Visszajelzés Tavaszi kertészkedés 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Szomszi! :)

Nem tudom, most valahogy keresnem kell egy célt. Hiába ez a gkörös őrületem, be kellett látnom, hogy mire kivégzek egyet 5 jn a helyére :D Most töltöm a pajtát, ami jó mert kell, de ebben sok sikerélmény nincs :) Rylee szomszim kis számítása után a felhőm mindjárt megvan. A rózsa cica is, meg még pár egyéb is összejön holnapra.

Láttam a nublonokat, na őket nem várom. Ezen kívül most annyira ugrálunk a témák között a gangon, hogy már nem tudom melyik event jön és melyik lesz megérős...

zotmar, Gio, Melan és 5 más kedveli ezt.
  2. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok, teljesen igazad van. Én is ezt a taktikát követem és mindig be tudom fejezni az eventet, anélkül, hogy költenék rá. Mostanában kicsit nehezebben, de mindig sikerül. Érdemes ezeket a tanácsokat megfogadni, sokkal eredményesebbek lesztek majd. Kitartás a még küzdőknek, és további szép estét mindenkinek!

ursa11, zotmar, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

4. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

75/57 itt a vége. Nagyjából a másik két farmomon is itt álltam meg. Köszönöm a sok ötletet, enélkül nem jutottam volna idáig. A cél a felhő volt. Sikerült :). Van még mit tanulnom tőletek :), hiába játszom már 6 éve:p. Az alkimistám is 5. szinten van, de nem használtam a termékeket, pedig itt nagyon jól jött. A sok-sok ajándéknak nagyon örülök, a titkosakat még csak most tettem ki, reggel majd kicsomagolom őket. Gratulálok mindenkinek, a küzdőknek reggelre sok felrepit!

5. repashock

repashock Haladó

Délután még 180 felrepi hiányzott, hogy totál kééssz legyek :eek:Biztos ami biztos lenyomtam 4 kör 0 percest, így végeztem. Éjszakánként az elejétől hosszúak mentek, gyakran arattam, igaz nem ültem a gép előtt, sok ajándékot kaptam a szomszédoktól, de számomra nem volt kevés ez a mennyiség. Nem tudom, lehet öregszem, de 0 perc nélkül ippenhogy csak meglett volna. Ki érti ezt?:music::sleepy:Mire jó ez? Kitartást az éjszakázóknak... Jöhetne már cserenap hogy a rózsa cicát felajánljam egy nyüvike lila akácérto_OBár lehet reggelre meglesz :pxD gondolom végre nekem is mielőtt kivonják a forgalomból;).

zotmar, alpha58, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Szerintem meglett volna nullázás nélkül is:D én biztos csak a vége előtt nulláztam volna:p cserekor megy az akácod;) nekem sok van.

tereza6517, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok!
    Az állásom 75/58, a felröpikre várok. Még kell olyan 100 körül, remélem reggelre meglesznek és azt is, hogy nem számoltam el az eventnövények mennyiségét, mert eléggé ki van centizve. Szeretném befejezni teljesre, de ha nem, akkor nem. A bancsikat azért még kivenném, mert abból sosem elég. :)

ursa11, tereza6517, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  8. nagyanyu54

nagyanyu54 Járnitanuló

Még soha nem irtam ide, de most a felhőre ki akartam tenni a tavaszi virágbontást, de nem találom sehol. A felhőm már megvan. ID 40766618

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

A pajtatöltés nem azonnali sikerélmény:) Annak később van meg a gyümölcse, amikor be kell dobálni valamit és kirázod kisujjból:D A felhő és a rózsa cica azért kell.

Ha cserenapon begyűjtöd a Pannikat, akkor hidd el, hogy az jóleső érzés lesz, mert megdolgoztál érte, és látni fogod a sikerélményt:D Utána meg az eventek is máshogy fognak menni.

Nublonokat az előző formában én sem várom, de hátha alakitanak rajta valamit. Nos ha nem, hát maradnak cuccoka a pajtában;) Megérős event ha jól emlékszem az a focis lesz, vagy mi fene, ami elvileg már áprilisban jön, jóféle kütyüket lehet maj szerezni ha minden igaz.

kisvirág, újfarm53, Rylee86 és 13 más kedveli ezt.
  10. Theeme

Theeme Törzsjátékos

A felhősor kevés eséllyel lesz befejezve.Ugyanis egész nap dolgozom Este nem tudom a lemaradást behozni,.-ha meg nem dolgozom nincs pénz.Kettő egyszerre nem sűrűn volt.

