Visszajelzés Tűzijáték-show 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 26.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Komfort 1x1-re lenne jó :) kár h csak 2x2 van

ljanika6, marcsi152 és Csengbong kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... Lehet hogy az ötletelősbe kellene írnod;)
    Az eventeknél jó hasznát vennénk!
    Kb az event harmadánál tartok...:music:

ljanika6, marcsi152 és Csengbong kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Növényem készen van.Csak 17 db-ot adott területenként, de ez is megnyomta ,hogy hamar kész legyen.

3. házikót építgetem, de még felröpi hiányom van.Nem sokáig, mert beérik a gesztenyés felhőm és mindenképpen akartam krókuszt és krizantémot termelni.Sikeres eventet mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 29.12.18
    Imi*, maszilva, R.Daneel és 3 más kedveli ezt.
  4. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Kérdésem lenne - tudom, hogy nem ide tartozik - december hónapra Rackó milyen kitehető ajándékot adott, mivel reggel a dobozból nem jött semmi, vagy nem figyeltem. Köszi a segitséget.
    A 3. házikót kezdem az eventen, de ahhoz még sok kell.

marcsi152 és Csengbong kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) -->itt<-- találod Rackó ajándékait

Kívánságok kútja[​IMG]3.19:003.4001x2Felhőkre és minden
    területre, a teliholdas
    területeket kivéve.
    2018. decemberTélapó ajándéka 3 felhősor

ursa11, GA-BI-O-Farm, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Nagyon köszönöm, már fel is raktam a felhőre.

Gio és Rékuci1111 kedveli ezt.
  7. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Meg farmaranyért! Úgy lehet csak ilyen gyorsan,de megy ez a-nélkül is! Jó munkát és kitartást,én is így csinálom,mert pénzem nincs,csak a munka,de így is meg lesz!Ne hagyd magad sokkolni!!!!!-.-

bendi1121 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez jobb mint a tűzi játék;)

Képzeljétek.... a gyerekek az angyaloktól kaptak rádiót amin beszélgethetnek... Folyton Mézgásat játszanak... Hiszen van egy Öcsink:p Szóval erről szól a Nap :Hallóóóó Öcsi Hallod? Vétel... Aztán Öcsi vagy válaszol vagy nem...
    Egyszer csak megszólal a rádió... A hang ismeretlen gyerekhang... Halló Öcsi Hallod? Velünk is beszélgetsz? :eek:o_O Lefagy a család... A Párom halál komolyan... bejelentkezik... Itt Kovács Apuka ki van az éter másik felén.... csend... :wuerg: Aztán egyszercsak ismét az ismeretlen gyerekhang de már vihogva... Halló Öcsi Adom Apát Vétel!
    Aztán a két Apuka megbeszélte, hogy ugyanolyan rádiót vettünk - jobban mondva az angyaloktól ugyanolyant kaptak a gyerekeknek... ami 4-6 km hatótávolságú... s a másik család gyermekei azt hitték mézga Öcsi van a vonalban... :music: Hát mit mondjak sírva röhögtem... xDxDxD

Megyek aratni... meg malmozni... had épüljenek az épületek;)

LCZAnikó, Fuhur, Laxiaa és 34 más kedveli ezt.
  9. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Köszönjük a történetet, mi is sírva röhögtünk...xDxD tündériek lehettek a gyerkőcök!!!:D:D

linzenpolc, Gio, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ez nagyon jó, nagyon aranyos :)

HadfiMira, Gio, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  11. varadiista02

varadiista02 Utánpótlás-írogató

12. varadiista02

varadiista02 Utánpótlás-írogató

Ha valaki nem váltotta ki, hogy jut utólag hozzá,ha van rá mód?

13. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Remélhetőleg majd valamikor beteszik a farm árudába vagy FA-t meg lehet venni.

14. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

ez nem jó hir.

15. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Köszönöm, ez üdítő volt xDAz apukák igen ügyesek, és okosak voltak! Dícséret nekik!:)

-W-595-, Csengbong, Györgyi7001 és 5 más kedveli ezt.
  16. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép est!
    A karácsonyi őrület sajna teljesen kiesett:sleepy::sleepy:
    Viszont asszem sejtem a snowboard lényegét:D:D
    Egyértelmű, kell a felhőxD

emocy91, -W-595-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Zosaver

Zosaver Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mikor először megláttam a szükséges növény-, valamint felröppenőmennyiséget majd' kiesett a szemem.
    A karácsonyi eventet is épp hogy csak be tudtam fejezni.
    Már az ismertető olvasásánál elhatároztam magam hogy bele sem kezdek, mert esélytelen.
    Viszont a tegnapi és a mai kisebb aratással (tényleg nincs kint sokminden)
    sikerült több mint 300 felröpit összeszednem. Úgy gondolom ha elkezdem letermelni a kb. 30.000 eventnövényt
    talán meglesz a felröppenő is. Nagyon örülnék neki és sikerrel zárnám az évet. :D
    Kérdéses hogy 4 terület elég-e (Rendes farm, Szédült, Erdei, Baha alapterület+3-at kiváltottam a szentélyben)
    Ez a második event amin részt veszek és ha minden jól megy sikerülni is fog.
    (Holnap ráfekszem a Boomra is, jó lenne végre megszerezni a paszulyt, 300 szupertápból csak meglesz.)
    Azért óvatosan tüzijátékozzatok, az állatok nem szeretik! :)

Még jelentkezek!
    Sok sikert és jó szórakozást mindenkinek! :)
    Üdv, Zosaver!

nyuszi63, Laxiaa, bakosagi54 és 11 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Nem tudom, hogy állsz csillagokkal, de 250 csillaggal a teljes esőerdőt is ki tudod váltani. A gazdaköriknél a Barkácsolt ól kategóriában elég sok csillagot össze lehet szedni (és egyéb hasznos dolgokat), bár vásárolni kell hozzá a piacról terményeket:)
    A zuhatagok szigetén is aránylag gyorsan összehozható 1-2 terület.

Nézd meg, hogy összesen mennyi 1x1-es területed lesz. A 3 farmos terület 2x202+184=588
    Répás-almás csatnit használva 1x1-es kockán 3 növény lesz a hozamod, vagyis ha van 588 növényed, amit elültetsz a farmon 1x1-be, akkor az 588-hoz jön 3x588, így lesz összesen 2352 növényed.
    Napközben 3x vagy esetleg 4x tudod aratni a rövidebb érésű növényt, ha estére a hosszabb érésűt ülteted.

A még szükséges növénymennyiséget oszd el a rendelkezésre álló 1x1-ed háromszorosával (ha nincs "futó" termésbónuszod), ezt kerekítsd föl, és megkapod, hogy hányszor kell még aratnod ;)

Ha kérdésed van, itt sokan tudnak segíteni :)

Sok sikert! :)

Zatini, R.Daneel, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Próbálj meg valami termésbónuszt is kipörgetni. Nálam mintha esténként nagyobb eséllyel adná - persze más kérdés, hogy mikor áll rá a mutató...
    Most egy nagyon új farmra is ránézek néha, meglepően jól hozza a felröpiket, 5-7-es kupái vannak, nem hurcolva. Főleg a 8 órás adja jól.
    Minél magasabbak a kupáid, annál jobb a felröpi-esély. Persze, egyszerre nem lehet mindent elérni, de az első 6-8 szintek viszonylag könnyedén teljesíthetőek.
    Ahogy olvaslak, fiatal reg lehetsz. A csibéimnek szoktam mindig mondani, hogy ha nem is tudod befejezni, bármeddig jutsz, az siker.
    A Boomot csak ésszel. Lehet, h. a szilaj bikát olcsóbban meg tudod venni, mint amibe a kitenyésztése kerülne; figyeld a piacot!
    A másik buktató ott a denevér, mert azt a Teliholdas területen tudod kiváltani, ami pedig most nincs. Január elején jön az anakonda-tenyésztés. Ha az nincs még kiváltva, akkor is tartalékolj valamennyi sztápot akkorra.
    De ha nem is szerzed meg még a paszulyt, ha a felhősort sikerül, az megvárja, nem veszik el. A rávalókat meg addig ki tudod rakni a Kergékre, addig is sok TP-t hoz.
    Ha felröpi-hiányod van, vagy úgy érzed, hogy lehet, szólj idejében, sokan hajlandóak küldeni új gazdáknak. Ugyan itt nem annyira illik, de még itt is feldobhatod, ámbár van külön felröpi-kérő topik.
    Sikeres eventet és jó játékot!

brekkencs., Zatini, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A szilaj bikát legolcsóbban a bölcs tölgytől lehet beszerezni.

Zatini, Gio, k.a.t.i és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.