Visszajelzés Tavaszi kertészkedés 2017 - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Arattam egy kanyar pórét 1x1-en, 3 területről még 100db se jött :D Felhőm megvan, baloldal teljesen kész, jobbon pedig eljutottam ameddig elbírtam :) Elg durva dolog, hogy rámentek a pénztárcánkra ezekkel a felröpis csomagokkal....

Bár hozzátenném pont emiatt nem érdekelt és hagytam ki 2 aratást is a hétvégén, csakis ezért nem tudtam befejezni teljesen. Se a pénztárcájuk nem gyarapodott se az én lelkesedésem :)

zotmar, Calibaby, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  2. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Ismét elegem van az eventekből, a 122-ig jutottam, felröpi hiány miatt, éppenhogy meglett a felhőm, pedig éjjelre csipkebogyót és póréhagymát ültettem.

3. Lionking31

Lionking31 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az állás 75-74 és itt a vége. Semmi gond. most tényleg nem jól adta a felröpit. Hátha a kövi jobb lesz. A denist simán befejeztem fullra. Köszönöm a sok jó taktikát mindenkinek. Nem akarok kiemelni senkit név szerint. Aki végzett gratula, aki még küzd sok sikert. Legyen szép napunk.

Gio, kovacstne, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  4. zoldliget

zoldliget Törekvő

Sziasztok!
    75/74 arányban kész az event. A 75.-et már nem tudom megszerezni a felröppenők miatt, de sebaj.
    Mindenféle fizetés nélkül, kemény munkával meg van amit szerettem volna, a felhő.:cry::cry::cry:;)

Gio, meszimarsi, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    152 oldat maradt,most küldte mindenki,meg csak úgy röpködött az aratásnálxD
    jó lett volna,ha végig így megszórnak minket,nem csak a befejezés után8)
    azon kicsit meglepődtem,hogy semmit nem ért a sok lötyi,mert nem igazán fejlődtek a növények:music::music::music:
    ja meg a végén tüzijáték sem volt:cry:

taga1, zoldliget, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  6. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok!75/74-nél tartok de lesz még egy aratásom és lehet hogy 75/75 lesz a vége.Köszönet kukori és gazdatársai jó tanácsaiért.

Gio és meszimarsi kedveli ezt.
  7. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nekem ez az event sem sikerült! :cry: A felhőm megvan és a bal oldal is. Jobb 58-ig jutottam. Itt ültem állandóan, még éjjel is. xD Baromi fáradt vagyok, de az event az nem lett kész... :mad:

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden ajándék átvételénél volt animáció, a két nagy cserép körül gomolygott a levegő, színes árnyalatban látszottak a buborékok. :)

_Cygnus_, Gio, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  9. stefi49

stefi49 Haladó

Segítséget szeretnék! Meg van mina a három kitehető a felhőre de nem tudom rá helyezni őket. Mi lehet a baj? Köszönöm

10. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok, nem szívesen morgolódom, de csak úgy lett meg mindkét oldalon a 75-75, hogy most reggel lenyomtam 2-3 kör nemesített rózsát....de valós pénzköltés nélkül megvan :) Javaslom mindenkinek,aki még nem állt neki a nemesítésnek, hogy hajrá !!!- ilyenkor nagyon jól jön.... :)

Megvan a felhőd is?

Gio, meszimarsi, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. 1csendes

1csendes Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pont ugyanígy vagyok: 75/74 két cserép, az utolsó harmadikat nem tudom kikeverni, pedig az event alatt a legendámat is sikerült felnyomnom maximumra. Fájt a többmilliós állatseregtől megválni :)
    Gratula akik készen vannak!

Gio, taga1, zoldliget és 2 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

A felhő megszerzését követően az alábbi tárgyak már ráhelyezhetők a pamacsokra:

A felhő megszerzése: 120 feladattal lehetséges
    Extra nyeremények (lila kerettel)
    10 pont azaz 10 feladat teljesítése esetén: Vattacukorfa meglepetés
    30 pont: Magcsíráztató
    70 pont: Tavaszi virágbontás
    100 pont: Virágözön
    120 pont: Tavaszi kertészkedés felhősor

Tavaszi kertészkedés felhősor
    • Lezárási idő : 24 óra
    • Jutalom :
      • 20000 TP
      • 15000 Baha TP
      • 1 db Felszereléses láda
    • Tematikus felhősor : eventen nyerhető dekorok és egy darab szabadon választott 2X1-es dekor helyezhető fel rá.: Magcsíráztató, Tavaszi virágbontás, Virágözön

Gio, meszimarsi és 1csendes kedveli ezt.
  13. stefi49

stefi49 Haladó

Úgy látom hogy meg van vagy valamelyik feledat aktválja?

Talán valamelyik feledat engedélyezi a felhőt?????

14. mamarygen

Gio kedveli ezt.
  15. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Kölyök koromban hallottam a szutyurú szót !
    Öreganyám szerint , főzeléket jelentett. :) :)
    Úgy is mondhatnám, hogy vagy hatvan éve ismerem ezt a szót !xDxD:p;)

Gio, meszimarsi és Leho69 kedveli ezt.
  16. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Az eredményjelzőn ( középen ) az 5.dobozban van a felhő, tehát 120 pont után

Gio kedveli ezt.
  17. stefi49

stefi49 Haladó

Köszönöm!!!!
    Már teljesítettem 120-at de a doboz nincs kipipálva.

18. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok.. csak a fájdalmam írom be, hiányzik 3 cserepem és 40 oldatom az egyik soron, pont ahol a rózsa cica lenne. A másik megvan pont fordítva csináltam későn szembesültem vele. Remélem mások figyelmesebbek voltak, és csak nekem sikerült ennyire elbambáskodni :(

Gio kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nézd meg, hány feladatot teljesítettél a két oldalon, lehet, hogy csak 118-at vagy 119-et. Az utolsó kipipált feladatok sorszámait add össze. De ha ráviszed az egeret a csíkra, akkor is kiírja.

Gio, taga1 és stefi49 kedveli ezt.
  20. mamarygen

Kérlek húzd rá az egeret a dobozos sávra. Jelezni fogja az információs buborékban, mennyi a leadott feladatod.

Ha nincs kipipálva a 120. feladat, akkor még kell teljesítened, szállítanod.

Gio és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.