Törzsasztal általános archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! 5 darab pipettára lenne még szükségem arra , hogy megtudjam szerezni az első páfrányomat. Az automatára esélyem sincs, de majd ezt az egyet( ha sikerül megszereznem ), akkor tovább termesztem! Kérlek benneteket segítsetek!

2. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Már csak néhány pipettára lenne szükségem a páfrány elérésére, a trópusi páfrány bőséggel meg van, csak a felröppenő hiányzik! Ha tudtok kérlek benneteket segítsetek!

3. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Van valakinek felesleges fiolája?
    Bárhogy igyekszem, nem jön!!!

4. Bencike20091

Bencike20091 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Néhány üres fiolára lenne szükségem a felhősorhoz! Előre is köszönöm annak , aki segít! Szép napot!
    Bencike20091

5. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Úgy kellene meg néhány felröppenő, sőt elég sok. Ha tudnátok segiteni olyan jó lenne. Köszi

6. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!L egyetek szívesek segíteni Üres fiolára lenne szükségem,nagyon szeretném a táltost,Segítségeteket köszönöm szépen!Szép napot kívánok!

7. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

Sziasztok!
    Üres fiolából nagyon le vagyok maradva! Aki megteheti kérem küldjön felröpit!
    Előre is köszönöm a segítséget!
    -Achilleus-

8. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Van valakinek felesleges lángmarta nyársa?
    Előre is köszönöm a segítséget!

9. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Minden Lángmarta nyársért hálás lennék!
    Köszi:
    Bigsanyi

10. i-lusta-nya

i-lusta-nya Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 6 db nyárs hiányzik a befejezéshez. Szépen kérem, hogy aki tud segítsen. Köszönöm

11. Gerita58

Gerita58 Aktív író

Sziasztok
    Légyszi küldjetek nekem lepárlót, nagyon keveset kapok:( Köszönöm

12. Bencike20091

Bencike20091 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Néhány lepárló kellenne a felhősorhoz. Aki tud, küldjön egyet! Köszönöm! Remélem , sikerülni fog!

13. meseföld

meseföld Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nagyon gyenge a legendám. Ha tudtok segítsetek néhány ragasztópisztollyal. Köszike!

14. igaba

igaba Junior szaki

!2 lampasfedel hianyzik, koszonom aki segit.

15. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

sziasztok már régota keresek kettö befejezetlen felhösoromhoz egy-egy kitehetöt az pedig nem tudom hogy lehet e küldeni cserenapkor lidérc lovacska hiányzik és kömadár partikunyhó kérlek titeket ha valakinek lenne kérem küldjön nekem cserenapon ha lehetséges elöre is köszönöm jó játékot mindenkinek

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyik sem cserélhető, és szerintem nem is lesz az. Időnként a party pörgetéses főnyereményeket akciózzák, és akkor megveheted a hiányzókat FA-ért. Sajnos - tudtommal - más lehetőség nincs.

17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

7 db téli gesztenyére lenne szükségem, hogy teljesítsem az eventet..lécci segitsetek..köszönöm előre is :)

18. peszti1102

peszti1102 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 14 db neon szívre lenne szükségem, hogy kész legyek. köszi annak aki küld

19. sessyrin21

sessyrin21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 55 db neon szív még hiányzik, hogy teljesítsem a neon eventet. Nagyon szépen köszönöm aki tud küldeni, örök hálám :);)

20. laruska06

laruska06 Utánpótlás-írogató

légysz küldjetek kormot sok kellene még :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.