Tavaszi nagytakarítás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 29.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Reggeli aratásnál meglett az utolsó 20 felröpi :Dìgy nagytakarìtás befejezve. Sok sikert mindenkinek a szellemirtáshoz :) Titkosakból tatu, narancs kecske lett..,a harmadikat olyan gyorsan kitöröltem, talán kakas volt....xD

he1951, ada77201, heureca3 és 16 más kedveli ezt.
  2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia, nincs itt titok.. :)
    Ha ki van váltva minden területed akkor már 5 földrészen tudsz gazdálkodni.. 1*1-es földeken.. Csatnival
    simán meglehet 1-hét alatt..
    A teliholdas területen pedig reggel és esti aratásnál össze jön a leghosszabb érésű növénnyel a kellő mennyiség a felrepiböl is..
    De érdemes figyelni arra most is hogy Minden kitehetőből 2-van ...
    Akinek a felhő a célja annak elég csak 4 szellemet meg etetni :)
    Talán tudtam segíteni..
    Sok sikert az eventhez.. Neked és Mindenkinek

he1951, ada77201, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  3. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Az utolsó világítós szobádból próbálj meg "lavírozni" jobbra/balra/le/fel és amelyik szobában NINCS lakat, ott tudsz beadni bármit is, amit a jobboldali(nagy fekete alapú) részen láthatóan be tudsz adni. Próbálkozz, mert ha egyik sem jön be, akkor valamid hiányzik! Vagy event növényed vagy más beadandód hiányozhat... a beadási sorrendet nem Te határozod meg, hanem a játék adja...
    Garantáltan JÓL működik a szellemes házikó, ha valami nem megy, akkor nálad van a hiba...
    Próbálj meg utána nézni, hogy mi lehet az oka?
    Remélem, hogy tudtam segíteni, további jó játékot :)

4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Event letudva , a titkosokbol lett beka, farkas, golya olak ;) Aki meg csinalja sok sikert aki mar befejezte nagy gratula ;)

ada77201, kisszakács75, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  5. anci091551

anci091551 Haladó

Event kész, felhő aktiválva. A titkosakról megfeledkeztem nagy igyekezetemben. Szerintem munka mellett, vásárlás nélkül is meg lehet csinálni. Sok sikert mindenkinek!

he1951, kisszakács75, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  6. Natichriss

Natichriss Járnitanuló

Szia! Gratulálok !! Nálad olvastam először, hogy hattyú lett a titkosból. Ma én is kipakolom (hátha)

heureca3, kutyaszálló, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok még 20 felröppenő és kész az event..kirakom a titokólakat..kiváncsi leszek..Sok sikert mindenkinek:)

heureca3, pormacska1, Melan és 12 más kedveli ezt.
  8. repashock

repashock Haladó

Event 99%-ban kész. És hogy keretbe legyen foglalva (kezdési galiba - gyorsa aratással) és tegnap este üresen maradt a szédültem. Hát pont kb. ez a 200 db gaz kellett volna o_O Ennyi belefért tőlem! ;) Este új titok vétel (mindent kipakolok a pajtából ami van és már repül hozzám a hattyú, mászik a görényborz ...)Ja nem ittam semmit. Grat mindenkinek aki végzett+ van még idő a többieknek is nyugi.

heureca3, pormacska1, Melan és 13 más kedveli ezt.
  9. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

• Juhééé , én is készen vagyok, csudijó volt ez az event, a szellem vadászás is !
    • Nagy örömömben elfelejtettem az ólakat kirakni, na majd aratás után ...
    • Annak aki még gyűjtöget sok sikert és ne izguljon, menni fog.
    • Szép napsütéses napot mindenkinek( sajna felénk lóg az eső lába, de nagyon :()... a szellemek igazán elkergethetnék;)

