Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én 12 db-ot kaptam. Nem néztem, hogy honnan, de valsz. inkább a fákból jöhettek, mert gombszem volt ültetve, ami 1.5 órás.
    Egyébként a magam részéről rendkívül díjazom ezt az ötletet. Az eredményt meg majd meglátjuk.

Peszi2, Gio és kisszakács75 kedveli ezt.
  2. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    5 polipfára, és kis kockán denevér virágra , plusz két varázsfára 33 felröpi....
    Viszont a pinkie pie-t nem engedi , hogy befaljam ......

taga1, Gio, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem,hogy ez nem igen jól sikerült kezdés.Ha abbahagynám az egészet,az nem rám vallana, de nagyon bosszant, mérges is vagyok.Igyekszem mindent teljesíten
    Nekem ez a nagy Buli egyetlen egy felröpit sem adott!Mivel megkezdődött , azért lehetett belépni a a teliholdasba.Akkor mi is történt?Nem tetszik egy cseppet sem ez az indítás!

Boszika57 és akárki49 kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi!

Baby72 kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Bagolyban meg írtál, erre válaszoltam, hogy nem kezdődött el az event;):).

brozsa, missuzy_53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia szomszéd én is így jártam de ennyi év után belefér egy baki!Van még időnk úgyis meglesz.;)

Peszi2, taga1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Nem semmi, gratulálok! Akkor mégsem tököltél utoljára? ;):)
    Nekem 1x1-ben kísértet volt, + 3 db polipfa erre adott 29 db-ot. :p
    Én is megjártam a sokak útját, csak szerencsére nem az én farmomon :oops:
    Átléptem a férjemébe, gondoltam jó kislány leszek gyorsan elvetek nála, mire hazaér menjen a buli ;)
    Persze hogy a telihold aratással kezdtem én is :(:sleepy:
    Mit mondok neki...? Miért nincs semennyi szellemes eleme... :music::oops:

Shirkán53, Peszi2, boldika88 és 7 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kellett afórumba belépni, rákattintással jelezte,hogy megkezdődött. Azért lehetett learatni! Vagy ez csak véletlen volt? fura!

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Még mondja valaki, hogy nincsenek csókos szerverek.:p Most nem lehet a Pannikra fogni a különbséget.

Peszi2, -kaktuszable-, boldika88 és 12 más kedveli ezt.
  10. picuri48

picuri48 Járnitanuló

Sajnos én is az event növény megérkezése előtt arattam (izzó pereszkét) és nem kaptam meg a felröppenőt.
    Eszembe nem jutott, hogy ha nyitva a "rémes", nem indult el az event,mert a "faliújságon" már ott volt, hogy mennyi idő van hátra az eventből

11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A pajta --> éléskamrából nekem simán hosszabított a pinki!

genka53, Gio, kisszakács75 és 5 más kedveli ezt.
  12. -Leviane-

-Leviane- Junior szaki

Én meg akartam várni a kiírást, de behalt a fórum, így 2 után 10-15 perccel lesz, ami lesz alapon learattam, aztán utána vettem észre, hogy eventnövény még sehol. A pajtában viszont frissítés után ott csücsültek az elemek. Hátha egy frissítést követően meglesznek nálad is!

Utoljára szerkesztett: 1.3.16
  13. béka

béka Haladó

Sziasztok! Látom nem vagyok egyedül. 1x1-em volt 6órásan beérve 14,10 körül arattam, felröpi óne semmi, sőt még a 4 polipomtól sem kaptam semmit. Elvitték a szellemek! Én még így nem jártam! Hát ez cumi volt. Ennyit a kezdésről. Sok felröpit mindenkinek.

Peszi2, genka53, .Rozmaring. és 3 más kedveli ezt.
  14. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia! Ugyanígy próbáltam, de nem engedi hasznàlni.:-(

15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nekem onnan sem engedi.o_O

16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nem tudom hogy jönnek a szellemek, de nálam a 6 órás szellemek + 3 polipfára 18 röpit adott. Az ismerősömnél ugyanerre 31-et.
    Ráraktam minden rárakhatót. Ki érti ezt? A pinkie pie-t nem engedi rá tenni. Másnál is így van??

genka53, dagaz70, Evita-55 és 4 más kedveli ezt.
  17. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Azt látom, sokan nem értik, hogy a Telihold event és a Tavaszi Nagytakarítás két különböző event. Nem figyeltek oda, hogy csak a Telihold indult el időben, a Tavaszi nagytakarítás nem, így a felröppenő, ami ahhoz tartozik sem került még játékba. A problémának két oldala van. Egyrészt valamiért a Nagytakarítás event késett, másrészt ezt a játékosok észre vehették volna. Mindenki eloszthatja, hogy kit hibáztat jobban, de nem csak egy bűnös van, ha valaki elesett a felröppenőktől az elején.

Shirkán53, Peszi2, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én mondom... És Shirkán53 is javította már az eredményt.

-kaktuszable-, genka53 és Detti0812 kedveli ezt.
  19. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Szerintem is jól adja a felreppenőt! Én 37-et kaptam izzó penészkéből valamint a fákból. Tetszik az event, megcsinálom az összes megmaradt gazdakörimet, legyártok egy csomó polipfát. Sajnos ez lesz az utolsó normális eventem, amit tudok csinálni, mert megyek vissza hajózni. Ha lesz netem belépek szétnézni, ha nem akkor sajnos nem tudok. De ezen a héten még szétfarmozom magam. :) Sok sikert mindenkinek!

Peszi2, taga1, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nekem egyik farmon sem működik a gomb. Próbálkoztam de nem sikerült. Az egyiken azért tudtam csak feltenni mert az indulás előtt tettem fel. Lehet akkor inditottad te is el amikor még az event nem indult. Mert azóta nem műkszik.

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.