Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Termelj akkor a bahás gazdakörikbe. Jön a BTP aratáskor és leadáskor is ;) de egy baha-vadaskert feladatsorból is ki lehet szedni 5-6 millió BTP-t...
    A kincses sziget jó dolog, ha fontos a BTP. Nekem napi szinten jön onnan 2-3 millió BTP, pedig TP szempontjából nem is a leghatékonyabb megoldást választottam (mitikus állatok, meg az ehhez hasonló, valamit adó kitehetők vannak ott)
    Nekem 2 fő célom van: az eventek teljesítése úgy, hogy számomra minél gazdaságosabb és szórakoztató legyen, és minden évben bekerülni a TOP 1000-be. Minden más csak eszköz a céljaim elérésében, és persze szórakozás is :)
    Jó látni, hogy azért van jó pár gazda, akiknek örömet okoz a játék, és nem kényszerből csinálja :)

3. fő célom, hogy a vidámparkban a muszklimérőn egyszer majd összehozzak egy 30 ezres menetet :D

Cyra65, taga1, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Tegnap átrendeztem én is a farmjaimat, és mivel a szigeten a Zuhatagosban csináltam az új időkorlátos zömét, egyedül a Frangepánit ültettem a Bahára, így ott is el kellett indítanom az irtókapát. Oda most ismét visszakerültek az újdonságok, a még újabbakkal kiegészülve. A Bahán szokás szerint fent hagyom a Raktárházakat, a többi területrészen termelem az eventnövényt. Az Esőerdőben a fókák vertek ismét tanyát az előző event befejezése után, de a mostani event indulásakor visszazárom őket a pajtába, pedig imádnak lubickolni a kis medencéjükben. ;)A farmos területeken a Tölgyes marad, a farmon a Raktárházak maradnak, a szédült szántó viszont teljes mellszélességgel részt vesz az eventben. Így mindkét eventnövényt 1 és 2/3 területen termelem. A szigetes röpit javaslom szomszédoltatni, mert ahhoz kevesebb lehetőség van, bár ha már egy van, az is már valami. 3 farm vár gongütésre, fával, és 20 - 24 órás növényekkel.
    Sikeres startolást és eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

Cyra65, hóóvirág, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Sokat kell dolgozni ennyi Csp megszerzéséért, de ha kell valamire, akkor nem vagyok garasoskodó! Jókor jött a Bónuszod, felszaporításra és előtte is jó, kihasználtam a múltkor én is. Csak nekem egy kicsit hamarabb lett vége, de jólesett. Aki halat akar fogni, az csendben jár ki a vízpartra!:DMert a hal nem csak lát, de az oldalvonalával érzékeli a mozgást és dübörgést is, még itt a Fórumon is!:D;) Sok sikert és ehhez elegendő röpiket kívánok, Neked és Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 21.3.18
    Cyra65, genka53, hóóvirág és 12 más kedveli ezt.
  4. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Megtörtént. Köszi

-Fülemüle-70, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  5. klariszmama

klariszmama Aktív író

Csak egyetlen egy event LENNE, hogy beesés után nem ezeket a kifogásokat olvasnánk Általában növényeket kell ültetni, .
    Kellemes időtöltést, jó játékot és jobb hangulatok és számtalan felröpit

-Fülemüle-70, Gio, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  6. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Tudom, eső után köpönyeg, de hátha valakinek még hasznos lehet:
    Én mikor kis szintű voltam a Bahán, volt egy event, amihez hibiszkusz kellett, de nekem nagyon messze volt még, nem volt hozzá banánom. Akkor eldöntöttem, hogy gyűjtöm a banánokat. Nem váltottam ki semmit, amint összejött, hanem csak gyűjtögettem. Mindig célirányosan csak azt váltottam ki, ami eventhez, vagy gazdakörihez kellett. Azért elég ritkán van, hogy eventhez baháról kell valami különleges, így mindig volt pár száz banánom talonban, hátha kell alapon. Így azóta nem jártam úgy, hogy banán hiányában ne tudtam volna valamit megcsinálni.
    Aztán idővel persze kiváltottam mindent, de ott is kell taktikázni, nem biztos, hogy úgy a legjobb, ha sorban mindent kiveszel. Mindig csak azt ami kell, és előbb a kamrákat nyitogattam ki, úgy könnyebb volt mazsolázni a szobrok között.

Cyra65, alpha58, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot és sikeres eventet kívánok Neked! Jó olvasni, hogy valaki válaszol is, ha írnak neki! Tudni azt, hogy nem a levegőbe ír az aki ír valamit, így érdemes segíteni! Sok sikert kívánok a játékban, Neked és Minden Gazdának!

