Visszajelzés Találkozunk a strandon I-X. - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jun 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pretoriae

Pretoriae Járnitanuló

két napból nulla - van aki ezt érti és tudja is teljesíteni?
    csalódás

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Vagy be kell szerezni egy házi szarkát.:D

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

A nullát ?? bárki tudja teljesíteni

4. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Eventnövényből 15 felröppenő jött. Rossz hír, mert úgy számoltam ugye, hogy extrák nélkül végig eventnövényeket kell termelni, hogy az utolsó napon a beadást meg lehessen tenni. A felröppenők érdekében viszont muszáj lenne minimum egy szupetrágyás hosszú, viszont kiesik egy kör eventnövény termése (cca. 15000 CSP értékű növény, és közben is kell majd beadni.). Ha kell, a végén KK-val kellene pótolni. (Azért csak a végén, mert mindig reménykedem a termésbónuszos kerekekben...) Viszont erre a felröppenőre számíthatunk a végéig, legrosszabb esetben is még 300, de inkább 350 lesz az utolsó napra (minden eventnövényes körben kb. 10-zel számolva, mert lesznek rövidebbek is). Ez az event a folyamatos újratervezésről fog szólni, úgy látom... :)

Melan and stellácska26 like this.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nekem már csak 17 úszógumi kell, és meg vagyok megint. Egy újabb bónuszláda lesz bezsebelve. Most hosszabb növényeket ültettem, estére az beérik, aztán majd estére megy eventnövény. Röpiszerzésre eventnövényben nem gondolkodtam. Sárga rózsára sem adott túl sokat, így pár kör 0-ás krókusszal kicsit megnyomtam. Biztos, ami biztos alapon. Gyűjtöm még az úszógumit, mert kell majd a malacúszógumihoz is, holnap olyanokat adogatnék be, meglátjuk (3150 pajtaértéke van).

6. gyöngy57

gyöngy57 Utánpótlás-írogató

Nem jönnek a felröpik! Mit ültessek, hogy jöjjenek az úszógumik?

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azt a leghosszabb érésű (esetleg kinemesített) növényedet, amit a legjobban le tudsz rövidíteni felhőkkel, alkimista termékekkel.

8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Haladok ám,reggel meg lesz a hiányzó röpike!xD

9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Napernyővirág 23 gumibelső,már csak 109 kell xD

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Vigyázz, mert a malomtermékbe is kell 140. Azt is beleszámoltad?

11. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Már látom, teljesen elvesztettem a fonalat:D

12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Már csak 6 röpi, az este 11 felé meglesz a sárga rózsából. A 3 malomtermék már bekeverve várja ezt a 6 röpikét :)

juliannakoczkas and GA-BI-O-Farm like this.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sárga rózsával vártam a kezdést amit nemrég arattam le. A szomszédokkal, összejött a 7 malomtermékre való felröpim. Le is kevertem gyorsan. Reggelre narancssárga dáliát ültettem. 111 db gumibelső hiányzik, a befejezéshez.
    Nagyon figyelni kell minden részletre, szóval csak figyelmesen!;)

Last edited: Jun 14, 2020
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    A kezdeti aratás után kukoricáztam 2 kört, közben beiktattam 1 kör 1 perces kerti zsázsát, hogy megtévesszem a rendszert. :D A kukorica 58 percenként 7-12db közötti felrepit adott, a kerti zsázsa semmit. :D Kipróbáltam a répát is 2 körre, 1 db felrepit adott, utána semmit. A 7 db malom bekeverve és hiányzik még 38 db felrepi. Ameddig ébren vagyok, addig ültetem a kukoricát, éjszakára Napernyővirágot ültetek.
    Szia Pirike. Na ugye hogy megy ez. :);)

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csináltam magamnak egy beadási igény táblázatot, felhasználva hozzá az event leírásban található, event-kellékek játékba lépésének időpontjait tartalmazó képet.
    Remélem ti is hasznosnak tartjátok, és ezért is hoztam, hátha így könnyebb lesz megtervezni a beadandók letermelését.
    Mivel váltakozóan adjuk be az event-kellékeket, egyik nap db-számra, másik nap vegyes tartalommal, de pajtaértékre kihegyezve, ezért beírtam a táblázatba az egyes dolgok pajtaértékét is. Ettől függetlenül oda kell figyelni, mert egyre több dolog vesz részt a feladatsorozatban, és folyamatosan növekedik a beadandó mennyiség is.

Sikeres eventezést kívánok! :inlove:

16. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Nekem ez már túl bonyolult. :(Ha már készen vagyok, akkor éjszakára mit kell ültetnem a holnap délutáni eventes beadandókhoz? Az eventnövényt vagy vmi hosszú érésűt a felröpik miatt? Az eventes beadandó az lehet eventnövény, felröpi, vagy malomtermék is?

Last edited: Jun 14, 2020
    juliannakoczkas and kukori80 like this.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    110 körüli röpit gyártottam 0 perccel...biztosra mentem, mert hajnalban kelek meló 1000-el...;)
    Hajnali 0 perc nálam csak bénázás...talán net hiba, akkor nagy a káosz...így tuti nálam ez a strandos feladat...xD
    Igaz már írtam vagy százszor, de most is leírom, a 0 perces krókusz aranyat ér...:Dnekem biztosan...
    A másik ilyen fegyverem a len és a krizantém, de a felhőm még ketyeg...:)szép estét mindenkinek...

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Az eventes növény értéke 33, a felrepié 120. Elméletileg a felrepiért lenne értelme ültetni, de ahhoz nagyon hosszú növényt kellene ültetni ,sok Pannival. Úgyhogy én azt mondom, hogy inkább ültesd az eventes növényt és abból kapsz felrepit is.

19. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Köszönöm

juliannakoczkas, kukori80 and Kuzdern like this.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszi Genka, ezt a táblázatos összefogalót.:)
    Hogy, hasznos-e?:music: Az nem kifejezés.:inlove: Nekem a jelenlegi helyzetben nagyooon is!;)
    Talán a bakiparádé is véget ér nálam.:D

Thread Status:
Not open for further replies.