Visszajelzés Tűzijáték-show 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Kész az event.További jó munkát és Boldog új évet kivánok mindenkinek

Gio, heureca3, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  2. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Jól látom, hogy holnap Rackó eventnövény betakarítás bónuszt ad? És nem kupon?! Akkor aki kész ezzel az eventtel, az nem kap semmit igazából?

Én is az utsó kör enövénynél tartok - aminek egyébként örülök.

Most olvasom, már írtatok ez ügyben, ott valaki azt válaszolta, hogy a pajtába kerül. Oda nem csak a kupon kerül?

köszi

heureca3, Ivibaba54 és Boccio71 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Eventnövény betakarításnövelőt kapunk a holnapi napon a Rackótól. Ez a bónusz a pajta / éléskamra fül alá kerül.

GA-BI-O-Farm, Domos52, Gio és 13 más kedveli ezt.
  4. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Lassan, de biztosan haladgatok én is, a harmadik épülethez kell még a hosszuérésű eventgazból, (meg talán a rövidből is). Még bőven van idő, simán be lehet fejezni.
    Gratulálok a végzőknek, a küzdőknek hajrá!
    Sziasztok.
    Éjszakára ki lehet próbálni a Bahamán a sapkakaktuszt, csak vizezve 12:00 az érési ideje. A második kamrából kiváltható viszonylag kevés banánért, és a pajtaértéke is elég jó, mehet a kupafejlesztésbe is.

B.Ú.É.K. Mindenkinek:)!

Imi*, bakosagi54, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Tegnapelőtt megérkeztem a 200-asok klubjába, nem volt könnyű!!
    Ehhez az eventhez sem valami keveset kell kapálni!! Gratulálok a" bűvészeknek",akik már készen vannak!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok MINDENKINEK!!!!!

Lillapilla73, jucus100, Imi* és 23 más kedveli ezt.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nagy gratula!
    Neked is BÚÉK! és még mindenkinek

Imi*, drunyi, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  7. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Event befejezve felhő aktiválva. :) Sikerült tegnap kipörgetnem 2 100%-os és + 1 terménybónuszt.Gyorsan kidobáltam még állatokat,mert anakodám nem sok volt.Persze tápom sem,így kénytelen voltam horror áron tápot venni de még így is jól jártam.Most,hogy mindenhol állat van,normál pörin lett 2 + 1 termésbónuszxD
    Még sosem volt ekkora malacom:D
    Gratulálok,azoknak,akik végeztek és sok sikert és kitartást,akik még ültetnek!
    Boldog új évet kívánok!

maszilva, Imi*, magdi06 és 17 más kedveli ezt.
  8. zene53

zene53 Junior szaki

Szia! nem tudom mi az a Kalendárium plusz termésbónusz. Kérlek segíts és írd meg, köszi.

drunyi, Gio és emocy91 kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az adventi kalendáriumból "szerezhető" bónusz

Gio, HéricsBáró, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. zene53

zene53 Junior szaki

Rékuci1111 kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!

Mivel a házak díszítése közben rengeteg tp-t kaptam, már nálam is nyílhat a sárga rózsa :)
    Kivételesen a felröppenőkkel sincs gondom. Szép komótosan haladok, csak 4 területnyi föld van művelés alatt, számításaim szerint így sem lesz gond az aratással, megfelelő mennyíségű termés ígérkezik.

Kellemes eventezést, jó játékot mindenkinek!
    Fuhur

jucus100, Imi*, juliannakoczkas és 9 más kedveli ezt.
  12. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A tűzijátékos "műsor" végeztével ;), mindhárom trópusi területre vissza ültettem a 20 órás érésidejű fákat :).
    A négy Füvészkert és ez a dzsungel :D, meglepő módon 540 felröppenőt adott a három terület aratásakor 8).
    Saját tapasztalataimra hagyatkozva elmondhatom, hogy nálam a fák jóval kevesebb felröppenőt szoktak adni mint a növények ;); talán ebben az egy esetben, ez az elmélet meginogni látszik....:D xD...
    Azt még kiemelném, hogy fullos Legendával és Nulla Pannival ;), mert nálam a Tölgyhöz nincs beadva Páncél Panni, és event befejeztével soha nem rakok ki Pannikat :D...
    Remélem, hogy egy picit tudtam segíteni :).

Mindenkinek, felröppenőkben gazdag sikeres eventezést kívánok 8)!!!

"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon

minden varázslat."/Albert Einstein/

Lillapilla73, maszilva, Imi* és 11 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Hú valamit elrontottam! BUÉK mindenkinek!!!!!!Szép lassan haladok, remélem kész leszek!Röpi meg van!!!xD

spagetti24, ursa11, tess6308 és 12 más kedveli ezt.
  14. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,a Kalendárium két utolsó dobozát nem tudom kinyitni,pedig minden ajándékot kinyitottam. Máskor az utolsó ajándéknál a dobozokat is ki lehetett bontani.

15. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia! Ha ki-be lépés, frissítés nem segít akkor bizony valamelyik nap nem nyitottál ajándékot. Én is így jártam. Nehezen találtam meg, hogy melyiket nem, mert a zokni "átváltozik" az ajándék képére másnap és csak egy pici kék+ jel jelzi, hogy az nincs kibontva.

Domos52, Gio és R.Daneel kedveli ezt.
  16. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia :) Meglesz az van még idő.

Gio, emocy91, bocsinet és még 1 ember kedveli ezt.
  17. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Sziasztok! Event kész jöhet a pihi:) Aki még vet arat annak kitartás. BÚÉK

maszilva, R.Daneel, bakosagi54 és 4 más kedveli ezt.
  18. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. meglepően könnyen ment ez az event, az utolsó 5 rakéta készül, és kész vagyok én is. Nekem jól jött a plusz egy termés, amit erre tartogattam a kalendáriumból. A felröpi szuper mennyiségben jött. Jöhet a szilveszter, boldog új évet kívánok.

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 15+12+10 rakéta kell a végéhez.... :wuerg: Szóval remélem azért kész leszek;)

spagetti24, kovacstne, bakosagi54 és 2 más kedveli ezt.
  20. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Szerencsésen befejeztem az eventet. Az idei utolsó képem is elkészült szerencsehozóként az új esztendőre!

Köszönet és hála a moderátor csapatunknak alázatos és odaadó munkájukért, amivel minket, játékosokat támogatnak. Kívánok nekik az újévre sok örömet, egészséget! Kitartást az itteni munkájukhoz és örömteli farmozást!
    Sok sikert nekik és valamennyi gazdatársamnak! Malacos Új Évet Kívánok! MUÉK!!!!!!
    :Do_O:D
    https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn....=7ac56c0be503ee85608cae044ff9ec54&oe=5C929502

spagetti24, ursa11, maszilva és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.