Visszajelzés Találkozunk a strandon I-X. - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jun 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Igen! :) Közben a fűvészkertek is adtak 17 db-ot, (kaptak is cserébe turbótrágyát), szomszégoktól is jött pár, már csak 88 kell ;)
    Alakul-alakul :)
    Sok-sok felröpit mingenkinek!:)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jöttem a felröpikkel. Egy képet hozok, azon rajt van minden. Ismét sikerült ládabontás közben hibáznom. Picit többet bontottam annál, amit szerettem volna. :D Látni, mikor kezdtem pörgetni, befejezést. Az aktuális event megvan és a röpi mennyiség is ott van. Azt hiszem enyhe mosollyal az arcomon megyek fürödni. ;)

3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nahát, szomszéd, nem semmi a gyűjteményed.:D Nekem nem csak enyhe lenne a mosolyom.xDxD

4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én is nemesítek folyamatosan :) A krókusszal való 0 percezés értékét talán 2 hete érzem :) A nagy hajsza alatt sikerült kinemesítenem (már vagy fél éve próbáltam). Egyet kérdezzek már: Nekem csak 4 rekeszbe lehet rakni nemesítést. Nem nagyon szeretem váltogatni, mert várni kell. Ti hogyan oldjátok ezt meg? Hogy hol ezzel, hol azzal 0-áztok. Cserélgetitek a rekeszekben a bónuszokat, és gyorsítjátok az időt? Vagy hogyan? jó lenne, ha lenne vagy 20 rekesz :)

Eventről is írjak: mai napi gazdaköri befejezve :) Estére eventnövényt ültettem.

5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!
    Amit itt tanultam az okosoktól, amikor szükséged van a nemesített növényre, akkor beteszed a 4 üres helyre, majd rögtön törlöd is - mivel a hatása 24 óráig érvényben van. Így 24 óra múlva ismét rendelkezésedre áll 4 üres rekesz.
    Így használom én is - ha el nem felejtem törölni :(

Last edited: Jun 14, 2020
  6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem sok értelme van a bónuszládáknak legalább is nálam mert semmi értelmes dolog nem jön csak tp-s bónuszokat ad.

mamszi5107 likes this.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nekem mind a 6 rekesz ki van váltva...a krókusz állandó...most len van bent...1 mindig üres...;)

8. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Sajnos nekem csak 18 felröppenőm van pluszba eddig, de a fejlesztés meg van. A nemesítéseket még csak mostanában tudtam elkezdeni, még nagyon sok munka van előttem.

9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Puszi! Kész is lettemxD

10. hanna8911

hanna8911 Utánpótlás-írogató

A krókuszt én is most nemesítettem ki. Szerintem érdemes az 5-6. rekeszt kiváltani, hiszen van FA fád, ráadásul egy növényből elég a 0 percezéshez a 2 rekesz. Lehet, kikísérletezem, hogy érdemes-e 3-3 rekeszben két növényt tartani. Ami a vásárlástól eddig visszatartott, hogy ha lenne kedvezményes dekor vásár akkor lehet, nem dícsérném magamat :D

Rosszul jönnek a felröpik, ha nem a homokvárért kellene nem is nyűglődnék. :/

11. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

Valaki nemesített már hortenziát vízimádatra? A 60 % hatékonysággal mennyire csökken az érésideje?

juliannakoczkas likes this.
  12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Reggelre dupla annyi felröppenő jött az eventnövényből, fűvészkertek, szomszédok is adtak, így ezt a részt szupertrágya nékül befejeztem :)

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a bónusz azt jelenti, hogy a víz 20%-os hatékonyságát növeli 60%-kal, azaz a víz hatékonysága 20x1,6=3,2=32% lesz. Így az érésidő csak vízzel és ezzel a bónusszal (semmi más) 15:29.

14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nem vagyok elájulva a reggeli felröpi mennyiségtől:sleepy: tegnap a gyékény többet hozott (ha jól emlékszem 89 db),mint ma a hortenzia 76db. Még van idő de jó lett volna reggel letudni:p

15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szuper ez a táblázat így felturbózva! Köszönöm! :)

16. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Sziasztok. Nem kenyerem a panaszkodás, de most kicsit mérges vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy így a 224-es szinten gondom lehet eventes felröpivel, most mégis előfordulhat, hogy nem jön össze. Azért nem dőlök a kardomba, max. ez a gazdaköris event megy a felejtés jótékony homályába.

17. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Ugyanez a gondom, és lenne egy fogas kérdésem:
    írtam a felröpi-kérő topikban, de ott nem jár senki, így nem sokan tudnak segíteni. Ide is írtam már, de kitörölték, off-topiknak nyilvánítva. Szerintetek melyik topikba kellene írni, hogy ne nyilvánítsák spamnek és legyen esély arra is, hogy segítséget kapok?

kavics6729, ha megírod a farmneved, én küldök neked egy felröpit. Sajnos, nekem csak egyet enged gazdánként a rendszer.
    Az én farmnevem zagimichna.

kavics6729 and Lillafüred like this.
  18. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Én is a 220 szinten vagyok és sajnos azt kell mondanom,hogy az utolsóhoz az a 110 felrőpit túl soknak találom ez a 24 óra kevés volt hozzá. . Csalódtam ebbe az eventbe de nem ez az első és szerintem nem is az utolsó.

kavics6729, -teri56- and Lillafüred like this.
  19. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nagyon gyéren adja a felröpiket. Konkrétan a hortenzia adott kezdésre 95 db felröpit, ami igen kevés, tekintve, hogy egy maolmtermékhez 20db kell, plusz még simán beadni is. Gondoltam megnézem, hogy hogyan adja kisebb farmokon. Siralmasan sajnos. Végig hosszú érésű növények voltak ültetve, ott a leghosszabb a szegfű. Adott a szegfűre kezdésnek 49 db felröpit a másik farmon. Mivel a rózsa jól szokta hozni, így délutánra az ment, amit este tudtam aratni, de az még siralmasabban adta. Akkor feláldoztam még némi szupertrágyát, és karácsonyi+fehér ártatlanság felhasználásával 2*2-ön ment egy kör szegfű, ami így 3 óra alatt kész lett. No, hát az is siralmas volt. Ennek következtében nem lesz meg ez a gazdaköri a kisebb farmomon, a nagyon már kész, de csak azért, mert krókusszal nulla perceztem... Én értem, hogy ott a BP-nél kiszámolják, hogy mi fér bele 24 órába, de azért most átestek egy picit a ló másik oldalára. Az még úgy ahogy elfogadható lenne, valamennyire, ha egy 86-os szintű farm nem tudja megcsinálni, de hogy 223-as szinten egy 24 óráshoz nulla percezni kelljen?! Az már azért tényleg túlzás...Ahogy az is, hogy amint kész lettem a nagy farmon a beadásokkal, egyből jól adta a felröpit. Éppen most arattam a vadrózsát, és így most lett 164 felröpim...De már ehhez a feladatsorhoz nem kell, hiszen nullázással megcsináltam. Kis farmon viszont továbbra sem akarja adni rendesen, ott valószínűleg nem is lesz meg az aktuális része az eventnek.
    Mindenkinek kitartást, és sok sikert.

20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Mennyi röpi is kellett 255db?

Na akkor 95db indulás 160 db ami hiányzott.

24 óra legyen bárhogyan is állítva de, hogy ennyi simán hozható az biztos két aratással is.

Aztán a szomszéd küldési lehetőség is napi 20-20db lehetett volna.

Mennyi is a végösszeg 120db.

Thread Status:
Not open for further replies.