Visszajelzés Tavaszi kertészkedés 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ :) Sajnos ez a felhősor nem játszik nálam :) Akkor majd beirok akészítős topikba hogy ne 24 hanem 23 órásakra tervezzék a felhősorokat és kitehetőket.

bindi5454 kedveli ezt.
  2. lenkeneni3

lenkeneni3 Utánpótlás-írogató

Köszi, próbálkozom :D

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  3. lenkeneni3

lenkeneni3 Utánpótlás-írogató

Szia, megvettem a vulkánt, mégis azt jelzi, hogy semmi nincs a raktárban, csak a jobb oszlop utolsó ajándékát fogadja el, azt nem csináltam meg, átmentem a bal oöldalira, így fejeztem be a 120-at. Most akkor nem is lesz aktív a felhőm?

bindi5454 kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Az eventven jelenleg megszerezhető felhő tematikus tulajdonsággal bír, azaz csak az eventben megszerezhető dekorelemek tehetők rá!

5. megirn

megirn Aktív író

Szép jó reggelt mindenkinek!
    3 db.felröppenőre vagyok a végétől, és fúllra kész leszek. Nem értek egyet azokkal akik azt írják csak pénzel lehet befejezni az eventeket. 96 szinten vagyok. A legendám 29/5-en van. Pénzt nem költöttem eddig a játékra. Szeretem ezt a játékot. Nálam a növények adják jobban a röpcsit. Sokáig nem tudtam végig vinni az eventeket, most már megy. Köszönet a sok jó tanácsért kedves gazda társaknak. Neveket inkább nem írok mert nem akarok kihagyni senkit. Most gyöngyvirág van ültetve 2x1 földben. Kb. 3 óra múlva aratom és kész leszek. Aki kész annak gratulálok, aki még küzd sok sikert kívánok.

alpha58, bindi5454, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  6. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!:)
    Nekem a teljes boldogsághoz már csak 200 db felröppenő hiányzik! :oops:
    Na de se baj, van még több mint 5 óra hátra az eventből!;)xD

alpha58, bindi5454, OJani és 2 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Részemről kész az egész, a szaporításhoz használtam szupi trágyát, csak az van, amit a gazdaköriből össze tudok harácsolni. Kosarat nem szoktam venni. Nem bánnám, ha az áprilisi tréfa kicsit lazább lenne, hobbikertészek vagyunk, nem jobbágyok. Tavaly legalább volt néhány könnyen teljesíthető is, most sem ártana, mert akiket sorozatos kudarc ér, azok kiszállnak. Betárazok RACS-ból, amíg tart a torták utóhatása, ilyen olcsó rég volt.
    Hajrá! Neked szurkolok!

alpha58, bindi5454, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ahogy számoltam lehet nekem is készen lesz teljesen. 150 felröpi hiányzik. Neccesen de a fák megadhatják. Lényeg, hogy a 3 AB tuti meglesz :)

alpha58, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. wilddemon

wilddemon Haladó

Én se leszek kész, az utolsó ajándékhoz 23 felröpi hiányzik, hátha meglesz. Remélem a következő event kicsit könnyebb lesz. :)

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A negyedik, üres felhőpamacsra csak 1x2-es méretű dekort tudsz kitenni. Keress egy ilyet a kitettek között, töröld, és tedd a felhőre. A vulkán 2x2-es.

bindi5454, zotmar, kedvenc62 és 2 más kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

De kész leszel, te is tudod! Gratulálok!

bindi5454, OJani, kedvenc62 és 2 más kedveli ezt.
  12. miniowl

miniowl Fórum hercege

Úgy legyen! Drukkolok érte ;)

bindi5454, Gio és kovacstne kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok .. :)
    Nekem is meg lett végig igaz ma reggel csupán de meg lett.. :D
    A célom csupán a felhő volt..
    De aztán már a banánok lettek a cél.. majd szépen összejött a végére minden.. :)
    Most még maradt is felrepim.. :)
    Sikeres befejezést mindenkinek..
    Szerintem azért nem volt vészes csak nem szabad rágörcsölni..

