Visszajelzés Tavaszi kertészkedés (2018) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia ! Jobb a 2x2 mint 4x4 felszaporításhoz? Több sztrágya, víz,kkata...stb kell hozzá. Nem tudom kiszámolni!

Swordfish és Leho69 kedveli ezt.
  2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A Tavaszi kertészkedés esemény ellenállhatatlanul pazar és vonzó ;), már ami a felhősort illeti 8) :inlove:!!!

Persze, nem csak a felhősor nagyszerű, hanem a többi nyeremény is :inlove:, a megszerezhető ólakról nem is beszélve....8)......
    A feladatsorok torony magasnak tűnnek ;), mégis ha a beadandók a rendelkezésünkre állnak, egyáltalán nem vészes...
    Szuperlatívuszokban beszélek én erről az eseményről :inlove:, és nem csak azért :), mert szerencsémre minden beadni való cucc a rendelkezésemre áll 8).

Ma a Jávai almát és a latin nevű Solanum Mammosum nevű növényt váltottam ki a Szentélyből 8); sajnálatos módon, magyar fordítást nem találtam erre a növényre vonatkozólag ...:eek:....
    Sajnos lesznek, és nem is kevesen olyan játékosok :(, akiknek az Arany banán hiánya szab majd határt a felhősor megszerzésében...-.-...

Mert a kiváltani való, ráadásul ha még az előtte lévő növényt, vagy gyümölcsöt is elérhetővé kell tenni :p, bizony sokba kerülhet...
    Semmilyen érdekem nem fűződik hozzá ;), mégis azt kell írnom, hogy ebben az esetben a Farm aranyért teljesíthető/kiváltható opció remeknek tűnik 8)!!!

Talán van :), de én nem emlékszem, még Farm aranyért megvásárolható felhősor esetében sem, ami ilyen nagyszerű bónuszt ad :inlove:; ennek a ténynek a figyelembe vételével döntsön mindenki arról ;), hogy érdemes-e esetleg anyagi áldozatot hoznia a nemes cél érdekében 8), ugyanis, egyelőre nem biztos, hogy lesz ehhez hasonló esemény ???!!! :) ;)...
    Igen, nem lesz egyszerű :p, hisz még azt sem tudhatjuk hogy a felröppenők milyen arányban lesznek beállítva -.-, egy dolog biztos csak, hogy ezt az eseményt (is ;)) meg akarom csinálni....:D xD....

Mindenkinek legyen sikeres ez a kedves tavaszváró kertészkedés :inlove:!!!

Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!

"Minden tél szívében rejtezik egy vibráló tavasz, és minden éj leple mögött ott vár egy mosolygós hajnal."/Kahlil Gibran/

Varázslat6869, maszilva, taga1 és 23 más kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

Azon gondolkodtam, hogy miért is van a Zuhatagok szigete? Nagyon ritkán lehet eventre használni: se ültetni nem lehet az event növényét, se felröpi nem jön onnan!!!! De jó, hogy van.....
    Oroszlánt szeretnék....., NEM!: akarok! xD

Én ott tartom az ólakat.

alpha58, -Fülemüle-70, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok ahogy olvasom csakis rajtuk mulik mit akaruk mint edig midekinek más az elkébzellése mivan meg és minicsmeg ugy viszonyitva én belle fogok és jutok megit amég tudok csak ellőre és nem hátrállva itt is egy jo kis kihivás meg lát juk millesz :)

maszilva, taga1, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  6. CsavardiSára

CsavardiSára Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszik az event. De sajnos én is azok közé tartozom, akiknek sok nincs meg, 442 aranybanánra lenne szükségem. Próbálok úgy nekiállni, hogy jutok, ahová jutok. Pár dolgot talán menet közben ki is váltok:) De bízzunk benne, hogy a csiga azért megérkezik hozzám:)

taga1, Leho69, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szerintem sokunkat érdekel hogy ugyan....??? mennyi FA ért,lehet majd kiváltani a bahás Solanum mammasum növényt???:eek::eek::eek::eek: (mert ugye KI KELL VÁLTANI!! Már a cél előtt 5 lépéssel nincs megállás!!!:cry::cry::cry:)
    Lehet hogy a hajunk szála égnek áll ha kiderül!! xDxDxDxDxDxD

