Visszajelzés Tavaszi álom - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Már elnézést, hogy panaszkodni mertem, mivel azt gondoltam jól átgondolták az event kiírást (délelőtt). Megnéztem a hétvégi küldetés tájékoztatatóját ott sem volt változást így a főfarmmal vártam az eventet. Ugye nem várható el a játékosoktól, hogy óránként tájékozódjanak a fórumon, hátha valakinek eszébe jut változtatni. Na de ezen nem veszünk össze, csak bosszantó!

nolina1965, apus54, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  2. szili48

szili48 Törekvő

bosszantó bizony, mert az embereknek nemcsak az a dolguk, h a fórumon üljenek, nem ebből élnek igazából, és a fórum böngészéséből enni sem tudnak adni a családjuknak, fizetést sem ebből kapnak, de tegnap már megint volt 1 másik elírás is , köszi! régen azért nem így működtek a dolgok itt a játékban.

nolina1965, Neni60, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük az észrevételt.
    Annyival kiegészíteném, hogy a moderátorok sem innen kapják a fizetésüket, ez még mindig egy szabadidős elfoglaltságnak van titulálva. Nem ebbél élünk mi sem. Több helyen lett jelezve a változás, szinte azonnal, ahogy a központtól megkaptuk a hírt, hogy változik a felröppenőknek az érkezési helye. Csak halkan jegyzem meg, ha nem változtattak volna, akkor meg az lett volna a baj, mert a hétvégi eventnek a felröppenője nem érkezik növények és fák aratásából.
    Nagyon sajnálom, ha többeknek ez elkerülte a figyelmét.
    Lehet dühöngeni, mérgelődni, de ez még mindig egy játék. Attól nagyobb bajunk soha ne legyen, hogy nem A-ból, hanem B-ből érkezik a felröppenő.
    Igen, előfordul elírás és kértük többször, hogy azt a jelentés gombra kattintva jelezzétek, hogy mielőbb javítani tudjuk. Mi is emberek vagyunk és tévedhetünk, vagy nincs pontos információnk az esetleges változásról.
    Kérlek, hogy az általad jelzett másik elírást pontosítsd, hogy javíthassuk, ha még esetleg nem történt meg!

Köszönöm.

Dolphin, Norella404, Sziszi1950 és 6 más kedveli ezt.
  4. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

741107 I.D.:53707170 Én is leszedtem az erdei tisztásról az állatokat Elvileg a fák és a növények adják a felreppenőt, hát nekem nem adja csak ritkán. Utoljára is arattam fát és növényt is felreppenőt viszont egy darabot sem kaptam.

szöszi50 kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Bár, ez nem a segítségkérés helye, megnéztem a felröppenőidet az event kezdetétől.
    2025-04-03 14:08:35 órától mostanáig 285 darab felröppenőt kaptál. A szomszédaidtól is kaptál 21 darabot. Még 54 Szorgos méhre van szükséged, hogy felold a negyedik területet is.
    A legutóbbi aratásaid alkalmával 2025-04-04 11:32:18 órakor 6 db, 2025-04-04 12:35:44 órakor 17 db, majd 2025-04-04 12:41:02 órakor 18 db felröppenőt rögzített a játék naplója.
    Érdemes lenne egy takarítást eszközölni a gépeden, törölni a sütiket és üríteni a gyorsítótárat. Ha, azonnal nem is látod a felröppenőket, területváltáskor általában megjelennek, amennyiben engedélyezve van a beállításokban a felröppenők animációja. A felröppenők mennyisége attól is függ, hogy milyen hosszú érésidővel rendelkezik az ültetett növény. Ezért szoktuk javasolni, hogy mindenképpen hosszú érésű nemesített növényekkel gyűjtsük a felröppenőket, mert akkor tudunk többet begyűjteni. A fák érésidejét nem lehet olyan mértékben csökkenteni, mint a növényekét. Az XXL fák a rövid érésidő miatt gyérebben adják a felröpit.
    Bővebben olvashatsz a témáról a Felröpi 1x1 hsz-ben, amit minden eventcsevegő első oldalán megtalálsz az Eventsegédlet, avagy mit hogyan topikban.

Sikeres eventet kívánok!

6. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

Szia!Köszönöm a válaszodat és elnézést ,hogy rossz helyre írtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.25
    Luminary kedveli ezt.
  7. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Azért az nem tisztességes dolog hogy csak úgy megváltoztatják a felröppenők helyét. Mivel nem tudok állandóan itt lógni beültettem amaránttal és amikor elkezdődött az event akkor szembesültem vele hogy nem jön felröpi.