alpha58, bindi5454, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Meg lesz az;)

Gio, bindi5454, OJani és 2 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Sikerült befejeznem az eventet, igaz vettem tegnapelőtt egy kisebb adag felröpit hozzá! Nem lett volna muszáj, de tutira mentem, mivel sok minden közbe jöhetett volna, amilyen a szerencsém! Nem szerettem volna,ha úgy járok, mint a tavalyi focieventtel, hogy azóta is egy dekor hiányzik a felhőmről. Cserenapkor sem tudom megszerezni,sajnos. Mostani megvehető dekorok között nincs,de hátha majd lesz még ilyen! Hajrá, legyen sikeres még sokaknak a véghajrá!!

Gio, alpha58, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Belehet. Én pl. az event növényeken kívül nappal csak zabot nyomtam. Most kellett 80 felrepi még azt 1 területen 2 kör hagyma 0 perccel megcsináltam. ja és a 2 pannim a pajtába pihen. Egyetlen egy éjszaka ment csak hagyma, a többin az eventgazok.
    Aki folyamatosan csinálja annak kijön mindig a felrepi, de mi értelme olyan eventnek, ami 6 napig tart, de 2 aratással is kész lenne mindenki???
    Számolni és taktikázni kell annak aki nem akar vásárolni nyakra főre, ahogy én sem...
    Azért mert valakinek nem jön ki valami, nem jelenti azt hogy az lehetetlen. Máskor másképp kell ennyi.

Gio, alpha58, zotmar és még 1 ember kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz Lenkenéni!
    A vulkán az 2*2 területre való, azt erre a felhősorra nem tudod saját dekorként kirakni. Neked a mostani felhősorra szükséged van: 1 db (1*1-es) Magcsíráztató, 1 db (2*1-es) Tavaszi virágbontó, és 1 db (2*2-es) Virágözön dekorokra, amelyek event nyeremények, + 1 db saját, 2*1-es kitehetőre a felhősor jobb szélére. Amíg az utóbbit is ki nem rakod, nem aktiválódik a felhőd. :)
    Nekem is sikerült a legkisebbeken is tegnap befejezni fullra az eventet, így teljes az öröm. :):D:inlove:
    Gratula mindenkinek, aki végzett, aki még nyüvi annak drukkolok, hogy sikerüljön! :):D:inlove:

Gio, alpha58, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  18. taktor

taktor Aktív író

Sziasztok !
    Sajnos én sem leszek meg,Még 4 db. cserepet kellene legyártanom a malomban, sajnos már nem lesz rá idő,nagyon gyéren jönnek a felröpik...pedig az a CICÁT oly nagyon szeretném nézegetni a farmomon!
    Gratulálok azoknak akik már készen vannak!

k.a.t.i gazda neked mondom : nem mindenki tudja befejezni ,még ha éjjel nappal is a gép elött ül! Két farmom van, egyformán vetettem, arattam, egy szintüek ,ugyanazokat az érésgyorsítókat használtam, mégis erre a farmomra sokkal kevesebb felröpi jött. A másik már tegnap készen lett, de itt nem hiszem hogy a végére érek,hacsak kedves gazdatársaim meg nem szánnak és küldenek még felröpit.
    Egyébként gratulálok neked, ügyes vagy !

Utoljára szerkesztett: 28.3.17
    Gio, kedvenc62 és kovacstne kedveli ezt.
  19. zsomi8974

zsomi8974 Utánpótlás-írogató

sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boldog vagyok!!!!!!!! akinek még nem, annak hajráááááááááá

Gio, alpha58, 1csendes és 12 más kedveli ezt.
  20. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok !
    Most kavitykolom az utolsó adag szutyurút, és kész !

Gio, Cyra65, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.