Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Reméljük, hogy ami helyette jön, az is lesz ilyen jó, esetleg jobb :)

HéricsBáró, Gio, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  2. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Én meg kerestem a cukoralmát persze nem találtam.. Így vége az eventemnek ott ez szomorú .. De sajnos ez van

3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Időközben meglett a szegfű 6-os, a fokhagymával most kísérletezem. Hallgatok Rád, ha kész a fokhagyma (esetleg váltva) jön a szög gabona. Majd tervezem a mogyoró, paradicsom,gomba triót mivel racs-al szoktam piacozni.

csio70, Gio, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy a növénynemesítési tapasztalataidat az erre fenntartott topikban oszd meg a továbbiakban.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ítési-tapasztalatok.12057/page-17#post-279735

-Fülemüle-70, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

A cukoralmát még mindig az Annónafa adja.

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Terményekeket én nem szoktam előállítani, túl hosszu az érésidő.
    Viszont növényekből sok csp szerezhető. Ha valaki megfigyelte már ha nagyon sok terményt kell beadni az is megáll 20-25 dbnál. Ezért én a pajtakészletet 30-40 körül tartom és nincs ilyenkor probléma a beadáskor.
    Event alatt 3x-s lehet az ára, de a csp pótolható, az felhő vagy az ezmiatt kihagyott nyeremény már sokkal nehezebben.

-Fülemüle-70, drunyi és genka53 kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bárki beidézése nélkül referáljak néhány hozzászólásra.
    Az Annónafa, melynek termése a cukoralma 2016. áprilisában került a játékba.
    Amennyiben ez az információ valakinél kimaradt, hoztam hozzá egy linket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/#post-484366
    Ez alatt a közel két év alatt bőven kaptunk lehetőséget AB szerzésre valós pénz költése nélkül is.
    Ha mást nem említek, akkor a Karneválkirálynős eventben megszórt minket a kis majom rendesen.
    Aki magát régi játékosnak vallja, annak tapasztalattal sem ártana rendelkeznie, mert ez elősegítené, hogy egy ilyen réginek mondható fa termésének a beadása ne jelentsen gondot.
    Az eventben egyébként farmaranyért beadható a cukoralma termése anélkül, hogy rendelkeznénk vele.
    Sőt, aranybanánhoz is hozzá lehet jutni a farmárudában, illetve gazdaköri feladatok teljesítésével is szerezhetünk banánt.
    Tehát aki szeretne tovább haladni a feladattal, annak van lehetősége, csak meg kell keresnie.

8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Hát nem tudom meg lesz-e a csiga sok hópehely kel még csak a 34-es feledatnál tartok,most ültettem be a farmot,a napi 20 ajándékkal talán össze jönne. Az a baj hogy én csak 7 ajándékot küldhetek és mindenkinek viszonozni kelene,aranyom meg semmi.

drunyi és Ananke kedveli ezt.
  9. Lau10

Lau10 Járnitanuló

sziasztok. Honnan van lehet páncélpannit szerezni?

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Aratasnal a felropik szama , bahan volt papirusz 32 vizcsepp , szedulton hortenzia 66 , itt van 7 panni , rendes farmon 36 , igazabol meg mindig hopehely szukeben vagyok ;) Meg kivarok a 0 percezessel . Most 2 teruleten csillagfurt van , mert az event noveny megvan mar , kivancsi leszek mennyit ad ;)
    Sok sikert mindenkinek es boseges felropit :)

Imi*, -W-595-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Mind a két E-növény letermelve, tegnap elkezdtem a feladatokat is, a haladásom ilyen, Farmos 15. feladat, Bahamás 55. feladat, ezek még nincsenek készen, de ott vagyok. A röpik váltakozó számban "röpködnek"ez egy kis túlzás, mert mondhatni azt is, hogy alig, vagy ritkán.:D De még van idő bőven, a hátralévő idő 98:25óra, ezalatt meg lesznek a feladatok! Bár a feladatok azok jelenleg is, köszönik de jól megvannak a helyükön!:D;) Már csak el kell végeznem őket!:D:music: Sok sikert és ehhez elegendő röpiket kívánok mindenkinek!

-W-595-, Gio, Imi* és 16 más kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szép Napot Mindenkinek:)

Kis helyzetjelentés, a kerti krókusz mennyisége tegnap meglett, mivel a hópehely mennyisége még erősen hiányos volt, ezért elvonultam a természetgyógyászhoz és turmixoltam egy 20 és egy 10 %-os érésidő csökkentőt a virágokhoz (megjegyzem nem vagyok finnyás, ha ez kijött volna zöldségre, vagy egyéb terményre, netán gabonára azt használtam volna), lekaptam a virágos felhőt és megettem egy életelixirt és egy élet forrását (további 4+6 % csökkentő). Körülnéztem a nemesítéseknél és a begónia mellett döntöttem, ott aktiváltam az éréscsökkentőt és már mehetett is 3 területre, utána ugyan így nárcisz ment, majd éjfél körül krizantém, ma 10 körül learattam a 3 területet és 1279 hópelyhem van. A bahán most érik az utolsó kör kerti szegfű és 598 db harmatcseppen van, úgy számoltam, hogy legkésőbb holnap reggelre meg lesz ott is a felröppenő, utána tehetik a dolgukat és űzhetik a teletxD

