél tartok. Jó olvasni, hogy mennyivel könnyebb
    azoknak akik 570-580 felhőnél és sok-sok egyéb finomságnál tartanak.
    Sok sikert és jó játékot mindenkinek.:D

Éva0315, juliannakoczkas, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szívesen, használd okosan :)
    Mutatok valamit nem dicsekszem vele, mert sok hiányzik sajnos nekem is. Hogy pontosan hány darab azt nem tudom, de nekem csak ennyi van: [​IMG] Szeretem a felhőket helytakarékosak és itt őrzöm a kedvenc dekorjaimat is amikhez valami jó élmény fűződik, viszont a farmon sajnálnám neki a helyet :)

maszilva, Éva0315, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  7. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Jó **** felhők és rengeteget kér cserébe. Megint skip ez az event is

Éva0315 és szellorozsa kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ó Gyöngy, én elbújhatok a 311 felhőmmel. Szép szám a tiéd. :)
    Az eventet csinálom, nem nagy szám a felhő, de talán be tudom fejezni. :)

Utoljára szerkesztett: 15.6.21
    maszilva, Éva0315, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Teccik az event. No, nem a ninimál-program miatt. Hanem, mert el sem kell kezdeni. Van már hétvégi, van egynapos.Két órás? 13-15 között? Egyébként sem érnék rá.
    És a bőségláda!Na, az igen sok ***ban bővelkedik.

ladislaw11, Éva0315, Neni60 és 10 más kedveli ezt.
  10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Vagy az is lehet, hogy a gazda figyel oda (mivel ez egy gazdálkodós játék), hogyan használja ki az akciót. Megpakolja a tenyészterepet, kihasználva az egytápost és learatja amikor szüksége van a felröpikre.
    Jelenleg úgy néz ki, vasárnap délután is lesz egytápos tenyésztés. (forrás: https://board-hu.farmerama.com/thre...ható-eseményekről.18079/page-471#post-1205867)

Éva0315, juliannakoczkas, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Most kivételesen nem arattam le a fő farmot;) Mert nem ért meg még az amarántxDxDxD
    Így talán lesz kezdő felreppenőm;)

12. -Holdfeny-.

Szia!

572 felhő van a birtokomban...:music: pontosan 18 hiányzik:wuerg:
    Valóban jó a róluk zúduló eső... de ember legyen a talpán aki ki tudja használni az összes felhő jó tulajdonságát;)

maszilva, Éva0315, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  13. mandityalexandra

Én eddig már többször tettem stoppot a gondolatomra, hogy "oké, akkor ez 12 körül kész lesz és learatom". Azt mondják, ismétlés a tudás anyja, úgyhogy bízom benne, hogy délig eleget gyakorlom ahhoz, hogy utána már 14-ig kibírjam, hogy ott hagyom. :D

14. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Eventről eventre mindig szóba kerül a valós pénz.Sok év kihagyás után tértem vissza.132 napos ez a farmom és 94/285 szinteken állok.Egy fillért nem áldoztam a játékra és nem is fogok.Eddig 13 felhőm van,habár nem vagyok gyűjtő.Ami eventeket megcsináltam a játék adta forrásokból történt.És hagytam is ki és fogok is kihagyni.De nem azért mert úgy gondolom csak pénzráfordítással lehetne megcsinálni,hanem azért,mert farmom készlete sokszor épp hogy elég egy eventhez.A pizzást is kihagytam pont ezért.Nekem többet ért érintetlenül hagynom erdei tisztást hogy gyűjtögessek gazdaköribe zöld cseppért,szupitrágyáért olyan eventekhez amiket úgy érzem farmom jelenlegi állásával úgymond majdnem simán meg tudok csinálni.Ez a 24 órás sorozat most ilyen.Ami pajtából kell megvan.Tervem is megfogalmazódott mit hogy.És még ez a napos event sorozat is hasznos számomra farmszintemhez viszonyítva.És még a hétvégis eventekhez is tovább tudom gyűjteni a kellékeket.Számomra óriási,szinte felbecsülhetetlen azon gazdák taktikai tanácsai amiket eventeknél megosztanak velünk.Hatalmasakat lehet belőle profitálni a mit miért és hogyannal.Még akkor is ha mondjuk egy egy event kimarad vagy ki fog maradni.Remélem röpik is jönni fognak.

csio70, Namiamano, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  15. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Gratulálok ehhez a nagyon szép számhoz. Igen sok munka van mögötte.:D
    A sok kicsi sokra megy. Ha jól emlékszem nemrég írtad, hogy napi 1 milliárt TP-t
    sikerül gyűjtögetned?

Az eventet a nálam többször bevált gyékénnyel várom.
    Utána a nemesített hajdina palánta következik zöld cseppel.
    A rekeszekbe tett TP szorzót nem bántom (most nem használok
    karácsonyi sütit és fehér ártatlanságotés, és az egyszem felhőt is
    meghagyom a hétvégére. A 405 felröpi talán nem lesz nagy gond.

16. -Holdfeny-.

Szia!

Igen ezt a Tp mennyiséget már a nagyon gyenge napokon is tudom aratni;) Már az átlagom azóta kb 20%-ot javult;)
    Biztosan lehetne ez sokkal több is ha okosan használnám a felhőket...:music: De reggel aratom ami megért... és slussz... 8)

405 felreppenő... :music: Ha nagyon muszáj holnap reggel nulla percezek egy keveset... de jobban örülnék ha nem kellene;)

jutka190226, csio70, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Tölcsérek harca 1-6" - a 24 órás küldetések sorozata - event élő, online!

Ahhoz, hogy a farmon elkezdhessük a feladatokat, egy kilépés, majd visszatérés mindenképpen ajánlatos.

Győződjön meg mindenki, hogy a Hírek felületén a hír olvasható, az első küldetés a gazdakörben látható.

Ezt követően érdemes a felröppenő - fagyasztott jégnyalóka - begyűjtéséhez mindent előkészíteni, majd az aratást indítani a főfarmon.

Sikeres eventkezdést, feladatmegoldást és szórakoztató játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

peter1022 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. mandityalexandra

Panni és egyéb felröpi "pörgetők nélkül" 176 db 1x1-es területen 104 db pálcikás repkedett nekem fel hortenziából.

Figyeljetek rá, hogy a "totemoszlop" nem a valós számot mutatja, ellenőrizzétek a pajta "egyéb" fülén!

Ha csak a dekor a cél, akkor ezekből a feladatokból elég 1-ből az 1-es, 2-ból 1-es és 2-es feladatokat megcsinálni.

19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Amaránt 2+1 panni 176 felröppenő.
    Elég gyér.

20. -Holdfeny-.

Szia!
    Ha így csináltam volna már meg lenne a dekorom...
    No de sebaj.. majd holnap reggel megadja a hiányzót az aratás;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.