Utoljára szerkesztett: 4.3.16
    he1951, ada77201, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  10. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Sziasztok!
    Event kész! Remek kis event volt,sok ilyet!!!
    Lenne egy kérdésem,lehet hogy nem ide kellett volna írnom, akkor bocsi.
    Az eddig megszokottak szerint, most is minden kitehető duplán szerezhető meg. A kérdésem ,hogy hogyan?
    Lehet hogy valamit nem olvastam elég figyelmesen.
    Elóre is köszönöm.

heureca3, sziszi1965, pormacska1 és 5 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ne bájoskodj itt nekem.:D:D Szerintem a fórumozók nagy része kapott már kitiltást vagy volt a moderátorokkal nézeteltérése - vagy azért mert valóban másképp látta a helyzetet, vagy azért mert másképp ment át a mondanivalója.
    Attól még itt vagyunk és jól érezzük magunkat.
    Hiányoznál innen, nagyon sokszor oldottad a feszültséget a szellemes hozzászólásaiddal.:D
    Ha elmúlik a csalódottságod, várunk vissza!

Köszi, így gondoltam.:)

Ha befejezted az eventet, akkor neked is mindenből 2-2 kitehetőd van. 7 szellemes szoba volt, ebből egy a felhőt tartalmazta, a másik 6 szobában 3 féle kitehető volt.
    Ha arra vagy kíváncsi, hogy miért kapunk dupla kitehetőket mostanában, akkor azért mert a kitehetőkkel lehet a leggyorsabban szintet lépni és hamarosan szükségünk lesz a gyors szintlépésre a szigeten.

Utoljára szerkesztett: 4.3.16
    he1951, ada77201, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Megvan a 3 db "Hattyú" talányos tenyészet eredménye : 1-1 db 2-es szintű (narancs) kaméleonlak, kecskeól, és 1 db galambduc. Őszintén szólva nem vagyok elájulva tőlük.

heureca3, sziszi1965, pormacska1 és 7 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Ha kesz az evented akkor a kitehetoid ott vannak a vaza ikon alatt , a tobbi meg a felhosoron ;)

he1951, heureca3, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mindhárom kitehető két-két szobából is megszerezhető: 2 és 5, 13 és 19, 15 és 16 ugyanazt tartalmazza.

ada77201, heureca3, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Ha minden szobát kitakarítottál, Neked is meg kell legyen a + kitehetőd is a váza ikon alatt.:)
    Eventke kész, termelgetek kicsit amíg a csatni jótékony hatását élvezhetem.

ada77201, heureca3, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  16. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Szia! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
    További szép napot és jó játékot. szia.

17. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszi szépen! Jó takarítást kívánok Neked! :D

18. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok, én is kész vagyok! Most gőzerővel termelem a többi, befejezetlen eventhez a hozzávalókat. Mindenkinek jó játékot!

19. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Kész vagyok,az összes szoba kitakarítva! :D A titkosokat elfelejtettem kitenni,de ha kész, majd jövök az eredménnyel! Aki befejezte,annak gratulálok,a többieknek kitartást és sok felröpit kívánok! :D

he1951, kisszakács75, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  20. kingababa64

kingababa64 Haladó

imike911 !
    Olvasom tőled,hogy event növény 2 nap alatt kész és minek a Teliholdas.
    Sokunk kérése volt Jós Jónés felé a Teliholdas. Nem azért,mert gép előtt ülni állandóan,hanem sokan nem vagyunk még olyan szinten,mint Te vagy Ti,akik ezt szóvá teszitek és így bizony ilyen Gazdaköri feladataink sincsenek készen és sok-sok növényünk hiányzik még oda is. :(
    Bár event növény is adhatna röpiket,ebben igazad van,de most e játék készítője szuper feladatot állított össze szerintem és köszönet neki érte! :) :)
    De nézd el kérlek e kis hibánkat,hogy Mi, sokan nem évek óta vagyunk itt és nekünk így nagyon jó ! :)
    Kérlek,hogy nézd " fiatalabb "társaid is 1 kicsit és ne haragudj rájuk,mert ez most nekik kedvező így ! Köszi és béke van.
    Képletesen küldök neked 1 jóságos szellemet :) :D

he1951, Leho69, taga1 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.