Olvasom, hogy sokakat megfog az Ab hiány, akinek 15-20 hiányzik az szerintem ne adja fel, egyrészt a farmos rész is ad baha TP-t, Ab-t is. Nézzétek át a gazdaköriket, onnan is lehet kiszedni, vagy a ládákat, ki a pörgetésekkel, a simával lehet Tp-t szerezni, most pörgettem le 90 db-ot és kaptam partit is, onnan jöhet akár Ab is. Néztem a piacon nem vészes (bár tudom, hogy minden piac más) a csokis palacsinta, a mangós turmix és bólé ára sem (más kérdés, hogy mennyi van kint) de ezeket akár lehet gyártani is, ha valaki tudja (szint, recept). Nézzétek át a kincses szigetet, lehet érdemes átpakolni, hogy minél több Tp jöjjön, aratáskor ha van hely legyen Tp növelő, sok kicsi sokra megy. Ha valakinek van barkácsa a baha füvészkert III első 3 feladata 9 Ab-t...hirtelen ennyi...szóval ne adjátok fel, mert ha nem is sikerül most, akkor is fejlesztettétek a farmotokat és majd legközelebb fog. A hibákért elnézést kérek, írásom közben a macska ráült a klaviatúra felére, néhol kicsit több szám, betú jelent meg, mint szerettem volna.

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
    csio70, hóóvirág, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  13. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nekem a csiga oldalán 52 van meg, a másikon 4:) Úgy vagyok, legalább az egyik ólat szerezzem meg. Ma már kész lesz a növény letermelés, mert sajnos tegnap véletlenül lekvár nélkül arattam:oops: éjszaka hosszút ültettem és estétől éjjel-nappal valami hosszút ültetek és reménykedek;):pxD Az oroszlán üvöltését is hallani szeretném márxDxDxD

Gio, Swordfish, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  14. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia!
    Sajnos már sehonnan. (nekem sincs) Illetve állítólag cserenapkor horroráron, de én még ott sem láttam.

Lau10, ulmo12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak pár szóra jövök, hogy tudjatok egy kicsit a mi háttérmunkánkról is.
    Nemzetközi beszélgetésekben több ország moderátorával együtt mi is jeleztük, hogy sok a panasz a farmos felröppenő arányra.
    Mindezt azért hoztam ide, hogy tudjátok: nem hagyjuk jelzés nélkül a megalapozott panaszaitokat.
    Sokszor mondtam már, én is eventezem. Érzem a saját bőrömön a helyzetet.
    Meglátjuk, hogy jelzéseinkre milyen reakció érkezik majd.

Sok reményt nem fűzök hozzá, de megtettük, amit mi meg tudunk tenni.

csio70, -W-595-, hóóvirág és 37 más kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Sali!
    Köszönöm a jókivánságot! :inlove: Kívánok sok örömet a játékban és az életben Neked is! :)
    Én is csak azért etettem meg a szobrokat, mert mire gazdakörivé tették, már be volt készítve a Zuhatagos.
    És akkor már csak dacból is megnéztem, h mindenféle extra gyorsító nélkül (persze a 3. feladattól asszem már muszáj volt a kétféle Kata-trágya a gyapotfákra, de az elkerülhetetlen) be lehet-e fejezni eventidőn belül. És kedd 10:08-kor arattam tabletről az utolsó 3 gyapotfát, de azokon már nem volt se zokni, se propeller...)

Most pedig a bahás e-gazból már csak 72 db hiányzik. A 24 növény mellé már turmixos, Maja maszkkal, Gyógykenőccsel turbózott leghosszabb zöldségemet (Egymagvú tök) vetettem. 6:04 óra alatt megérik majd.
    A farmon még ezen a körön kívül fél kör e-gaz kell. De valószínűleg ide is inkább előbb zöldséget vetek, mert sikerült ide is egy gyorsítót turmiXolnom...:)
    Felröpi a Hópihe javára: 423/298.

Kedves Toma: Olyan jóóókat írsz. Az Érésidő táblázatod is letöltöttem és boldogan használom! :inlove:
    Szívbéli köszönet! :)

Utoljára szerkesztett: 23.3.18
    hóóvirág, maszilva, Gio és 14 más kedveli ezt.
  17. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Én is csatlakozom, köszi hogy teszel valamit értünk.

Gio, brekkencs., bukta-agi54 és 4 más kedveli ezt.
  18. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszönjük a továbbítást,de valóban az utóbbi időben,most főleg,borzalmas a felröppenő repkedése!!! Szinte minden eventnél rezeg a léc miatta!:mad::p

revaa, -Csiki-, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  19. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam 48/4 az állás, de még csak péntek van, hova ez a nagy sietség:pxD Csak semmi pánik, remélem a csigavágtával is kész leszünkxDxDxD

Gio, Swordfish, Ananke és 6 más kedveli ezt.
  20. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Éppen olyan problémával állok szemben, mint itt sokan mások is. A S. mammosum szobrom nekem sincs kiváltva, és mindössze 6 aranybanánom van. Tehát reményem sincs, hogy időben kiválthatom. Sajnálatos, hogy erre nem gondoltak a készítők.

Lionking31 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.