Visszajelzés Találkozunk a strandon I-X. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 11.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Holnap csak felröpit kell gyűjten, mire a properrel? Munka előtt , után nem tudsz aratni ? 24 óra alatt belefér azért 2 hosszú és egy közepeses hosszú érésidejű gaz ;)

Melan, Zatini, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kuzdern gazdatársunkat elveszítettük a sok event között. :D

marcsi152, Melan, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nem adom magam könnyen, csinálom vagy trágyázzunk bele...xD

marcsi152, Melan, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hát , ahogy érzed xD

marcsi152, kukori80 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Azt elfelejtettem mondani, a mamutok remekül érzik magukat a szédültön, legalább is még nem érkezett petíció tőlük.
    Sokra nem mennének vele, mert a bizottság én vagyok, és elutasítanám a kérelmüket ::)
    Ha event van, akkor event van.

Utoljára szerkesztett: 13.6.20
    marcsi152, Melan, Zatini és 7 más kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    És át lehet rakni a füvészkerteket is a Tölgyhöz, ha maximalizálni akarjuk a felröpik számát. ;)

marcsi152, Melan, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kata. Nálam a fák nagyon gyatrán adják a felrepit, biztos hogy nem fogok fát kirakni. De lehet vele kísérletezni, aki gondolja.

Melan, -ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a fákat miért a tölgyesbe teszitek ha nincs event ott?
    Köszönöm

9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Szia. Ez a terület ritkábban eventes terület. Ergo, amit oda leteszünk, azt kevesebbszer kell átrendezni, törölni, mintha a szédültön, vagy a főfarmon lenne :)

Én is csinálom, pedig azt mondtam csak két naponta fogom. De a tegnap indulóhoz is le volt termelve a növényem, akkor meg miért ne adtam volna be ?! :) Sok pici aji, sokra megy :)
    Még este ültettem sárga rózsát (igaz ez nem a leghosszabb, de kell a gazdakörbe, szenvedek még a szupermamut fáért), ha nem adja a röpit, akkor a végén krókusszal felzárkózom :) 1. napi bónuszládát nem mertem még kinyitni, úgy döntöttem, a végén egyben akarom őket, hátha úgy jobb lesz.

marcsi152, Melan, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Továbbra is strandolok...nemesített len ment a földbe, minden rekeszes okossággal...xD
    A malac úszógumi, ami nálam zsiráfos...érdekesre sikeredet...de a mai világban már minden megengedett.;)
    Az UV index ma 7-es lesz, nagyon óvatosan a napozással.:D

marcsi152, Melan, Zatini és 5 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Amikor az erdei tisztás játékba került, akkor hozott bizonyos előnyöket is.
    Hajdanán a játékban minden apró TP% számított.
    (Emlékszem rá, hogy milyen sokan gyűjtötték a gesztenyefát, mert 12 óra alatt jó Tp-t adott és milyen jó lesz az a tisztáson.)

Nézd csak, a tisztásnak van pár haszna. Igaz, 10 éves játékban már nem jelentős, de nem árt, ha tudunk róla.
    Az alábbi mondatokat a tisztás ismertetőjéből másoltam ide neked:

Üdvözlet Gazdatársak!

Elérkezett hát a pillanat, amire annyira vártunk: csodálatos kis gazdaságunk új területtel bővült, itt az erdei tisztás!

Az új földterület a 14. szinttől elérhető a játékosok számára. A már megszokott módon, a térkép használatával tudtok oda jutni.

A tisztás néhány fontos jellemzője:

• bármi elhelyezhető rajta: állatok-növények-termőföld, de akár ajándékok is
    • a tisztáson nem kell vizet vásárolni, korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll
    • az ólak a tenyésztés végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
    • a fák szüretkor (kb 5% -kal) több Tp -t adnak
    • kezdetben nem az egész terület szabad, azt nektek kell kitakarítani, ahogyan arról a későbbiekben szó lesz
    • itt található a Bölcsesség Fája (Bölcs tölgy)
    A teljes ismertetőt >>ITT<< olvashatod.