8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Khmmm ... szóval, ha nincs event, mit is is csinál a paraszt?
    Vet, arat, állatot nevel ... stb. Ezért kap TP-t, illetve, ha piacozik (külön feladat), akkor CSP-t.
    Na már most event van, mit kell csinálni? Vetni, aratni, állatot nevelni ... stb.
    Most mi jár ezért? AUTOMATIKUSAN, minden megerőltetés nélkül TP, CSP és temérdek AJÁNDÉK,
    ami a hétköznapi robot után automatikusan nem jár!
    Akkor mi a probléma? Ahogy Matisz nagypapa mondta vala: 'öröm és bódottá'.

(Zárójelben: A cukoralma engem is megállít. Legalább hamarabb befejezem xD.
    Annak is lehet örülni néha, ha valaminek vége van :p)

taga1, Cyra65, Ribiszke és 12 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sikka1!;)
    Az előző válaszomban kimaradt a répás kenyér. A pék 1. szint több tp. a földeken 20% 4 órára. Ennek előállításához, búza, víz, só /alaptészta/ répa, só, alaptészta szükséges. Ezüst rekeszes érdemes foglalkozni vele.
    A megszerzett területek nagysága, a kiváltott növények, fák, állatok ismeretében könnyebb a segítség.
    Sok szerencsét kívánok neked!:)

genka53, -Fülemüle-70, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  10. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Én mindig olvasom az aktuális event topikot./ Néha bosszúsan néha röhögve./ Olyan sok mindent szeretnék mindig kérdezni. De nehéz ám úgy megfogalmazni azokat a dolgokat amik épp érdekelnek. Még csak mostanában fedezem fel a műhelyeket pedig már meg vannak egy ideje mind, csak valahogy nem nőttem fel még a használatukhoz. Eddig!! Elkezdtem gyűrni a lekvárost szeretném a 4. szintet elérni. Kell a RACSni:) Most is váltottam ki a gazdaraktárból egy két finomságot, és elkezdtem gyártani. Nekem most ez a homály mikkor mit egyek mit kéne berakni a rekeszekbe. És bizony ez előre gondolkodást igényel. Szeretném majd nem soká én is úgy használni mint ti , nem pánikolva ,hogy mit is kell hova kell. Köszönöm a biztatást neked és a többieknek is. Viszont kívánom mindenkinek.

Cyra65, taga1, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gyapotfa már van. Szerinted sokat kell várni a krumplifára?

12. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia! Már megvettem:)) Egy rugóra jár az agyunk?/ Akciós volt/ Ja az ananászos süti receptet is megvettem.

taga1, alpha58, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem is mondta senki, hogy ezt érteni is kell. Csak annyit kell tudni, hogy mennyi.

mentorkiller, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A lekvárosnál a 3. szinten töménytelen mennyiségben gyártottam az olívás-fokhagymás mártást. Akkoriban még azt használtam TP növelőnek (25%-ot ad a kitehetőkre) és nagyon jó áron el is lehet adni. A zselécukor okozott nehézséget, akkor szereztem be cukorfából egy nagyobb mennyiséget csere alkalmával :) szívesen küldök majd neked cukorfát, csak írj rám cserénél :)

Cyra65, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  15. éva2017

éva2017 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én pontosan így jártam annó a hibiszkuszos eventel és pont az a jó benne hogy meg tanultam,hogy előre látónak kell lenni.Szerintem mindenből tanulunk.

taga1, genka53, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Gratulálok! - jó döntés volt.;) Így nyertél nálam cserenapkor egy só és egy cukorfát! /csak addig jó lenne tisztázni a farm név körüli megoldást/

genka53, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Mesterségem csak 1 van, mégpedig a lekváros! Ezt ismerem valamennyire, 4. szinten vagyok jelenleg, eddig siettem csak, a Csatni miatt. Eventkezdésre elfogyasztok pár Csatnit 3-4db, Fehér ártatlanságot és Karácsonyi sütit, ezekből 1db-ot fogyasztok, rá egy Pinkit és ez elég. A Csatni +2 növény, a többi pedig a szupertrágya hatékonyságát növeli. Felszaporításkor jó, de máskor is lehet használni ha kell. Előre szoktam gondolkozni, de semmi nagy tudomány nincs a tervezéseimben. Vannak nemesített növényeim, de a hagymát használom komfortba vetve, ha röpi hiányzik. Mert ez jól adja, legalábbis eddig jól adta! A kinemesítések eléggé sokáig tartottak, de megérte, a Liliommal majdnem 1 évet " birkóztam " mire meglett. Nem mindennap próbálkoztam vele, de sikerült végre.

Cyra65, taga1, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  18. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

A gazdaraktári akció során megvettem: töklekvár, tökpástétom,répás kenyér, ananászos süti, olivás-fokhagymás mártást a biztonság kedvéért. És milyen jól tettem. Érdekes lesz velük ez az event.:D

taga1, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

.

Sziasztok!

Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.

Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

genka53, Leho69, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  20. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Lehet, hogy nem. Ahol pl. a tigris csilit eszik, ott minden előfordulhat.
    Ja, és a tojás és tej fák...

Cyra65, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.