Neni60 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Goldros

Goldros Fórumlakó

Miért mindig az eventes területen van ujabban a játékos event .. hát itt mindent idöre kell és még a bónuszokat sem lehet használni.
    ez már csak a pénzre megy . 15 év után azt hiszem be fogom fejezni. hisz igy értelmetlen az egész játék

-Ilona53- és Ricsárd kedveli ezt.
  9. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Addig, míg eventterületen, beszabályozva lehet ültetni, vetni, addig 2-est adok. Minden ilyen eventre!! Unalmas, vontatott, semmi izgalom benne. Nem fogok felkelni éjszaka, hogy learassam, mert 4 óránként lehet. Ez mostanában elég " trendi" a fejlesztők szerint. Én, mint játékos, meg közlöm, nem tetszik! :sleepy::p Ja, és nem ülök folyamatosan a gép előtt, van munkám, családom!

gemini1973, zsóka56, fankostepsi és 10 más kedveli ezt.
  10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

egyszerűen felhábóritó,hogy most olvastam,megváltoztatták hogy hol kapunk Méhecskét ,aki nem nézi a fórumot hülyén fog meghalni,mert csak néz ki a fejéből.hogy elültette a növényt és nem kapott érte semmit.,egyre sz@rabb lett a farm nem tudom mért kell menetközbe vátoztatni a meneten. A szántót állatokkal tettem tele,hogy jöjjön a tárca és igy nehéz lesz beültetni .Azért csinálják,hogy vegyünk kosarakat,hogy jöjjön nekik a bevétel.

teljesen elkerülte mert a bevásárlásos eventre koncentráltam ,mert utálom az ilyen összevisszaságot ami mostanábna itt van ,összesüritik ,azt se tudja az ember,hogy mit hogy csaináljon ,mint az előző eventen is

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.4.25
    sutimami57 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Ez egy borzasztóan unalmas és vontatott event.
    Az időre történő aratást továbbra is rossz elemnek tartom.
    Ennek megfelelően pontoztam (nem mintha bármit is számítana).

Legyen szép vasárnapotok! :)

gemini1973, vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egyetértek a hosszú és unalmas event titulussal, én is annak tartom.

DE ami engem még bánt az az, hogy hátra van még 600 gazom és nézem minden vetésnél-aratásnál a két üres területet, amit esetleg büntetlenül be is vethetnék a kicsit gyorsabb haladásom érdekében!
    Egyszerűen nem értem a tilalmat, a területek kiosztását... :music::oops:

13. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Mosolygós szép napot!
    Nekem is az lenne,ha napok óta nem mérgelődnék
    .Számítógépes analfabéta vagyok,lehet,hogy ez a baj DE jelenleg már 309 gondos méhem van,és még a 2.területet se tudom megnyitni. Természetesen ezért termelni is csak az elsőn tudok.
    15 év óta először: SOS!!! Előre is hálásan köszönöm.
    ID:19819768

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Jó sorrendben próbálkozol?
    Először a jobb alsó zónában a szikla melletti lakatra kattints, add be a méheket, utána a jobb felső zónában a zöld lombú fa melletti lakatra, és így tovább.

(A képet az Ismertetőből hoztam.)

Dolphin, vihence, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Sajnos ez az event most már horror álom nevet kaphatná,már nekem bíztosan nem lesz készen,jobban tettem volna ha mást csinálok!Nem tudtam belépni sem,és én sajnos éjjel nem tudok fent lenni!Azt az öt szem gazt sem kapom meg!Tudom,hogy nem itt kelett volna ezt megírnom!:cry::mad:Megessz a méreg!További szép estét,és szerencsés játékot kívánok!

*áthoztalak a Panaszládába / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.4.25
    szpiró61, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem ITT próbálj segítséget kérni. :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy Játékostársad is írta, a Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre, ilyen jellegű kérdésekkel a Segítségkérő topikokat szükséges felkeresni, ahogy azt a #1-es bejegyzésben is olvashatod.
    Benéztem most Hozzád, s úgy látom másik Játékostársunk segítségével már 2 területet felszabadítottál, a harmadik területhez még szükséged van Szorgos méhre.
    Sok sikert a folytatáshoz!

zsani_apja és Sylja kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, nem én írtam, de 100%-ig együtterzek a panaszkodóval.
    Azt kérlek, értsd és a többi modi is, hogy NEM ellenetek panaszkodunk, hiszen a kiírást, az eventet nem Ti tervezitek, Ti csak "tudósítotok".
    A panasz a fejlesztőknek van címezve! Nekik kellene átgondoltabban tervezni!

Amiért most bejöttem, egy mondattal szeretném összefoglalni a bennem érlelődött gondolatokat:
    Ezzel a "Malala"-erőltetéssel sokkal többet vesznek el a játékosoktól, mint amennyit adnak! Komment: itt semmit nem lehet használni, amit eddig szereztünk, amiért éveken át dolgoztunk. Az "öregeknek" a retró már nem szórakoztató, inkább rabszolgázás, röghöz kötöttség.
    Sajnálom, de bizonyosan nem vagyok egyedül a véleményemmel.

Sali~*.*, gemini1973, -Ilona53- és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.