Visszajelzés Találkozunk a strandon I-X. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 11.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sehol, én is azt várom

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

En nem vartam, ott volt minden, aminek lennie kellett.

Nalam mukodik rendben, de erre ne alapozzatok.xDxDxD

ursa11, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Ott van, de a múltkor nagyon a lelkünkre kötötték, hogy amíg nerm írnak addig ne vessünk, arassunk. Most nagyon hiányzik a vadbanános eventben az a kezdő felröpi.

4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nálam is minden rendbenn.
    125 vödröm lett.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Elkezdtem. Krókusz 149 felröpi 4 felhővel, 1 hurcolt panni 1 a tölgyön legenda 28.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Óriási a csend, pedig nagyon izgulok.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia Toma!
    Köszi az össze foglalót.Nagy segítség volt.
    Dátumot elírtad véletlenül.
    IX. 06.18. szombat - 06.19. vasárnap
    6 vödör és labda malomtermék, 1405 játéklapátvirág (malomtermékkel együtt 1705), és 270 játéklapát felröpi (malomtermékkel együtt 330)
    Utolsó napra 215 800 CSP értékű beadás maradna.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na, kezdődik...
    Hortenziát arattam (Pannik nélkül), 118 felröpit adott; nagyjából annyit, mint a másik kettőből.
    Ezt a tegnap közzétett menetrendet követem, így az első 10 mag 2x2-es földekben várja az aratást (illetve előbb a beérést). Mellé napraforgót tettem 1x1-be; jó lesz a repcsis eventbe, és hátha az is ad 1-2 röpit. A felszaporításhoz nem használom a szupertrágyás felhőt, hogy ha holnap nulláznom kell, legyen. Persze, nullázhatnék a krókusszal is, de az két rekeszt elfoglal, és ha az éjszakára ültetendő hosszúhoz felhasználok kettőt, a délelőtti gazra már nem marad szabad rekeszem. Este még eszemben volt, hogy a macskagyökér két bónuszát reggel betegyem, de elfelejtettem. Pedig az lett volna a jó, mert akkor reggelre üres rekeszekkel várhattam volna a nullázást (ha kell) és a délelőtti ültetést.

Utoljára szerkesztett: 20.6.20
    -W-595-, juliannakoczkas, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Gazdák!

A Találkozunk a strandon I-X. gazdaköri beadogatós event mai része online!
    Egy ki-belépés nyomán nálatok is megjelenik az új feladat.

-W-595-, .dina1., Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én a közleméy előtt 36 perccel már elkezdtem a felszaporítást ( az aratást még korábban), remélem nem lesz bajom.

juliannakoczkas és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem lesz.
    Az event rendben működik.

12. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Kezdésre 125 felröppenővel úgy érzem ismét szuper trágyázni kell majd. Hamarosan kiderül hogy adja az event növény a felröppenőt!

Kuzdern kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Már 1x1-ben érik a növény, 123 KK-val, de már csak vízzel-trágyával. Fél 9-re kész az eventgaz. Jön a röpizés. Most van 155, az eventes a két felszaporítási körben 34-et adott, plusz 2-t a napraforgó is. Ha megint kapok kb. 30-at, majd az éjjeli gazra olyan 110-et, akkor reggelre lesz 295. Holnap már csak 30-40 db-ot kell összehozni. Ha ez tényleg így lesz, akkor egy kör szögletes gabona elég lehet; de majd este meg reggel jövök a pontos számokkal és esetleges tervmódosításokkal.

Sali~*.*, maszilva, vihence és 9 más kedveli ezt.
  14. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Ültetve 1x2-őn és a maradékra 1x1-en, minden jóval megszórva 1 Pannival sajnos csak 21 felröppenő jött. Na innen szép a győzelem! Erőltetett menet lesz!!!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Következő aratással meglesz a növény, ahogy számolom, még 38 felröpi kell. Előző kör eventnövény nem adott csak 32 db-ot. Úgyhogy reggel leszek meg, de estére már nem kell hosszú, napernyővirágot fogok a földbe rakni.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Az esti aratással meglett pontosan a szükséges gazmennyiség, és jött további 25 felröpi. Így már van 180. Bekevertem a 6 malomterméket, maradt 120. Kellene még 150. Éjjelre macskagyökér megy, remélhetőleg reggelre már csak olyan 40-50 db fog hiányozni. Mivel nem a takarékos megoldást választottam (továbbá mert eltoltam a rekeszek előkészítését, és nem szeretnék mindent az egy szögletes gabona lapra feltenni), így azt hiszem ezt nullázással megoldom, hogy kész legyek vele, de ezt a mennyiséget azért valószínűleg az az egy kör nemesített szögletes gabona - 1x2-ben - is megadná.
    Így összesen rámegy az eventre kb. 10+100+40=150 szupertrágya és 10+100+123=233 KK.
    Majd reggel pontosítok.