Azt fontos tudni, hogy az nincs benne az anyagban, hogy itt nem lesz event és betonozzunk be oda bármit is.
    Az azonban tény, hogy a 3 farmos terület közül ezt kell legritkábban megbontani event miatt.

marcsi152, Melan, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
  12. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!!

Ne haragudj fonalat vesztettem, hol volt nyeremény a farmaranyfa?

A mostani eventtel is eléggé bajban vagyok.
    Lekéstem az elsőről, a másodiknál hiába termelek növényt, annyi se jön össze, hogy az első feladatot megcsináljam, felröpi meg sehol sincs..
    Átfutottam az ismertetőt, felröpiket ma 2-től írja, akkor hogy adjak be annyi event növényt, hogy a feladat kész legyen..
    :(

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Legutóbbi hajszás (tárgykeresős) eventben volt 2 is, bár eléggé meg kellett hozzá izzadni mindenkinek.

marcsi152, Melan, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  14. revaa

revaa Fórumgróf

köszönöm szépen a választ..

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Emőke

Emőke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Jól gonolom, hogy ha a strand II gazdakörinek beadandóját teljesítettem, attól függetlenül hogy az event végéig játékban marad a napernyő virág, nem lesz már rá szükségem, tehát felesleges ültetnem?

Utoljára szerkesztett: 14.6.20
    eva19650120 kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem annak, aki szeretné megcsinálni a pajtaértékes beadásokat is minden másnap, annak nem felesleges ültetnie; sőt. Elvileg csak felröpivel és malomtermékkel ezek teljesíthetőek lesznek, de nem tudjuk, hogy jön a felröpi. Másrészt ez a növény 6:30 alatt ad 184x3=552 növényt, vagyis 512x33=16929 CSP pajtaértéket. Ehhez jön majd ma kettőtől valamennyi felröpi is. Ez a 16929 CSP érték 141 felröpi értékével egyenlő. Nincs az a növény, ami 6:30 alatt ad 184 földön 141 felröpit. Vagyis nagyobb pajtaérték hozható ki az eventgazzal, mint bármi mással, ami csak a felröpit adja. Márpedig a gazdakörik elég nagy értékben kérnek eventtermékeket:
    IV: 59600
    VI: 94900
    VIII: 134100
    X: 215800
    Ez összesen több mint 4200 felröpivel teljesíthető, ami persze egyáltalán nem lehetetlen a hátralévő idő alatt; főleg úgy, hogy csütörtöktől kétféle, szombat-vasárnap háromféle röpit is kapunk aratáskor. De az eventgazzal biztosra lehet menni; én legalább egy ideig termelném, amíg nem látható egyértelműen, hogy elegendő röpi jön-e ahhoz, hogy elhagyhassam.

marcsi152, HéricsBáró, Zatini és 13 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Este hozom, hogy mennyi röpi röppent nálam. :)

Emőke és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Emőke

Emőke Utánpótlás-írogató

Ez igaz,köszönöm szépen a válaszodat!

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  19. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, nem értem az egész, miért nincs feladat???? csak termeljek?????

20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

A turbo olakat ugyesen kihasznaltad, lehet legkozelebb nekem is kellene valami hasonlo, mert elkezdtem csinalgatni a termenyes gazdakoriket, es jo sok minden kell bele.

A masikra, hogy kevesebb-e az ultetos vagy sem, attol fugg kit kerdezel. Van akinek meg mindig sok, nekem nem, leginkabb azert amit te is mondtal. Lehet hogy van ultetos event, de mostanaban nem minden teruleten, tehat lehet haladni massal is, amig csinalom az eventet. Ez nekem is tetszik, meg akkor is ha tobb fele kell figyelni.

A farmaranyfa pedig nagyon jo volt, jo lenne ha nem kellene 10 evet varni, hogy megint elokeruljon8)

marcsi152, Zatini, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.