Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Szia. Köszönöm a részletes leírást, mindenem van hozzá, csak nem tudtam hogyan kell csinálni. ezt most megjegyzem.

Swordfish kedveli ezt.
  2. szusibaba

szusibaba Járnitanuló

Sziasztok. Nekem a felhősor meglett, meg sikerült kiváltani az oroszlánt is, de a csigával nem tudtam mit kezdeni. Mindig bajban vagyok a felröppenővel sima farmos területeken, ez van... :D rózsát nemesítettem még régebben, azért jó, mert ha időben elültetem reggel, kétszer is tudok aratni egy nap :D már a málnára is sikerült szereznem egy bónuszt, folyamatosan nemesítek, hátha összejön majd valami. Akármennyire igyekeztem, azért nekem se jött be ez a cukoralma meg a solum mamossum vagy akármi növény, szerintem azért nem biztos, hogy mindenki ezeket váltja ki, pl. én a frangipánfára gyűjtöttem, hogy a zuhatagok szigetén az utolsó kis területet is ki tudjam váltani, meg a tápokhoz szükséges növényeket próbálgatom megvenni. Mivel túl sok lehetőségem nem volt feladatokból FA-t kiváltani, rendeltem 50-et, hogy legalább az oroszlán meglegyen. Mondjuk ez a felröppenős dolog nekem akkor is furcsa, úgy tudom, a zuhatagok szigete nem is adott, szóval a két bahás terület rendszeresen több felröppenőt adott, mint a három sima farmos, vagy hogy van ez? Na mindegy, nem lehet minden tökéletes, nekem összességében tetszett az event, lehetett jó dolgokat szerezni :)

Gio, Swordfish, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  3. zoltbod

zoltbod Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én is mindig bajba vagyok a felröppenőkkel :-(

Valaki leírja nekem ezt a 0 perces aratást.
    Munka meg gyerek mellett ez jól jönne :)

Köszönöm

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Hol tartasz? :)
    Köszike. :) :inlove:

5. zoltbod

zoltbod Fórum-zöldfülű

Szia.
    A farmos kész, a jobb oldalon elakadtam a hópelyhek miatt.
    :-(
    az event növényből minimális kellene, de már feladtam, mert éjszakára inkább hosszan érővel ültetek a felröppenő miatt.

sose csináltam még ezt a növény nemesítést illetve a komfort talajt.

1x1-es kockákkal és répás-almás csatnikkal játszom

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  7. Laci__gazda

Laci__gazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Nem szoktam felröppenőkkel bajba lenni de most szükségem lenne harmat cseppre aki tud az küldhetne .
    Előre is köszönöm.

8. karateri

karateri Utánpótlás-írogató

..,küzdök! :D :D de meglesz! Főleg, ha az óraátállítás nem kavart be és nem lesz vége az eventnek 13.00-kor 14.00 helyett!

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Gratulálok! Ügyes voltál! :D

Gio, Éva0315, Brigi031976 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. zoltbod

zoltbod Fórum-zöldfülű

11. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

sziasztok

Tegnap panaszkodtam hogy farmon 10. szinten tartok mindenki azt irta nem lehet már meg...de 400 szupertrágyával 1 nap alatt megcsináltam. :D
    MAXOLTAM A KÜLDIT :D

Gio, Swordfish, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  12. ariel101

ariel101 Utánpótlás-írogató

sziasztok ! a koalat melyik kamraban talalom meg? koszonom.

13. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Szia. Tegnap sikerült teljesen befejezni. Előbb is ment volna ha nem bénázom el:)) Elszámoltam az egyik növényt...

Gio, Swordfish, -Csiki- és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A koala a szentély 6. kamrájában található, de előtte még 4 állat van amiket ki kell váltanod, hogy hozzáférj a koalához.

Gio és -Csiki- kedveli ezt.
  15. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Sziasztok! Van csigám,oroszlánom,és ez a lényeg...igaz csak ma reggel lettem kész,de meg van!!!Maradt 40 hópelyhem...nagyon ki lett ez számolva,de öröm van!!!:):):)

Gio, Swordfish, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  16. ariel101

ariel101 Utánpótlás-írogató

koszonom valaszodat

Swordfish kedveli ezt.
  17. Rózsa290354

Rózsa290354 Utánpótlás-írogató

Sajnos már megint nagyon kevés a felröppenő hópihe hiába van meg ninden pár hópihén elbukom
    mert nincs farmaranyam! a csigát nem tudtam megcsinálni mindenem megvan hozzá csak a hópihe nincs !

18. aminica

aminica Utánpótlás-írogató

és kész az event mindkét farmomon.:) sőt feleslegben van 1oo felreppenő is. Nem vettem semmit sem,csak ültetgettem és kapálgattam,végül az ólak adták a leg több röpit.

Gio, Swordfish és -Csiki- kedveli ezt.
  19. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Nekem is kész van mindkét oldal már, csak az az egy csalódás ért, hogy a kép hátterén nem kelt ki végül a szegfű meg a krókusz. Pedig azt hittem az lesz az utolsó beadáskor a képen. :)
    Na de ennél nagyobb gondom sose legyen eventtel :)

20. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Érdekesség: tegnap este még 130 hópihe hiányzott. Nemes szekfűvel vártam a reggelt. Főfarm: 43 röpi. Na, gondoltam, rögtön újra ültetés, sz.trágya, víz, mert nem lesz meg (a tölgyesen a mamutok már nem érnek be). Mitadisten, a szédültön 88 röpi jött. Hogy van ez?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.