Nézzük meg, hogy állnék a takarékos verzióval. Az úgy nézett volna ki, hogy az első kör 100 növényét 36 db 2x2-be, 12 db 1x2-be és 16 db 1x1-be tettem volna vissza, aminek az eredménye 604 növény. Így pontosan két kör eventgaz kell még, egy este, egy pedig holnap délelőtt. A felröpivel nagyjából ugyanúgy állnék, mint most, hiszen majdnem ugyanazt ültettem. Reggelre is ugyanott lennék; hiányozna 40-50 röpi, csak kéne még egy kör eventgaz. Nagyjából az ad kb. 25 röpit, így nullázva csak olyan 20-30 körülit kellene megszereznem.
    Ez pedig kerülne 10+64+25=99 szupertrágyába és 10+64=74 KK-ba.

Megjegyzem, hogy a Pannikat szándékosan nem használtam, hogy lássam, mennyi röpi jön nélkülük. Ha használom őket, nem kellene számolgatnom, de meg akartam mutatni, hogy még ez a röpimennyiség is hozható bármely eventezésre felkészült farmmal (nemesített növények), feltéve, ha tervezünk és számolgatunk egy kicsit; jelentős mennyiségű szupertrágya és KK nélkül. Az eddigi részekbe mind kevesebb röpi kellett, és mindhárom fajta ugyanolyan arányban jön, így az előző kettő nullperc nélkül is hozható volt.
    (alacsonyabb szinteken is megcsinálható persze, ha van nemesített rózsa és málna/lóhere; csak a rövidebb érésidők miatt több szupertrágya kellene. A kezdésre ültetett szegfű és az éjjeli málna kb. 20%-kal kevesebb röpit ad, mint a hortenzia és a macskagyökér, így kb. 50-60 db röpivel többet kellene megtermelni; ez 8 perces rózsával olyan 100-120 szupertrágyából biztosan meglenne. Ha van idő 2 kört komfortozni még 14 óra előtt (kb. 2x fél óra), akkor egy az egyben kaphatjuk a röpit. A többlet tehát kb. 30-100 szupertrágya.)

17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Kész lettem ezzel a résszel is. Termelem a beadandó eventtermékeket tovább. Malacúszógumi 40 legyártva, növényből a napernyővirágot ültetem, most 4100 van belőle. Lehet már nem is kellene termelnem? Úgy számolom meg van a 215.800 pajtaérték, még több is (3150x40=126000; 4100x33=135300. 135e+126e=261e.) Ezek szerint meg van. Na mindegy akkor utoljára 4 óra múlva learatom, és visszarendezem a tölgyest végre :)

Melan, imi010 és inanna11 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Jó reggelt!
    A macskagyökér kitett magáért, 136 játékvödröt reptetett fel. Előtte aktiváltam a beérett, felröpire ható felhőket is (2-t). Így 12 db hiányzik, amit rövidesen valamelyik nullás növénnyel összehozok. Összegzek tehát.
    kezdés hortenzia: 118
    felszaporítás két kör, az első 10 terület, a második teljes, vegyes méretű földekkel: 34
    első kör mellé tett 1x1-es napraforgó: 2
    este egy kör 1x1-es eventgaz: 25
    éjjelre macskagyökér: 136
    szomszédoktól: 3 (a legtöbb szomszédomat megkértem, ne küldjön soha eventes röpit)
    Összesen: 318

Ha a takarékos verziót választottam volna, most még termelnem kellene egy kör eventnövényt, ami megadná a hiányzó röpiket, így 74-74 szupertrágyába és KK-került volna az egész. Persze ha a macskagyökér kevesebbet ad, kellett volna még valamennyi szupertrágya, de ha valakinek vannak jó szomszédai / kisfarmjai, akkor számolhat még némi plusz röpivel onnan is.
    Nem kellettek a Pannik, nem kellett rengeteg szupertrágya, csak három dolog: nemesített növények, tervezés, és végül az időm, amit délután-este rászántam.

vihence, HéricsBáró, Melan és 13 más kedveli ezt.
  19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Ki tud valamit a teliholdas eventtel kapcsolatban, úgy volt hogy 10 órakor indul de még zárva van.

20. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Én is azt várom! Nem találtam hírt róla.

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.