Gio, zizike101 és Feca29 kedveli ezt.
  11. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Most biztos irigykedni fogtok. A titokólakból sárga kókuszkopasztót és retró lajhárvackot kaptam !

mmmacskah, Gio, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  12. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

ÉÉÉÉÉÉs készen vagyok!!! :D :D :D [​IMG]
    Most arattam, és lett annyi felröppenőm, hogy megcsináltam az utolsó 3 cserepet, és így 75/75!
    Ha normálisan jönnek a felröpik, akkor tetszett volna ez az event, de ez az utolsó percig gürizés nem jött be. Persze, nem kell 1-2 nap alatt letudni, kelljen taktikázni ez oké, de ez már túlzás. Keleten nem ismerik az arany középutat?

alpha58, kisvirág, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  13. -tifani56-

-tifani56- Járnitanuló

sziasztok én nem értek egyet a felröppenökkel nagyon keveset ad és ezert sose járok a végere egyszerüen nem lehet befejezni akkor hol itt a játék lényege nekem fa nincs de szivesen csinálom és játszom de a siker élmény mindig elmarad felósoraim nincsenek meg köszönöm aki olvasa

Gio és durnieva kedveli ezt.
  14. kuka.5

kuka.5 Fórum-zöldfülű

Szomorúm, hogy újabban pénzes lett a játék, a mostani eventeket képtelenség normális ütemben, mamut fák, vagy pénz nélkül befejezni, arról nem beszélve, hogy a játékosok túlnyomó többsége, dolgozik vagy iskolába jár, de úgy látszik a játék készítők ezt egyáltalán nem veszik figyelembe.

pufac és durnieva kedveli ezt.
  15. zsomi8974

zsomi8974 Utánpótlás-írogató

én is felröpi hiányban szenvedek, még 40 db hiányzik, igy nem is tudom befejezni az eventet. Már a hátralévő idő alatt biztosan nem sikerül ennyit bevarázsolni. Sajnálom. Akinek sikerült, örülök, majd cserenapon remélem, hogy szert teszek a hiányzóra. Nem jó taktikát választottam!!! Szép napot!

Gio kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most sikerült befejeznem az eventet.
    A felröpik nekem se jöttek igazán, pedig nagyon igyekeztem gyűjtögetni őket.

alpha58, kisvirág, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  17. lenkeneni3

lenkeneni3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megcsináltam a felhősort, ráraktam a három nyereményt, de a negyedik felhőre nem enged semmit rakni, pedig van a raktáramban? Mi az oka? Köszi, ha segítetek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.17
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem minden rakható felhőre. Általában a fejlesztett dekorok nem tehetők ki. 1x2-es dekort nem kapsz olcsón a gazdaboltban, úgyhogy vegyél be valamit a kitett dekorok közül, amit a felhőre teszel. Érdemes lehet teliholdkor múmiamedvéket készíteni ilyen célra, illetve cserenapon szerezni néhányat. 1x1-es és 2x2-es méretben a gazdabolt olcsó megoldást kínál: víztartály, illetve békés izlandi vulkán.

zotmar és Gio kedveli ezt.
  19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Jó reggelt. Aratott fákat valaki a mai reggel? 3 terület fa várja nálam. 11 körül fog leearatódni kiváncsi vagyok mire számítsak :) Remélem 100+ lesz belőle.
    Nem ide tartozó kérdés..talán nem lesz törölve. : A kerge kerti kitehetőkre létezik valami gyorsító, hogy előbb készen legyenek, mert egyre több a 24 órás kitehetőm.

Gio kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tudtommal csak ez:
    Húsvét 2015 felhősor

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 70 TP x Farm szinteddel
      • 50 BTP x Bahamarama szinteddel
      • 5% érési idő csökkenés dekorációs elemeknél 1 órán át
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Gülütojás, Tavaszi nagytakarítás, Boldog nyuszi)

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.