Visszajelzés Tavaszi kertészkedés - tenyésztős event 2024. április - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 10.4.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem a 70. szintű jutalmat nem adta oda az event, pedig már a 72. leadásnál járok. Újraindítottam többször is és még mindig nem kaptam meg. Tud valaki segíteni?

A 72. után kaptam meg.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.4.24
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Így utólag nagyon örülök, hogy megoldódott a helyzet.

Azonban arra kérlek, legközelebb, ha gondod, problémád, kérdésed van, valamelyik Segítségkérő topikot keresd fel Fórum főoldalának közepe táján. Farmnévvel, ID-vel, pontos problémaleírással.
    upload_2024-4-14_23-16-14.png

Pl. ezt (katt):
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Az eventcsevegő nem a megfelelő hely a Segítségkérésre, mivel itt ritka a moderátori jelenlét, a gazdatársak pedig nem fogják tudni megmondani neked, hogy milyen nyereményt kaptál vagy nem kaptál meg...

Köszönöm, ha a jövőben ügyelsz erre. :)

3. ferenc.takacs

ferenc.takacs Fórum-zöldfülű

Teljes egészében egyetértek, semmi értelme az ilyen eventeknek. Aki nem tud számolni csak az töri magát ,hogy teljesítsen. Értéktelen jutalmak!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.