genka53, meszimarsi, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Átfutottam. Ezt elolvasni nem érdemes. Dupla kapa, dupla röpi, bedaráló, kidobáló.
    Az event a szokásos áttekinthetetlen kutyanyelv. Érdemi munka a készítésével nem járt. Először a nyilméregbéka vizesvilágbajnokságán vót ilyen, amikor a két béka elpancsolta a sok vizet.
    A bahás jutalmak siralmasak. A vörös áfonyáért BTP pedig röhejes.
    A bahás gaz viszont tetemes. De nem robbantok. Vége annak. Egyszer vót Budán kutyavásár.
    Még nem kap pontszámot, de annyi levonással kezd, hogy 0 fölött nem tud végezni, hacsak... De csodák nincsenek. A BPnél pláne. Hacsak az nem, hogy akkor kezdődik a tűzoltás, mikor már a ház leégett.

szekulagábor, Fätum, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  9. *misi86*

*misi86* Fórum-zöldfülű

Tiszta ********* lett a játék. Most már FA-ért lehet csak egyetlen eventet végigcsinálni? Tiszta poén. Mi lesz a következő event? Adjak vért hogy legyen felhősorom?************ gáz már.

meszimarsi, Swordfish, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  10. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Segítenétek, hogy az event malomtermékét mind a két malomban elő lehet állítani, mert már háromszor olvastam az ismertetőt, de való színű mindig átsiklom rajta.
    Köszönöm előre a választ:)

fabatka, Swordfish és Leho69 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A leírásban szerepel:
    Event kellékei hozzászólásban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-kertészkedés-2018.16475/#post-841457

Tavaszi illat (malomtermék)
    Összetevők: 37 db Hópehely, 14 db Harmatcsepp
    Keverési ciklus: 5 perc / db
    (300 másodperc)
    Előállíthatósága: mind a kettő malomban egyaránt.

taga1, genka53, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  12. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszönöm!
    Most indulásnál biztosan a csipkebogyóval kezdek a javaslatod alapján,de a felszaporítás után (éjszakára )az idő miatt már a szegfűt (12 óra alá tudom vinni)fogom ültetni.Viszont,ha már meglesz az e-gaz db száma,akkor ismét tesztelem majd a cs.bogyót!
    Az infót majd hozom!
    Még egyszer Köszi!;)

taga1, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Gratulálok a kiemelkedő teljesítményedhez, de ha a farmod 200-as, a bahád 600-as, akkor miért jössz lázba a rengeteg TP-től és BTP-től?

Leho69, k.krisztinka, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Félreértetted Bárót. Nem az ő farmja van ezeken a szinteken. Csak a legmagasabb szinteket számolta ki. :)

meszimarsi, Gio, k.krisztinka és 5 más kedveli ezt.
  15. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Akkor elnézést kérek, de ez nem tűnt ki a hozzászólásából.

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen félreérthető, ez tény! :)

Utoljára szerkesztett: 20.3.18
    HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ezt a 4x4-et nem értem. 1x1-es, 1x2-es és 2x2-es földdarabkáink vannak. Tudok segíteni valamit?

taga1, genka53, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  18. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Szia!

Azért nem kell a csillagokat is lehozni az égről :p, mert az sajnos nem fog Arany banánná változni -.-!!!

Valamit félreértettél :eek:, az event teljesítésének nem feltétele a Farm arany!!!
    Jó néhány év kitartó, szorgalmas farmozása, már elegendő kritérium ahhoz, hogy ezt az eventet teljesíteni lehessen ;)!!!

Sikeres eventezést és örömteli játékot kívánok Neked is :)!!!

maszilva, genka53, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Nincs mit :) Egyébként a csipkebogyót is le lehet vinni 12 óra alá ;) ha nem töltötted még le BombadilToma táblázatát, akkor javaslom :) itt találod

genka53, Gio, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem pl. tele van kitehetőkkel, ami máshova már nem fér el, jó sok tp.ad naponta

genka53, ursa11, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.